Saloufas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 22 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το fg της AMD που έχεις βάλει με mod απ ότι κατάλαβα είναι πολύ καλο στο starfield το fg τις nvidia έχει θέματα με artifacts το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν ανοίγεις το σκάνερ και προχωράς Δεν πειράζω τίποτα οταν παίζω, ουτε 1 mod, ούτε drivers δεν σκαλίζω ούτε έχω ασχοληθεί με dlss και fg αρχεία που αναφέρετε, τα παίζω όλα vanilla, μόνο τα εσωτερικά setting's του παιχνιδιού τιποτε άλλο ουτε ini, γι αυτο μου φαίνεται περίεργο, fg της Amd δεν ειχα βάλει, έχω 560 ώρες στο παιχνίδι και αυτό που λες δεν το είχα παρατηρήσει, θα το δοκιμάσω αύριο να δω.
Westbaum Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Αstral 4-slot,holy moly! Eάν έδινα τόσα λεφτά water cooled astral all the way,nothing beats temp for higher boost.Sick monitors btw🤤 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Αυτά δε τα είδα με την "ασπίδα". Χαχαχαχ τι MEMEδιακο υλικό κέρασε;!!
Tambas91 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 21 λεπτά πριν, Saloufas είπε Δεν πειράζω τίποτα οταν παίζω, ουτε 1 mod, ούτε drivers δεν σκαλίζω ούτε έχω ασχοληθεί με dlss και fg αρχεία που αναφέρετε, τα παίζω όλα vanilla, μόνο τα εσωτερικά setting's του παιχνιδιού τιποτε άλλο ουτε ini, γι αυτο μου φαίνεται περίεργο, fg της Amd δεν ειχα βάλει, έχω 560 ώρες στο παιχνίδι και αυτό που λες δεν το είχα παρατηρήσει, θα το δοκιμάσω αύριο να δω. A sorry ήμουν από κινητό μετά είδα ότι έχεις 4070... ε αυτό που είπα, εγώ παίζω πολύ με σκάνερ βάλε και δοκίμασε το να δεις πως φαίνεται όταν γυρίζεις την κάμερα
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Έχω δακρύσει ρε μλκες χχαχα🤣 Μλκία το τζάκετ αυτό, τα προηγούμενα που φορούσε ήταν μαμάτα. Γενικά ένα ωραίο πέτσινο μπουφάν είναι στυλ. ''Premium Power Delivery'' η Astral. Θα φανεί απ' το coil whine.. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Psycho_Warhead 1
csaris Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εχει νοημα να βαζεις πανακριβα φανακια για να μην κανει θορυβο και σκουζει σαν γουρουνι που το σφαζουν απο το coil whine η καρτα....
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες Και το θέμα είναι ότι και RMA να κάνεις, μπορεί να κάτσει χειρότερο κομμάτι..
csaris Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ολες 4090 ειχαν "special" mosfets 70A κτλ σκουζανε.... Ειδικα μια 3090 strix που ειχα ηταν για τον π@υτσο. Οι απλες τπτ ολα μια χαρα.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Απαξ και πας σε 4Κ, η δύναμη δεν είναι ποτέ αρκετή και θες όλο και περισσότερη.
Jts Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Και πάλι την 5080 δεν μπορείς να την πεις ιδανική γιατί θα κρεμάσουν τα 16GB. The Witcher IV To Feature The Latest RTX Technologies ''NVIDIA has been working with CD PROJEKT RED since the beginning of the game’s development, and once it’s ready to ship, The Witcher IV will launch with the latest RTX-powered technologies.'' Με τις 60series θα βγει αυτό οπότε υπάρχει ελπίδα να τρέχει σε ultra με dlss. 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μλκία το τζάκετ αυτό, τα προηγούμενα που φορούσε ήταν μαμάτα. Γενικά ένα ωραίο πέτσινο μπουφάν είναι στυλ. ''Premium Power Delivery'' η Astral. Θα φανεί απ' το coil whine.. Κάπου στην μέση τις γενιάς είχαν πει ότι αλλάξανε supplier για να μειώσουν το coil whine. Δεν ξέρω βέβαια αν βελτιώθηκε, θα μάθουμε με τις 50s που θέλουν και περισσότερο ρεύμα.
7nisiotis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 hours ago, Psycho_Warhead said: Μλκία το τζάκετ αυτό, τα προηγούμενα που φορούσε ήταν μαμάτα. Γενικά ένα ωραίο πέτσινο μπουφάν είναι στυλ Always 😎
music_lover Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το 4k είναι πόνος για την τσέπη καθενός μηδενός εξαιρουμένου. Δεν έχει και πολύ λογική, είναι απλά τεχνολογικός ενθουσιασμός. Κερδίζεις μεν σε image clarity and that's it χάνοντας όμως σε frames, graphic settings και ένα κάρο χρήματα. Not worth it. Don't do it Φαίδων 😅
xartemporas Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Και το τρολλαρισμα στον πετσινο συνεχιζεται.. 4
just_a_dude Δημοσ. πριν από 41 λεπτά Δημοσ. πριν από 41 λεπτά 24 λεπτά πριν, music_lover είπε Το 4k είναι πόνος για την τσέπη καθενός μηδενός εξαιρουμένου. Δεν έχει και πολύ λογική, είναι απλά τεχνολογικός ενθουσιασμός. Κερδίζεις μεν σε image clarity and that's it χάνοντας όμως σε frames, graphic settings και ένα κάρο χρήματα. Not worth it. Don't do it Φαίδων 😅 Το καλό με το 4Κ όμως είναι ότι είναι καλή βάση για upscale. Αν η κάρτα μπορεί να κάνει 1440p τότε το 4Κ upscale quality είναι καλύτερο από το 1440p native. 2
Tambas91 Δημοσ. πριν από 38 λεπτά Δημοσ. πριν από 38 λεπτά 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Το καλό με το 4Κ όμως είναι ότι είναι καλή βάση για upscale. Αν η κάρτα μπορεί να κάνει 1440p τότε το 4Κ upscale quality είναι καλύτερο από το 4k native. Fixed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα