Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Placeholder τιμές obviously, αλλά εκτός κι αν δείξουν κάτι κοσμογονικό τα reviews (που δεν το περιμένω), easy skip οι 5000, όπως αντίστοιχα τότε οι 2000.

Απαξ και πας σε 4Κ, η δύναμη δεν είναι ποτέ αρκετή και θες όλο και περισσότερη.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Σιγά μην στην χαρίσουν κιόλας Γιώργο.

Ετοιμάσου για 1500ρι ακόμα και από τα παραπάνω καταστήματα,ειδικά το πρώτο 5-6μηνο. Ρε σεις σταματήστε να έχετε αυταπάτες.

Και από τα δύο παραπάνω αγοράζω σχετικά συχνά.

Από το fox είχα πάρει τότε την tuf 3090ti 100-130€ φθηνότερα από ότι στο πλαίσιο επειδή την είχαν και πιο άμεσα διαθέσιμη.

Θα δουμε θα δουμε ειπαμε υπαρχει και η 5070ti που θα παιξει μετα απο 2-3 βδομαδες στο 1000αρικο η παρακατω. Οι τιμες ειναι υψηλες εφοσον δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα η παει το scalping συννεφο. Οταν εχουμε διαθεσιμοτητα οι τιμες ειναι οσο πρεπει. 

10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το μαγαζι απο το Καρπενησι δεν βαρεσε κανονι η εχω χασει κατι;

Παει εκεινο ναι τον κυνηγανε δεν ξερω αν τον εχουν πιασει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Θα δουμε θα δουμε ειπαμε υπαρχει και η 5070ti που θα παιξει μετα απο 2-3 βδομαδες στο 1000αρικο η παρακατω. Οι τιμες ειναι υψηλες εφοσον δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα η παει το scalping συννεφο. Οταν εχουμε διαθεσιμοτητα οι τιμες ειναι οσο πρεπει. 

Εγώ από τις 4αρες μόνο τις super θυμάμαι να παίξανε κοντά στο msrp . Οι υπόλοιπες παίζανε πολύ υψηλότερα από το msrp και όχι μόνο Ελλάδα αλλά παντού .

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Εγώ από τις 4αρες μόνο τις super θυμάμαι να παίξανε κοντά στο msrp . Οι υπόλοιπες παίζανε πολύ υψηλότερα από το msrp και όχι μόνο Ελλάδα αλλά παντού .

Δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα βρε συ ομως αν θυμασαι γινοταν λιγο χαμος τοτε με το νεο node και η TSMC επαιζε στα ορια δεν υπηρχαν καρτες. Αν και θυμαμαι η 4070 στα 799 δολλαρια επαιξε γρηγορα κατω απο το 1000αρικο και ηταν στο msrp δηλαδη. Ολα παντα εχουν να κανουν με διαθεσιμοτητα. Αν υπαρχει υπερπροσφορα θα εχουμε msrp τιμες αν δεν υπαρχει θα εχουν οσο καπελο θελουν τα καταστηματα. Δες τι γινεται με 9800x3D δες τι γινεται με 7800x3D. Ο δευτερος επαιζε 330 ευρω οταν ολα τα καταστηματα τον ειχαν διαθεσιμο επειτα δεν βρισκεις ουτε για δειγμα και πηγε και 550 ευρω και ο πρωτος στα 700-800. Η εταιρια βαζει ενα msrp το οποιο παντα με σωστη διαθεσιμοτητα τηρειτε αν η το demand ειναι μεγαλυτερο απο το supply τοτε εχουμε το καπελο. Στις super δεν ξερω τι εγινε και επαιζαν καρτες κατω απο το msrp day one. 999 δολλαρια 999 ευρω Ελλαδα μολις βγηκε την πηρα δεν εχω ιδεα τι εγινε εδω αλλα δεν με χαλασε καθολου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Οι Astral σίγουρα θα παίξουν 1500/3000 στην αρχή, αν όχι παραπάνω..

Όχι να μην παίζουν παραπάνω γιατί αλλιώς με βλέπω με 5080 astral κ πούλημα Σαπφώς 7900χτχ

Δημοσ.

Όχι να μην παίζουν παραπάνω γιατί αλλιώς με βλέπω με 5080 astral κ πούλημα Σαπφώς 7900χτχ

Την έβαλες στο μάτι την Astral ε..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Την έβαλες στο μάτι την Astral ε..

Ναι ρε μου αρέσει πιο πολύ από όλες.

Μετά κοιτάω για suprim liquid k giga water force Extreme 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μην φοβασαι Νικο ,εγω ειμαι εδω

• Haha 7
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι ρε μου αρέσει πιο πολύ από όλες.

Μετά κοιτάω για suprim liquid k giga water force Extreme 

Και μένα μ' αρέσει αλλά άμα την πάρω και σφυρίζει θα ξενερώσω..

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Είπαμε βάλε πλάτη και κάθε δεύτερο ΣΚ θα στην δίνω να την παίζεις και εσυ😆

• Haha 2
Δημοσ.

Είπαμε βάλε πλάτη και κάθε δεύτερο ΣΚ θα στην δίνω να την παίζεις και εσυ😆

11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

FY3o27_WYAE9y5w.jpg

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...