Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες Προσωπικά όσον αφορά το MFG θα περιμένω να το δοκιμάσω ο ίδιος γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο ευαίσθητοι στο input lag. Στα της ποιότητας DLSS κλασικά θα τσεκάρω το DF.
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πιο clickbait πεθαίνεις το preview. Τώρα στα του βίντεο δεν λέει κάτι καινούργιο, αν δεν πάρουμε κάρτες στα χέρια μας δεν θα βγουν συμπεράσματα. Ο τυπος ειναι η αρλουμπα η ιδια. 1700usd η 5080 αλλο με 1400 γενικα οτι πιο fake. Μπηκε στο channel blocker με συνοπτικες. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 10 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε εκεί που δείχνει το πάτωμα.. rtx off - reality rtx on - what a robot with a 1000MP camera sees. Μπορείς να κάνεις τόσο γυαλιστερό πάτωμα και στην πραγματικότητα αλλά ναι, προφανώς το κάνουν επίτηδες για να φανεί έντονα το RT. 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Ο τυπος ειναι η αρλουμπα η ιδια. 1700usd η 5080 αλλο με 1400 γενικα οτι πιο fake. Μπηκε στο channel blocker με συνοπτικες. Τα clicks κυνηγάει και φαίνεται από τις εικόνες που βάζει στα βίντεο.. 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Προσωπικά όσον αφορά το MFG θα περιμένω να το δοκιμάσω ο ίδιος γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο ευαίσθητοι στο input lag. Στα της ποιότητας DLSS κλασικά θα τσεκάρω το DF. Αν παίζεις γενικά με controller είναι χρήσιμο εργαλείο δε ξέρω τι διαφορα θα έχει στο smoothness αλλα πιστεύω θα είναι καλύτερο on Με k/m εγώ δε περιμένω πολλά πράγματα θα θέλει πάλι τουλάχιστον 60fps οποτε δε θα βοηθάει καθόλου στα βαρια παιχνίδια από 40 να πας πάνω από 100 ας πούμε, αν τυχόν και γίνει κάνα τέτοιο θαύμα θα του βγάλω το καπέλο πραγματικά 3
33Bird33 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 8 ώρες πριν, xartemporas είπε Nαι τιμες δεν ανακοινωσαν, κρυφτηκαν, αλλα μεσα στο μηνα ξεκινανε πωλησεις.. 🤔 Απλά άφησαν λίγο την Nvidia να πει τα δικά της για τιμές, τις οποίες δε θα δούμε ποτέ στα ράφια.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Αν παίζεις γενικά με controller είναι χρήσιμο εργαλείο δε ξέρω τι διαφορα θα έχει στο smoothness αλλα πιστεύω θα είναι καλύτερο on Με k/m εγώ δε περιμένω πολλά πράγματα θα θέλει πάλι τουλάχιστον 60fps οποτε δε θα βοηθάει καθόλου στα βαρια παιχνίδια από 40 να πας πάνω από 100 ας πούμε, αν τυχόν και γίνει κάνα τέτοιο θαύμα θα του βγάλω το καπέλο πραγματικά Θα δούμε στα reviews και όταν πάρουμε κάρτες. Μπορεί να έριξε το latency αλλά να είναι τίγκα στα artifacts. 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Θα δούμε στα reviews και όταν πάρουμε κάρτες. Μπορεί να έριξε το latency αλλά να είναι τίγκα στα artifacts. Καλά ναι αλλα πιστεύω ότι σίγουρα μερικοί θα πέσουν και στη παγίδα του placebo όταν δουν μεγάλο νούμερο στα fps
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Καλά ναι αλλα πιστεύω ότι σίγουρα μερικοί θα πέσουν και στη παγίδα του placebo όταν δουν μεγάλο νούμερο στα fps Εγώ θέλω να δω να είναι οκ οι υπότιτλοι αλλιώς meh..
Tambas91 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ θέλω να δω να είναι οκ οι υπότιτλοι αλλιώς meh.. Αυτό πιστεύω θα το φτιάξει ο αρχηγός! μεγάλο αγκάθι εννοείτε + το UI να το βλέπεις να χορεύει, στο strafield ας πούμε που το δοκίμασα δε παλεύετε 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στο Still Wakes the Deep με χάλασε πολύ στους υπότιτλους και το έκλεισα. Ήταν απλά playable μετά αλλά το παιχνίδι ουσιαστικά είναι walking simulator οπότε παιζόταν. Στο The Witcher 3 δεν είχα θέμα γιατί το περισσότερο μπλα μπλα είναι σε fixed camera.
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Αυτό πιστεύω θα το φτιάξει ο αρχηγός! μεγάλο αγκάθι εννοείτε + το UI να το βλέπεις να χορεύει, στο strafield ας πούμε που το δοκίμασα δε παλεύετε Επειδη το εχω παρατηρησει αυτο ειναι συνηθως με τις παλιες εκδοσεις η το preset που εχουν οι developers δεν ειναι αυτο που πρεπει. Παιξτε με 3.8.10+FG 3.8.20 εκδοση παντα τελευταιες εκδοσεις και στα 2 και θα δειτε οτι η διαφορα ειναι τεραστια. Ειδικα καποια παιχνιδια που ειναι ακομα στην εκδοση 2 η με preset b/c τα οποια δεν ειναι οτι καλυτερο η διαφορα ειναι τεραστια με το preset e το οποιο ειναι default στην 3.8.10. Και στο FG το ιδιο. Τωρα που θα γινετε αυτοματα η αναβαθμιση στο dlss ελπιζω περισσοτερος κοσμος να βαζει τις τελευταιες εκδοσεις.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Επειδη το εχω παρατηρησει αυτο ειναι συνηθως με τις παλιες εκδοσεις η το preset που εχουν οι developers δεν ειναι αυτο που πρεπει. Παιξτε με 3.8.10+FG 3.8.20 εκδοση παντα τελευταιες εκδοσεις και στα 2 και θα δειτε οτι η διαφορα ειναι τεραστια. Ειδικα καποια παιχνιδια που ειναι ακομα στην εκδοση 2 η με preset b/c τα οποια δεν ειναι οτι καλυτερο η διαφορα ειναι τεραστια με το preset e το οποιο ειναι default στην 3.8.10. Και στο FG το ιδιο. Τωρα που θα γινετε αυτοματα η αναβαθμιση στο dlss ελπιζω περισσοτερος κοσμος να βαζει τις τελευταιες εκδοσεις. Πάντα τα κάνω update και το dlss και το fg. Στο tw3 μου άρεσε και εγώ με ον το έπαιξα στο starfield είναι κακό όμως … δοκίμασε το βάλε αυτό που σκανάρει και δες πως φαίνεται να καταλάβεις τι εννοώ!
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Πάντα τα κάνω update και το dlss και το fg. Στο tw3 μου άρεσε και εγώ με ον το έπαιξα στο starfield είναι κακό όμως … δοκίμασε το βάλε αυτό που σκανάρει και δες πως φαίνεται να καταλάβεις τι εννοώ! Δεν εχω πιασει starfield καθολου ουτε καν να το βαλω 1-2 λεπτα αλλα δεν ακουω τα καλυτερα πανω στο fg ενω για το fsr 3 στο συγκεκριμενο ειναι κορυφη. Λες να παιζει τιποτα λογο amd sponsored? Και εσκεμμενα κανουν παρατυπιες? Witcher 3 ηταν εξαιρετικο ειχα ανεβασει και βιντεο alan wake 2 αυτο επειδη ειναι χαμηλο το movement και στα 40 οταν επεφτες επαιζες ανετα ενω στο 2077 το ειχα πει οτι στα 60 με FG μαχες δεν μπορουσες να κανεις εχανες λογο του latency ενω στην χαλαρη οδηγηση ηταν οκ. Στα 80+ και οι μαχες ειναι αψογες ομως με μια βαση 50-60. Στα πολυ γρηγορα παιχνιδια θες εστω 60 latency και εισαι τελεια στα πιο αργα παιζεις και με πιο χαμηλα base fps.
aetos1988 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 14 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πάντως η 3070 χωρίς να το επιδιώκω είναι το μοναδικό chip που έμεινε στο σύστημα μου 4 χρόνια και έβγαλε τα λεφτά της απόλυτα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Συνήθως άλλαζα κάθε 2-3 χρόνια. Έστελνα την παλιά εβδομάδες ή 2-3 μήνες πριν λήξη η εγγύηση. Για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο ο νέος κάτοχος για αρκετό διάστημα ακόμη, ώστε εαν του πάθει κάτι να μπορεί να καλυφθεί ή να τον βοηθήσω. Το οποίο είχε συμβεί με μια RX 570 το καλοκαίρι του 2019 που κάηκε από κεραυνό στα χέρια του νέου κατόχου της. Γενικά πολύ ευχαριστημένος είμαι από την τωρινή GPU. Η τελευταία τρομερή Χ70 κάρτα συνολικά. Μακάρι να είχε και παραπάνω μνημούλα. Ετσι για το γαμώτο να μην είμαστε με κόφτες. Εδώ και 4-μήνες εις αναμονής των νέων GPUs, μου τη βάρεσε κι έχω καταπιαστεί με πιο παλιά παιχνίδια (5-10 ετών ή πιο απλά π.χ. Alien Isolation). Όμως δεν παίζω κι όσο θα ήθελα ή αυτά που ίσως να ήθελα γιατί δεν γίνεται να τα τρέξει και η κάρτα (πχ Silent Hill 2 Remake 4K). Παράλληλα ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει πάντα η διάθεση*. Χάνομαι για μήνες κάνοντας ολική pc αποχή ή focusάρω [σε άλλες με περισσότερη 'ενέργεια']-ασχολίες. Όμως πρέπει σε κάτι True VFM να καταλήξω για αναβάθμιση. Σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες μου αλλά και για να αξιοποιηθεί η αγορά που έκανα πέρσι και λέγεται 42αρα OLED TV. Η μοναδική αναβάθμιση που την ένιωσα για τα καλά. Δεν ήταν ξερά, άχαρα fps σε μια γωνία της οθόνης σαν μέχρι τότε. Ηταν λες και έπαιρνε σώμα και ψυχή αυτό που έβλεπα μπροστά μου. Παίζω, βλέπω ταινίες πάντα και σε σκοτεινό δωμάτιο με ένα backlight φως και ηταν ΣΟΚ. *Φαντάσου αρθρογραφώ σε ελληνικό site για games και ενώ μπορώ να ζητήσω ότι παιχνίδι θέλω για review, δε το κάνω, καθώς ΔΕΝ προλαβαίνω. Γράφω νέα, παρακολουθώ τις εξελίξεις σαφώς αλλά πρέπει να είναι η μέρα εκείνη που θα κάτσω να ασχοληθώ. Πόσο μάλλον να πρέπει να γράψω review. Δε μπορώ το 'πρέπει' και την αγγαρεία. Να μου προσφέρουν κλειδιά για τον κόπο μου τα παιδιά και να τα απορρίπτω ευγενικά. Θέλω τον χρόνο, την ηρεμία και την όρεξη. Κάτι που πλέον σπάνια μπορεί να ευθυγραμμιστεί το ένα δίπλα στο άλλο. Πέρσι πήρα Modern Warfare III και μου έφαγε μια εβδομάδα και 2 μέρες edit στον κειμενογράφο...Το πιο σύντομο ήταν το Bodycam αρχές καλοκαιριού. Μιας και ήταν multiplayer και έχω να πω πράγματα, καθώς κατέχω περισσότερη γνώση ως mp-τύπος που είμαι τα τελευταία 15 χρόνια. Αν και θα παίξω και το single player μου ΟΠΟΤΕ μου θυμηθεί. Ετσι καμια γραμμική ιστοριούλα, με πλούσια cinematic στοιχεία μέσα. Αυτό λέω για την ASUS STRIX GTX 1070 που είχα για 6 χρόνια! Η καλύτερη κάρτα που είχα μέχρι τώρα!
Westbaum Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες "The card uses a VRM solution with 19 phases for the VGPU, and 8 phases for the memory. Much like an AI GPU board, NVIDIA resorted to high-density PCB engineering, not wasting any space on either sides of the PCB. The chokes and DRMOS (made by MPS) are on the obverse side, surrounding the GPU on three sides; and the capacitors are on the reverse side." Tέρας κανονικό και ότι πρέπει για ocing/bios flash μόλις ανέβει κάνα Galax bios στο TPU☺️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα