Argonaute Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Τα τιμολόγια γιατι μπαίνουν στην συζήτηση, αλήθεια? 1
Sprou Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 25 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσει κανείς 2500++ καθαρά για gaming όταν δεν ασχολείται με coding κτλ. Ε ναι ρε Γιάννη ,εξάλλου οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε προγραμματιστές. 2
Arkin Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 55 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε Σωστά τα λες αυτό το ΦΠΑ μας έχει καταστρέψει... Σίγουρα η 5070ti είναι η πιο vfm κάρτα σε αυτή την γενιά αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει να πάω σε αυτή αφού έχω τώρα την 4080S. Και καθόλου αναβάθμιση να μην κάνω δεν βλέπω να είμαι χαμένος και πολύ αφού μόνο το MFG χάνω... Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν... Στα ιδια ακριβως ειμαστε ναι με ιδια καρτα και εγω αναλογα τις τιμες θα κινηθω σε μια απο τις 2 να φυγει στα 600 ευρω η 4080super και με λιγα ακομα να παμε στις αλλες. Αν παιξει στα 1300 η 5080 προφανως δεν μπαινει καν στην εξισωση παμε για 5070ti μεχρι 1000αρικο και επειτα αρχες 2026 5080super με παραπανω vram. Το MFG το καλοβλεπω κυριως για τα lows και και να με κρατησει μονιμα 165hz στην οθονη απο εκει και περα σε raster δεν περιμενω πολλα. Ηδη ολα τα παιχνιδια με raster τα ξεσκιζει η 4080super ποσο μαλλον με dlss quality που ειναι στα 120+fps παντου. Το MFG θα σωσει σε αυτα με το path tracing wukong 2077 aw2 half life 2 rtx indiana που εκει αγκομαχανε οι καρτες. Το raster τρεχει παντου και αψογα εδω και χρονια. 53 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Εγω δεν θα πηγαινα ουτε απο 4080 σε 5080. Δεν αξιζει να χασεις τοσα χρηματα για αυτο που θα παρεις. Ισως αξιζει για καποιον που ειχε την υπομονη να παει απο 1080 σε 5070ti/5080 και τα τελευταια χρονια δεν εδωσε χρηματα για gpu. Eκτος αν ισχυουν τα 3 παρακατω : 1) Aν την εχεις παρει με τιμολογιο και σου επιστραφει το ΦΠΑ (1300 / 1.24 = 1048€) 2) Mπορεις να τη δωσεις 950-1000€ τωρα αν εχεις καμια ακριβη υλοποιηση 3) Αν παρεις τη 5070Τi/5080 με τιμολογιο και σου επισταφει το ΦΠΑ Μονο ετσι βγαινει η μεταβαση καθε χρονο και εχεις παντα νεα καρτα με νεες τεχνολογιες και οτι αλλο νεο φερνει. 999 η 4080super βγαινει 790+φπα τη δινεις 600 999 παλι η 5070ti παλι στα ιδια χρηματα χωρις φπα οποτε η μεταβαση παει 190 ευρω που δεν ειναι τιποτα το χρονο αν ασχολεισαι με πολλα παιχνιδια και δεν κοιτας απλα την καρτα στο κουτι. Και παλι αυτο με το να φυγει στα 600 η καρτα γιατι μπορει να παει και πιο κατω η και πιο πανω αναλογα τις τιμες των αγγελιων. 30 Ιανουαριου εχουμε το release στα ραφια λογικα και τα review εκεινες τις μερες και μαζι ερχεται και το νεο nvidia app+ολες οι enhanced εκδοσεις του πακετου DLSS που θα μπορουμε να αναβαθμισουμε στο νεο transform μοντελο αυτοματα μεσω nvidia app σε καθε παιχνιδι που εχουμε. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ο κάθε youtuber τη μλκία του τώρα για clicks.. 2 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 38 minutes ago, Tambas91 said: Πέρα απ την πλάκα αν σύμφωνα με όσα έχουμε δει η 5080 έχει 10% κάτω από 4090 και ράφι ειδικά αρχές θα έχει 1500, εγώ θα προτιμούσα με το χίλια να πάρω 4090 στα 1100-1200 για να μην έχω μόνο το mfg και να έχω και παραπάνω vram Ξεκάθαρα.......! 2
benign Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ο κάθε youtuber τη μλκία του τώρα για clicks.. Τον ξεσκιζει με επιχειρηματα τον πετσινο και με απτα στοιχεια.Αν θες παρακολουθησε το και πες μου σε τι διαφωνεις. Συγκεκριμενα. Borderline false advertising. Στην Ευρωπη μπορει να πληρωνε και προστιμο ο πετσινουλης. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από benign
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ο κάθε youtuber τη μλκία του τώρα για clicks.. Πήγαμε στο άλλο ακρο τώρα, Εκει που 5070 = 4090, τώρα ξαφνικά το FG είναι αχρηστο και παρωχημένο.... Άσχετο, αλλά είναι ανησυχητικό σημάδι των καιρών, οτι ο κόσμος τους πιστέυει.... γενικότερα μιλάω... Η κριτική σκέψη πέθανε............😕 Spoiler Και δεν κάνω καθόλου πλάκα, πέρα απο ''φιλοσοφίες' έχει αρχίσει να με δυσκολεύει στην καθημερινή επικοινωνία, ακόμα και σε απλά πράγματα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.... Anyway...
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε Πήγαμε στο άλλο ακρο τώρα, Εκει που 5070 = 4090, τώρα ξαφνικά το FG είναι αχρηστο και παρωχημένο.... Άσχετο, αλλά είναι ανησυχητικό σημάδι των καιρών, οτι ο κόσμος τους πιστέυει.... γενικότερα μιλάω... Η κριτική σκέψη πέθανε............😕 Απόκρυψη περιεχομένων Και δεν κάνω καθόλου πλάκα, πέρα απο ''φιλοσοφίες' έχει αρχίσει να με δυσκολεύει στην καθημερινή επικοινωνία, ακόμα και σε απλά πράγματα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.... Anyway... Περιμενεις ελευθερη βουληση? Δεν υπαρχει πια. Να κατσει καποιος να διαβασει να σχηματισει τη δικη του αποψη για κατι τελειωσε. Ετοιμα clickbait αρθρα οχι μονο στις καρτες γραφικων γενικα παντου το βλεπεις αλλο που τα παιρνουν και ολα τοις μετρητοις και τα πιστευουν οτι αρθρο διαβαζουν σε clickbait youtube η trollosite. Η αμοιβαδοποιηση καλα κραττει. 1
Sarandis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 5 λεπτά πριν, benign είπε Τον ξεσκιζει με επιχειρηματα τον πετσινο και με απτα στοιχεια.Αν θες παρακολουθησε το και πες μου σε τι διαφωνεις. Συγκεκριμενα. Borderline false advertising. Στην Ευρωπη μπορει να πληρωνε και προστιμο ο πετσινουλης. Απτά στοιχεία θα είναι τα benchmarks που περιμένουμε, είτε για καλό είτε για κακό. Με τίτλο "no way this is good", προς το παρόν είναι χαμένο bandwidth.
malakudi Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ο κάθε youtuber τη μλκία του τώρα για clicks.. Μια χαρά τα λέει ο νεαρός στο συγκεκριμένο video, ενώ έδειξε και παραδείγματα από το video του DF 2
benign Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 minutes ago, malakudi said: Μια χαρά τα λέει ο νεαρός στο συγκεκριμένο video, ενώ έδειξε και παραδείγματα από το video του DF Ακριβως! Ειναι συγκεκριμενος,πολυ ευστοχος και οτι λεει το δειχνει στην πραξη.Εκτος και αν καποιος αρνειται τι βλεπει για ψυχολογικους λογους. 7 minutes ago, Sarandis said: Απτά στοιχεία θα είναι τα benchmarks που περιμένουμε, είτε για καλό είτε για κακό. Με τίτλο "no way this is good", προς το παρόν είναι χαμένο bandwidth. Απο οτι φαινεται δεν το ειδες καθολου.Εγω που το ειδα,νομιζω οτι ειναι οτι πιο στοιχειοθετημενο εχω δει.
33Bird33 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 16 ώρες πριν, Arkin είπε εκεί που δείχνει το πάτωμα.. rtx off - reality rtx on - what a robot with a 1000MP camera sees.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 11 λεπτά πριν, malakudi είπε Μια χαρά τα λέει ο νεαρός στο συγκεκριμένο video, ενώ έδειξε και παραδείγματα από το video του DF Πιο clickbait πεθαίνεις το preview. Τώρα στα του βίντεο δεν λέει κάτι καινούργιο, αν δεν πάρουμε κάρτες στα χέρια μας δεν θα βγουν συμπεράσματα.
Sarandis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, benign είπε Ακριβως! Ειναι συγκεκριμενος,πολυ ευστοχος και οτι λεει το δειχνει στην πραξη.Εκτος και αν καποιος αρνειται τι βλεπει για ψυχολογικους λογους. Απο οτι φαινεται δεν το ειδες καθολου.Εγω που το ειδα,νομιζω οτι ειναι οτι πιο στοιχειοθετημενο εχω δει. Το είδα. "..I'm not 100% sure how it works..." "..this card might not..". Και μέσα να πέσει, χωρίς νούμερα αυτή τη στιγμή, ανούσιο. Ας βγει το performance και με τι ποιότητα εικόνας αποτυπώνεται στις οθόνες μας και μετά το αναλύουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα