Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, Aten-Ra said:

Δεν νομίζω να βιάζεται να βγάλει καινούργιες κάρτες η NVIDIA μέσα στο 2024

Όσοι είναι με 3000 σειρά κ πίσω την σκέφτονται την αναβάθμιση, όπως κ γω, αυτό που με απογοήτευσε λίγο είναι η πετσοκομμενη 5080 σε σχέση με την 5090 γιατί 2000 δεν ψήνομαι να σκάσω.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, xartemporas said:

γιατί 2000 δεν ψήνομαι να σκάσω.

Μην αγχώνεσαι,δε θα σκάσεις 2000.2500 θα κάνει εδώ το πρώτο 6μηνο😀

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
17 minutes ago, Westbaum said:

Μην αγχώνεσαι,δε θα σκάσεις 2000.2500 θα κάνει εδώ το πρώτο 6μηνο😀

Χαχα καλά ναι..σωστό κ αυτό 😄 Στην 5080 βασικά σκεφτόμουν μήπως πήγαινα , αλλά θα δείξει.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, xartemporas said:

Όσοι είναι με 3000 σειρά κ πίσω την σκέφτονται την αναβάθμιση, όπως κ γω, αυτό που με απογοήτευσε λίγο είναι η πετσοκομμενη 5080 σε σχέση με την 5090 γιατί 2000 δεν ψήνομαι να σκάσω.

Εγώ για την NVIDIA είπα ότι δεν την βιάζει τίποτα να βγάλει καινούργιες κάρτες μέσα στο 2024, μόλις τον Ιανουάριο έβγαλε την 4080 Super. Δεν νομίζω να δούμε 5080 μέσα στο 2024, άντε ίσως βγάλει την 5090 προς το τέλος του Q4 2024.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω μια gtx 770 προ Χριστού.. αξιζει να παω σε 4070 ti super τωρα με 900 ευρω ή να περιμενω τη νεα σειρα και να τσιμπισω τοτε μια στα ιδια λεφτα; Τωρα θα μου πειτε και μια 3050 να παρω για μενα ειναι 200% πανω αλλα θα φτιαξω νεο pc απο την αρχη , τα παντα ολα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάρε τώρα γιατί η αντίστοιχη της σειράς 50 θα αργήσει να εμφανιστεί.

αξιζει οποτε να επενδυσω σε μια 4070 ti super τωρα; Δεν θα κλαιω μετα; χαχααχ ειμαι 12 χρονια με την 770 θα αντεξω αλλα τοσα με την 4070 τι λες; :P

Δημοσ.

Αν άντεξες με την 770 τόσο, σημαίνει ότι δεν παίζεις φρέσκα απαιτητικά παιχνίδια. Με αυτή την προϋπόθεση και η 4070 θα κρατήσει πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν άντεξες με την 770 τόσο, σημαίνει ότι δεν παίζεις φρέσκα απαιτητικά παιχνίδια. Με αυτή την προϋπόθεση και η 4070 θα κρατήσει πολύ.

αυτο σκεφτομαι και εγω.. τοσα χρονια κλαιω που δε μπορουσα να αναβαθμισω αλλα αντεξα,, τωρα που ηρθε η ωρα θελω να μην κλαιω τουλαχιστον για καποια χρονια ... ευχαριστω παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, Gdros07 said:

αξιζει οποτε να επενδυσω σε μια 4070 ti super τωρα; Δεν θα κλαιω μετα; χαχααχ ειμαι 12 χρονια με την 770 θα αντεξω αλλα τοσα με την 4070 τι λες; :P

37 minutes ago, Gdros07 said:

αυτο σκεφτομαι και εγω.. τοσα χρονια κλαιω που δε μπορουσα να αναβαθμισω αλλα αντεξα,, τωρα που ηρθε η ωρα θελω να μην κλαιω τουλαχιστον για καποια χρονια ... ευχαριστω παντως

Καλύτερα πάρε δυο κάρτες των 500 ευρώ μέσα στο διάστημα των 9-10 χρόνων παρά να πάρεις μια σήμερα των 900 ευρώ και να την κρατήσεις τόσο καιρό. .

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Καλύτερα πάρε δυο κάρτες των 500 ευρώ μέσα στο διάστημα των 9-10 χρόνων παρά να πάρεις μια σήμερα των 900 ευρώ και να την κρατήσεις τόσο καιρό. .

Σε δεκα χρονια δε νομιζω να ασχολουμαι πλεον με gaming..... θα κλεινω τα 50 :)

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, Gdros07 said:

Σε δεκα χρονια δε νομιζω να ασχολουμαι πλεον με gaming..... θα κλεινω τα 50 :)

Μην το λες !!! Η καψούρα του gaming είναι βαριά κληρονομιά.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...