Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μου αρέσει που τα red boys περίμεναν η Λίζα να κάνει στον πέτσινο ό,τι έκανε και στην Intel με τους Ryzen..Τελικά κρέμασαν τους AIBs και τα media που περίμεναν RDNA 4 reveal γιατί φοβήθηκαν τις τιμές..

Εκει που θα εδινε fsr 4 η amd εκει εδωσε enhanced εκδοσεις σε ολο το πακετο dlss ο πετσινος μαζι με neural reflex 2 που οντως δουλευει οχι σαν το antilag 2 και πεταξε και το τυρακι του mfg. Για πια amd μιλαμε? Αν παιξει με 399msrp στην 9070xt με επιδοσεις 7900xt θα παρει μεριδιο. Αλλιως μην περιμενει πολλα. 

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συς εγώ αν αλλάξω θα πάω στην κατηγορία μέχρι 600 Ε η 5070 βγήκε ήδη εκτός από τα πλάνα μου. 12gb δεν παίρνω για κανέναν λόγο σ' αυτά τα λεφτά ούτε με ένα δερμάτινο δώρο

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Ρε συς εγώ αν αλλάξω θα πάω στην κατηγορία μέχρι 600 Ε η 5070 βγήκε ήδη εκτός από τα πλάνα μου. 12gb δεν παίρνω για κανέναν λόγο σ' αυτά τα λεφτά ούτε με ένα δερμάτινο δώρο

Αν είχε υπογραφή θα το σκεφτόμουν😜

• Haha 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Γιατί αφού θα έχει mfg με ίδια εμπειρία σαν 4090 :P 

• Haha 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Να πω την αλήθεια για την γριά μου μια χαρά θα ήταν, θα πήγαινα με 100 θα άνοιγα mfg και θα έβλεπα 300+ στο κοντέρ. Μάρκετινγκ του πετσινου 318is= lambo huracan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, spi79 είπε

Μας τα 'χουν πρήξει με τα laptop, δεν μας ενδιαφέρουν τα χρέπια SKUs των laptop..5090 με GB203,  IT'S GARBAGE !

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Πιο κοκκινη στροφη και απο το Γιαννη εχεις κανει εσυ...

Προσεχως με 9070ΧΤ στο διπλανο νημα σε τρυφερα ενσταντανέ με Φαραω δειχνει η κρυσταλλινη σφαιρα μου.🤣

Επεξ/σία από kostiger
  • Haha 11
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μας τα 'χουν πρήξει με τα laptop, δεν μας ενδιαφέρουν τα χρέπια SKUs των laptop..5090 με GB203,  IT'S GARBAGE !

Είχε πάρει ένα gaming laptop ένας φίλος με 4080.Κάτσε λέω να δω,τι παίζει με την κάρτα.Πάω στο techpowerup στα mobile gpus charts και voila

Screenshot 2025-01-08 211815.png

• Haha 7
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πιο κοκκινη στροφη και απο το Γιαννη εχεις κανει εσυ...

Προσεχως με 9070ΧΤ στο διπλανο νημα σε τρυφερα ενσταντανέ με Φαραω δειχνει η κρυσταλλινη σφαιρα μου.🤣

Είμαι πληγωμένος, με πρόδωσε ο αρχηγός μου ενώ του είχα πλήρη αφοσίωση! πλέον θα ενταχτώ με τους αντάρτες

• Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχιιιιιι!!!Γι΄αυτό το avatar έχω μπει εδώ και γράφω,φεύγει η γη κάτω από τα πόδια μου..

Επεξ/σία από spi79
  • Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Είμαι πληγωμένος, με πρόδωσε ο αρχηγός μου ενώ του είχα πλήρη αφοσίωση! πλέον θα ενταχτώ με τους αντάρτες

Πέρα από την πλάκα τώρα που πούλησες την 4090 ( κακώς βιάστηκες 🙂) μπορείς να πάρεις μια AMD 9070XT αν κυκλοφορήσει σε καλή τιμή! Όσο να ναι θα είναι ταχύτερη από την 4070 Super συν τα 16 GB. 

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...