spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:28 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Westbaum είπε Όλα μαζεμένα τα spec για να γουστάρετε Τρομερό rt η 5090.Έχει καλή απόσταση από 4090,η οποία είναι η δεύτερη καλύτερη.. 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν δεις τα μαλλια μονο τους ,στην δευτερη φαινονται πιο φυσικα,εχουν και την διαφοροποιηση στο χρωμα απο το φως ,αν δεν εχει επιπτωσεις στο performance ωραιο ειναι. Έχει πολύ noise όμως για στατική εικόνα..Θα δείξει.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:31 μμ από spi79 1
azazil1190 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Να και τι είναι το Neural Rendering.. “With GeForce RTX 50 Series, players will be able to experience Indiana Jones and the Great Circle at its best. With elevated image quality, performance, and new neural rendering tech like NVIDIA RTX Hair introduces a new level of character realism, truly adding to the immersion of becoming Indy.” - Jim Kjellin, CTO of MachineGames Ωραίο είναι. Κάνει έναν φαλακρό να δείχνει με μαλλιά. Θα πιάσει τόπο κατά της τριχόπτωσης 😆 1 8
azazil1190 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Μόλις τώρα, spi79 είπε Αυτό περιμένω και εγώ🤣 "Neural rendering" Τώρα δεν έχεις απλά μαλλιά ΑΛΛΑ φυσικά και μεταξένια ,λαμπερά μαλλιά που θα μείνουν για πάντα στην θέση τους 7
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν δεις τα μαλλια μονο τους ,στην δευτερη φαινονται πιο φυσικα,εχουν και την διαφοροποιηση στο χρωμα απο το φως ,αν δεν εχει επιπτωσεις στο performance ωραιο ειναι. Αυτό είναι δημιούργημα σου... bravo 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Λίγο το sharpness να ρίξουν, θα γίνει άψογο πιστεύω. Το αριστερό φαίνεται τελείως gamey-ψεύτικο.
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Πείτε οι παλιοί εδώ στους mods , να κανονίσουν κάνα happening να γελάσουμε, ή δε γίνονται τέτοια πλέον..
Teddy77 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:47 μμ Nvidia new hairworks και δώρο αυθεντικές επιστολές του Ιησού. 4
azazil1190 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Nvidia new hairworks και δώρο αυθεντικές επιστολές του Ιησού. Κυριάκο εσύ?? Παντου είσαι ρε μπαγασα παίζεις δυνατά ακόμα και σε ΑΙ τομέα 1
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:52 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Λίγο το sharpness να ρίξουν, θα γίνει άψογο πιστεύω. Το αριστερό φαίνεται τελείως gamey-ψεύτικο. Τα denoisers είναι.Λάθος βούρτσα επέλεξα στο paint,αλλά είπαμε δεν ξέρω από βούρτσες🤪 Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:54 μμ από spi79 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 μμ Μλκίες του πέτσινου αυτά, έρχεται το Λιζάκι τώρα να μοιράσει παστέλια.. 7
Grisos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ Πάντως τώρα που έχει κατακάτσει λίγο η σκόνη, το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι οι νέες κάρτες είναι εξαιρετικές για όποιον είναι με 3000 και πίσω. Για του υπόλοιπους και ειδικά τους άνω της 4080 να επενδύσετε τα λεφτά που θα δίνατε για την διαφορά σε καλό OLED. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα πολύ περισσότερο από τα πέτσινα ψευτο-frames. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί γλυκοκοιτάζουν την 5080 μέσα από το TN/IPS panel τους. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με την τσέπη του, προφανώς, αλλά με τα νέα OLED στην γωνία ξανασκεφτείτε το. 7
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 08:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:09 μμ 40 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν δεις τα μαλλια μονα τους ,στην δευτερη φαινονται πιο φυσικα,εχουν και την διαφοροποιηση στο χρωμα απο το φως ,αν δεν εχει επιπτωσεις στο performance ωραιο ειναι. ναι όντως απλά μου φαίνεται σαν να έχει sharpening. βέβαια αυτό μπορεί να ρυθμίζεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:24 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:24 μμ Μου αρέσει που τα red boys περίμεναν η Λίζα να κάνει στον πέτσινο ό,τι έκανε και στην Intel με τους Ryzen..Τελικά κρέμασαν τους AIBs και τα media που περίμεναν RDNA 4 reveal γιατί φοβήθηκαν τις τιμές..
Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ Aν δεν βγει η 9070XT στα $450,δύσκολα τα πράγματα για τη θείτσα με την 5070 στα $549.. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα