Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ Μακάρι, αλλά γιατί το πήγαν 30 οι μλκες..15 βαριά 20 έπρεπε..
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:56 μμ 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μακάρι, αλλά γιατί το πήγαν 30 οι μλκες..15 βαριά 20 έπρεπε.. Nα εισαι σιγουρος οτι ακομα τελειοποιουν το software συν οτι θελουν να τηρησουν αυτο το 75 day 0 παιχνιδια που θα εχουν DLSS 4 + οτι θελουν να δωσουν το override σε ολο το πακετο του DLSS μεσω nvidia app την ιδια μερα. Οποτε σιγουρα ολα αυτα επαιξαν ρολο στην ημερομηνια παρουσιασης. Δεν ειναι οπως καποτε εβγαζαν τις καρτες με μεγαλυτερο raster και τελος. Τωρα παιζει πολυ software απο πισω και θελουν να το δωσουν μαζι με τις καρτες μαζι.
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ 8 hours ago, xartemporas said: Τώρα είδα πως βγήκε στη σκηνή και είπε " ... σας αρέσει το τζακετ μου; " Χαχαχα ' διαβάζει ' ξέρει τι impact έχει προκαλέσει. Μεγάλη μορφή! 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 05:12 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:12 μμ Μλκια ήταν αυτό το τζάκετ όμως..Τα προηγούμενα ήταν μαγκιά. 2
mp44christos Δημοσ. Τετάρτη στις 05:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:15 μμ 2 minutes ago, Psycho_Warhead said: Μλκια ήταν αυτό το τζάκετ όμως..Τα προηγούμενα ήταν μαγκιά. 9k μονο... ετσι φαινεται οτι δεν θα ειναι καλη η σειρα 5. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 05:15 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:15 μμ Και 100Κ να είχε είναι καραγκιοζιά. The power of a 2000$ GPU. 9
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Να και τι είναι το Neural Rendering.. “With GeForce RTX 50 Series, players will be able to experience Indiana Jones and the Great Circle at its best. With elevated image quality, performance, and new neural rendering tech like NVIDIA RTX Hair introduces a new level of character realism, truly adding to the immersion of becoming Indy.” - Jim Kjellin, CTO of MachineGames 1
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να και τι είναι το Neural Rendering.. “With GeForce RTX 50 Series, players will be able to experience Indiana Jones and the Great Circle at its best. With elevated image quality, performance, and new neural rendering tech like NVIDIA RTX Hair introduces a new level of character realism, truly adding to the immersion of becoming Indy.” - Jim Kjellin, CTO of MachineGames Τριχες καμια βελτιωση στα textures να φτιαξουν καλυτερα Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:44 μμ από akoinonitos 3 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 06:45 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 06:45 μμ Επίσης.. "Alan Wake 2 will be the first game to feature our new NVIDIA RTX Mega Geometry technology. Available on all GeForce RTX graphics cards and laptops, RTX Mega Geometry intelligently clusters and updates complex geometry for ray tracing calculations in real-time, reducing CPU overhead. This improves FPS, and reduces VRAM consumption in heavy ray-traced scenes." "Alan Wake 2’s forthcoming update also adds a new Ultra quality level Ray Tracing preset, adding fully ray-traced refractions, fully ray-traced transparent reflections, and higher quality fully ray-traced indirect lighting." 3
panakos_thess Δημοσ. Τετάρτη στις 06:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:46 μμ 1 minute ago, Psycho_Warhead said: Επίσης.. "Alan Wake 2 will be the first game to feature our new NVIDIA RTX Mega Geometry technology. Available on all GeForce RTX graphics cards and laptops, RTX Mega Geometry intelligently clusters and updates complex geometry for ray tracing calculations in real-time, reducing CPU overhead. This improves FPS, and reduces VRAM consumption in heavy ray-traced scenes." "Alan Wake 2’s forthcoming update also adds a new Ultra quality level Ray Tracing preset, adding fully ray-traced refractions, fully ray-traced transparent reflections, and higher quality fully ray-traced indirect lighting." ολες ωραιο αυτο!!!
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 07:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:14 μμ Εμένα με off μου αρέσει καλύτερα. Με on τα μαλλιά είναι λες και έχουν oversharpening. 2 1
Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Όλα μαζεμένα τα spec για να γουστάρετε 17 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εμένα με off μου αρέσει καλύτερα. Με on τα μαλλιά είναι λες και έχουν oversharpening. Ξεχωρίζουν καλύτερα οι τρίχες και φαίνεται πιο πραγματικό το μαλλί αλλά είναι θέμα γούστου.. 3
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ (επεξεργασμένο) Αν εξαιρέσεις κάτι σκιές στη μύτη από κάτι τρίχες(κλάιν μάιν) ισχύει,δεν έχει καλο αποτέλεσμα,σαν να του λείπει antialiasing..Κοιτάξτε τη φράντζα αριστερά.Δεν είναι κριτήριο βέβαια,αλλά να λέμε κάτι.Στο Alan πολύ πιο υποσχόμενο φαίνεται.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:25 μμ από spi79
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:28 μμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εμένα με off μου αρέσει καλύτερα. Με on τα μαλλιά είναι λες και έχουν oversharpening. Αν δεις τα μαλλια μονα τους ,στην δευτερη φαινονται πιο φυσικα,εχουν και την διαφοροποιηση στο χρωμα απο το φως ,αν δεν εχει επιπτωσεις στο performance ωραιο ειναι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:42 μμ από akoinonitos 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα