Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι σε κάποιους φαίνεται ευκαιρία το 700αρι για 5070 12GB ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω..

Μιλάμε ο πέτσινος έχει τρελό ταλέντο στο να πουλάει..

• Like 14
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

msi error ή φουστιά του κροκοδειλάκια?

Back to the future φαση. Η καρτα που θα ανακοινωσουν αρχες 2026 στο σημερα.

Δημοσ.

Αγαπητοί,

Αναλωνόμαστε όλοι γύρω από τα ίδια και τα ίδια εδώ και πάνω από 20 σελίδες: σπέκουλες αποδόσεων, εικασίες χάρτινων πύργων κλπ κλπ

Ξέρω καιγόμαστε, εγώ πχ έχω 4090 και ψήνω την 5090 άγρια, αλλά χωρίς benchmark ΚΑΝΟΝΙΚΟ που θα γίνει σύγκριση όχι μόνο fps αλλά και ποιότητας εικόνας (που το 90% εδώ μέσα το έχει αμελήσει και μετράει πιξέλια μόνο) σε συνδυασμό με τις εν Ελλάδι τιμές θα γύρουν για το 95% του κόσμου την πλάστιγγα στην επιλογή/αγορά ή απόρριψη της 50ΧΧ σειράς.

ΥΓ Ακόμα και googlαροντας 5090 review embargo δεν βρήκα κάτι. Μήπως πήρε κάτι το μάτι σας;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

πολυ θα πανε στην 5070 επειδη ειπε μονο 4090=5070 κλπ!!!

Πιστεύω ήταν φάουλ,θα έπρεπε να το πει για την 5070ti,να πει 5070τι=ρτχ 4090 στην μισή τιμη,θα ήταν πιο ρεαλιστικό, ναι μεν η 5070τι θα είναι ένα 25% πίσω στο raster αλλά με mfg λογικά δεν θα καταλάβεις και πολλά+ότι έχει και 16gb αντί 12 της απλής 5070

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν που ήταν πρόχειρα optimized τα πιο πολλά παιχνίδια,τώρα με x3 και χ4 frames, οι developers θα κάνουν πάρτι

8 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Εχουν πει ποτε θα ληξει το NDA για reviews?

Υποτίθεται 30 του Γενάρη κυκλοφορούν,καμιά εβδομάδα πρίν λογικά;

Επεξ/σία από spi79
  • Like 5
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ετσι ακριβως ναι. Παιζω τωρα spiderman morales. Παιζω απο 105fps μεχρι 162 με το FG. Οπου εχω 105 βλεπω την καρτα στο 65%. Παει αερα και στα 105 αλλα τα 130+ ειναι κυριολεκτικα αερας. Καθαρο cpu bn που το mfg θα δωσει πολυ και στο hogwarts το ιδιο. Κατι Wukong με path tracing που παιζω 80 με 100fps τρωει ζορια η καρτα πολλα. Και εδω θα με παει μονιμα 162hz και θα ειναι αερας. Γενικα πολλες περιπτωσεις αξιοποιησης του mfg ειδικα για lows στα δυσκολα σημεια θα σε κρατησει υψηλα χωρις προβλημα.

Ειναι απο reddit απο τα επισημα charts και εβαλαν τα fps αναλογικα πως βγαινει. Και καπως ετσι φαινεται να ειναι και η πραγματικη αποδοση των καρτων. 

Α οκ, το φαντάστηκα αλλά επειδή δεν ήμουν εκτός, λέω μήπως διέρρευσε τίποτα.

Ένα καλό πάντως με τις νέες κάρτες είναι ότι δεν χρειάζονται ισχυρότερους επεξεργαστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...