Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Warlord1981 said:

2080 Ti - 1199$ MSRP

3090 - 1499$ MSRP

4090 - 1599$ MSRP

5090 - 1999$ MSRP

Χαοτικο άλμα τιμης στη φετινη μετάβαση όταν μάλιστα η αύξηση απόδοσης αφορά κατα κύριο λόγο fake/software generated frames.

Βέβαια πιο πριν πουλαγαν και Titan.

Τώρα καλώς ή κακώς την πουλάνε σαν xx90 κι ας μην είναι "full chip"...

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Βέβαια πιο πριν πουλαγαν και Titan.

Τώρα καλώς ή κακώς την πουλάνε σαν xx90 κι ας μην είναι "full chip"...

Τις περισσότερες φορές ούτε η Titan ήταν full chip.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

2080 Ti - 1199$ MSRP

3090 - 1499$ MSRP

4090 - 1599$ MSRP

5090 - 1999$ MSRP

6090 στα 2nm κατασκευή / 2200-2300 θα πάει ανετακι το msrp με τον πετσινο στο τιμόνι.... Πηγάδι χώρις πάτο κοινώς .... 🤣

Επεξ/σία από BabisTs
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

6090 στα 2nm κατασκευή / 2200-2300 θα πάει ανετακι το msrp με τον πετσινο στο τιμόνι.... Πηγάδι χώρις πάτο κοινώς .... 🤣

Και με 48Gb vram και αν θελετε αλλιως θα παει με τοση μνημη για prosumer lvl workhorse

• Like 1
Δημοσ.
38 minutes ago, chrisde said:

Εντωμεταξύ, το Neural rendering που θα έχουν οι Blackwell θα έχει χρησιμότητα μόνο στο mfg αν έχω καταλάβει καλά, διότι δίχως αυτό, το απλό fg το καλύπτει και το optical flow που έχουν οι Lovelace. Οι όποιες βελτιώσεις σε vram compression και latency θα προέρχονται από τον αλγόριθμο του dlss και θα είναι σε επίπεδο software εξ' ου και η διαθεσιμότητα τους σε παλιότερες κάρτες. Οπότε η διαφορά τους θα είναι μόνο το mfg + το ~30% raster improvement.(άντε και καλύτερο rt/pt perf - πόσο;)

Ετσι εχω καταλάβει κι εγω με μεγαλη επιφυλαξη για το +30%...🤔 (με εξαιρεση την 5090).

το αστείο είναι οτι ήδη πολλοί θα θεωρούν οτι 5070 = 4090 και - οπως πάντα -  δεν αναφέρομαι σε συμφορουμίτες, αλλά σε κόσμο που μπορεί απλά να δει ενα βιντεάκι ή ενα image της παρουσίασης.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Ετσι εχω καταλάβει κι εγω με μεγαλη επιφυλαξη για το +30%...🤔 (με εξαιρεση την 5090).

το αστείο είναι οτι ήδη πολλοί θα θεωρούν οτι 5070 = 4090 και - οπως πάντα -  δεν αναφέρομαι σε συμφορουμίτες, αλλά σε κόσμο που μπορεί απλά να δει ενα βιντεάκι ή ενα image της παρουσίασης.

Καλά και αρκετοί συμφορουμιτες το έφαγαν και το χωνεψαν μια χαρά.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

καλά αυτοί που το έφαγαν είναι οι γνωστοί αρνητές που θέλουν να πάρουν 4090 μεταχειρισμένη με 500/ 600 ευρώ.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα με το DLSS 4 θα παρουν ολες καλυτερο DLSS ,Ray Reconstructrion, Reflex 2.
Oι RTX 4000-5000 θα εχουν καλυτερο FG και λιγοτερο Vram usage και το μονο οφελος των 5000 οσον αφορα τα νεα features ειναι οτι θα εχει περισσοτερα "fake frames" στο FG.

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, azazil1190 said:

💙(=like- δεν εχω reactions)

Spoiler

(Προσπαθώ να είμαι sic να μην παρεξηγηθεί κανένας..συμforoumιτης 😋)

• Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ICE-T είπε

καλά αυτοί που το έφαγαν είναι οι γνωστοί αρνητές που θέλουν να πάρουν 4090 μεταχειρισμένη με 500/ 600 ευρώ.

Δεν θέλω να κατονομάσω μιας και δεν μου αρέσει.

Αλλά γενικά είδα ποστ μέσα στο φόρουμ που αποδεικνύει ότι έπιασε το μάρκετινγκ του πέτσα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω σχόλια για 5070/5080/5090, και για την 5070ti που είναι το Sweet spot (σε Nvidia μεριά πάντα), από πλευράς τιμής/Vram, ασχολίαστη.

Πέρυσι σελίδες επί σελίδων για τα 12gb της ακριβότερης 4070ti. Φέτος, ασχολίαστη η 5070ti.

Αυτά που έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι ορισμένοι απλά θέλουν μόνο να κράζουν και τίποτα άλλο.

Για τα υπόλοιπα επιβεβαιώθηκαν σχεδόν τα περισσότερα leaks που είχαν αναφερθεί τον τελευταίο καιρό(προφανώς πέραν των τιμών).

Τέλος όσο για την 5070, εγώ αυτό που βλέπω ιντερνετικά είναι οι περισσότεροι να λένε ότι αν η Amd δεν ρίξει αρκετά την τιμή, rip Amd, που γιαυτό δεν έδειξαν τπτ εχτές.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Ένα τσιγαρακι και το έχει ξεχάσει.

Παίρνει και την 5090 στο τέλος του μήνα και πουλάει την 4090 για κάνα καλό στριφτό μπουρί.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Και η 3090Ti 1999$ MSRP είχε..

Και η 4090 ti (5090) το ίδιο..

51 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Καλά όσοι πήραν την 3090Ti και είδαν μετά 4090 στα 1599$, έφαγαν κατραπακιά καλή..

Μα για αυτό βγήκε τότε η 3090 ti και σε αυτήν την τιμή λίγο πριν τις 4000, για να βγει η 4090 1599 και να πεις καλά είναι.. Τώρα το 1599 έγινε 1999 όμως.. και στην 6090 μπορεί να πάει και παραπάνω.

Επεξ/σία από xartemporas
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

εδω το εχει σαν τιτλο με μεγαλα γραμματα το wc tech ρε συ ,ο απλος κοσμακης δεν θα το χαψει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...