Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με 90% market share να λες πάλι καλά που είδες και τέτοιες τιμές..

δλδ να χαίρομαι αν ανοίξω το κουτί και βρω κάρτα μέσα

Μάλιστα 😕

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Νομιζώ δεν θα ξαναπάρω asus έχουν κάκιστο software που δημιουργεί stuttering, μάλλον για msi με βλεπω

Μα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το δικό τους. Ισχύει ότι είναι άθλιο βέβαια. Εμένα μου άρεσε που βάλανε phase change  tim πάντως ώστε να μην χαθεί η απόδοση της πάστας με τα χρόνια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Jts είπε

Μα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το δικό τους. Ισχύει ότι είναι άθλιο βέβαια. Εμένα μου άρεσε που βάλανε phase change  tim πάντως ώστε να μην χαθεί η απόδοση της πάστας με τα χρόνια.

Oταν δινω ομως 2.5κ για hw απαιτω να δουλευουν ολα στην εντελεια και να μην μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω τι και πως στο reddit για να καταληξω οτι το LightingService.exe του asus aura τα σκίζει ολα.

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gpapad20 είπε

Oταν δινω ομως 2.5κ για hw απαιτω να δουλευουν ολα στην εντελεια και να μην μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω τι και πως στο reddit για να καταληξω οτι το LightingService.exe του asus aura τα σκίζει ολα.

Καλά για RBG σχεδόν όλα τα first party softwares είναι για πέταμα. Εγώ αν και έχω το signalRGB για synchonization τα έχω όλα κλειστά συνηθώς.

Ο μόνος λόγος που δεν κόβω το καλώδιο του rbg με την αγορά είναι για την εγγύηση :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To update σε dlls4,λογικά τέλος του μήνα;To enhanced fg εννοώ για 4 σειρά μαζί με όλα τα καλούδια

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ, το Neural rendering που θα έχουν οι Blackwell θα έχει χρησιμότητα μόνο στο mfg αν έχω καταλάβει καλά, διότι δίχως αυτό, το απλό fg το καλύπτει και το optical flow που έχουν οι Lovelace. Οι όποιες βελτιώσεις σε vram compression και latency θα προέρχονται από τον αλγόριθμο του dlss και θα είναι σε επίπεδο software εξ' ου και η διαθεσιμότητα τους σε παλιότερες κάρτες. Οπότε η διαφορά τους θα είναι μόνο το mfg + το ~30% raster improvement.(άντε και καλύτερο rt/pt perf - πόσο;)

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.

2080 Ti - 1199$ MSRP

3090 - 1499$ MSRP

4090 - 1599$ MSRP

5090 - 1999$ MSRP

Χαοτικο άλμα τιμης στη φετινη μετάβαση όταν μάλιστα η αύξηση απόδοσης αφορά κατα κύριο λόγο fake/software generated frames.

Βαλε και την αναλογία του ευρώ με το δολλάριο που κάθε χρόνο πεφτει + το scalping στις AIB κάρτες που κάθε χρόνο χειροτερεύει υπο την ανοχή της nvidia, τότε ακόμα και στην πιο αισιοδοξη τιμη των 1500-1600 ευρώ να κατάφερε καποιος να σπρώξει έστω και τελευτάια στιγμή την 4090 του, θα πρεπει να δωσει μια διαφορα 1000+ ευρω..

Και σε αναγκαζει να μεινεις στην xx90 σειρα αν θες 4Κ 120+fps εφοσον η xx80 παραμένει στα 16GB.. ακομα και κει κοροιδια.

Για να μην σχολιασω τη μαρκετιστικη απατη 5070 = 4090 που πολλοι θα χαψουν.

ΥΓ. Κακασχημη η FE - Πανεμορφη η Astral και η λευκη Aorus Master

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Warlord1981 είπε

Σωστά, άλλη φόλα απο κει.. και ηταν και mid gen.

Καλά όσοι πήραν την 3090Ti και είδαν μετά 4090 στα 1599$, έφαγαν κατραπακιά καλή..

• Like 2
Δημοσ.

Το καλό υποθέτω με τη 5090 και το 2GHz base clock,θα έχει αρκετό oc headroom με την προύπόθεση ότι έχεις 1200W PSU και δεν σε νοιάζει η κατανάλωση.Εάν είναι 30-40% πάνω από 4090 τα ρολόγια είναι αυτά που τη χαντάκωσαν με τέτοια spec,περίμενα base clock στα 3GHz,εκεί είναι που πέσαμε έξω ο Psycho κι εγώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...