Manoleros95 Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:30 μμ 4 λεπτά πριν, Jts είπε Μόνο με frame gen θα μπορεί και η 5080 πάντως. Μόνο 5090 θα ξεπερνάει 120fps χωρίς frame gen. Half the price, half the specs, 2/3 performance είπε ο πέτσινος. Όπως πάει τα Monitors βελτιώνονται πολύ πιο γρήγορα από τις gpu. 2999€ η πιο φτηνή 5090 και 3599€ η asus astral, mark my words. Έστω και με fg+ dlss quality. Το θέμα μου είναι να μην ρίχνω settings.
Jts Δημοσ. Τρίτη στις 01:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:31 μμ Μόλις τώρα, Manoleros95 είπε Έστω και με fg+ dlss quality. Το θέμα μου είναι να μην ρίχνω settings. Καλά με το νέο FG σίγουρα θα είσαι 120+ αφού τα 3/4 των frames θα είναι fake, μένει όμως να δούμε αν θα αξίζει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 01:33 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:33 μμ Doom: The Dark Ages confirmed to have Full Ray Tracing/Path Tracing on PC 1
scorpion8283 Δημοσ. Τρίτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:34 μμ 4 hours ago, nikos5800 said: ΛΙΖΑ ΕΣΥΥΥΥ???????🤩🤩😘😘 2 hours ago, Tambas91 said: Θυμίζει πολύ γενιά 1000->2000 αραχτός στο θρόνο του ο αρχηγός πουλάει αρκετή παπατζα τύπου 5070>4090 και δεν αγχώνεται… μακάρι να καταφέρω να του μοιάσω έστω στο 1% 🤣 κλαιω(δεν εχω reactions!) Σε άλλα νέα τώρα : Η δικιά μου εντύπωση αρχικά για τις τιμές... Πρακτικά έχουμε 50 $ κάτω απο τις 40αρες σούπερ (4070 S, 4070Ti S, τόσο σε MSRP όσο και σε street price αυτη τη στιγμη στην Αμερική . (Δεν μιλάω για ΦΠ.Α. Ευρώπη, ή για αρχικές τιμές με καπέλο κλπ, αυτα ισχύουν ετσι κι αλλιως σε κάθε γενιά.). Εξαίρεση η 5080 που έχει το ίδιο MSRP (cudos @Psycho_Warhead αν και πιστέυω θα είναι κάτω απο 4090 σε επιδόσεις) Καλό σημάδι για μένα, πως να το πω...θετικό. Το πόσο καλή τιμή είναι ομως στην πραγματικότητα θα εξαρτηθεί απο τις πραγματικές επιδόσεις. Και ειδικά στις μικρότερες, θέλω να πιστέυω οτι ο ανταγωνισμός θα είναι....αξιοπρεπής απο την 9070. Τωρα, για κάποιον λόγο, δεν εχουμε κάποιο νούμερο για την πραγματική άυξηση των επιδόσεων, πέρα απο τα Tflops που δεν είναι ποτέ αντικειμενικό. Ρε παιδί μου παίζω Stalker...δεν εχει Rt, ή τελοσπάντων Wykong χωρις DLSS ή ενα σωρο games...να καταλάβουμε ποσο πιο δυνατές είναι οι νέες κάρτες.... Μετα να πω κάτι που εχουν αναφέρει οι περισσότεροι συμφορουμ.....συμμορίτες ...😏🤩 Ωραιο το 4Χ FG, Αν δεν θα κοπανιέται στα Artifacts, μένει να δουμε.... Αλλά το θέμα ΔΕΝ είναι αν τα 100 του FG μου τα κανει 200.... Το θέμα είναι πόσα FPS θα πρέπει να φτάνει minimum η βάση του, το native! Το FG θέλει τουλάχιστον 50 FPS ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ για να είναι ικανοποιητικό, και 60++ για να ναι πάρα πολυ καλο΄. Εαν για να πιάσω τα 50 πρέπει να ρίξω τα μισά settings, τι να το κάνω? Δεν πα να μου δώσει και 500 FPS... Δηλαδή, το θέμα μου είναι θα μου κάνει τα 20 - 25 ---->>> 80-100??? Θεωρώ σαν προβλεψη, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Δεν θα βλέπεται ουτε σε....στατική εικόνα 😋 Αρα τι σύγκριση να κάνω μεταξύ 5070 και 4090 (γελάει ολος ο πλανήτης μην πω ο Γαλαξίας)... Αυτό περισσότερο για κάποιους φίλους που προφανώς δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το FG.... Τώρα αν για κάποιο λόγο με τις νέες τεχνολογίες (σσ. reflex 2 or whateva) μειωθεί το minimum των rendered fps για να είναι αψογο το παιχνίδι (τα 60 fps που λέγαμε πριν) το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό επίτευγμα απο το να μου τετραπλασίαζει τα FPS. Ίδομεν..... 1 1
xartemporas Δημοσ. Τρίτη στις 01:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:36 μμ (επεξεργασμένο) Δλδ με λιγα λογια η 5090 θα ειναι περιπου 30% παραπανω σε αποδοση(raster), 30% παραπανω σε τιμή και 30% παραπανω σε καταναλωση ? Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:45 πμ από xartemporas 2
Havik Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 μμ (επεξεργασμένο) EU MSRP 650€ σε raster είναι περίπου +25% από την 4070 άρα περίπου ti super αλλά με 12gb, ή με διαφορετική οπτική λίγο καλύτερη από 4070ti (~980€ - 1500€ skroutz). The GeForce RTX 5070 Ti will be available starting at €879. Coming February The GeForce RTX 5080 will be available from January 30th, starting at €1169. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:05 μμ από Havik
spi79 Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ (επεξεργασμένο) Καταρχήν χρόνια πολλά στους Γιάννηδες με υγέια!!!Η μετάβαση σε ai εποχή γίνεται με γοργούς ρυθμούς,θέλοντας και μη.Από εδώ και πέρα, εκεί θα πέφτει το βάρος παντού.Ο κροκοδειλάκιας,ε συγνώμη ο πέτσινος είναι πολύ μπροστά σε αυτό,βασικά παίζει μπάλα μόνος του.Το dlls4 φαίνεται πάρα πολύ καλό και δεν περίμενα να το δώσει και στις άλλες σειρές,τουλάχιστον day1 που έκανε.Το ai κάνει πλέον παπάδες και θα χρησιμοποιηθεί στα παιχνίδια με τα μπούνια.Γιαυτό και το βάρος στη σειρά 50 έπεσε εκεί.Ξεχάστε το raster αν θέλουμε next gen παιχνίδια.4090-1321 ai Tops, 5090-3352 ai Tops.Όσο για το MF generation προσωπικά πιστεύω θα μαμάει για πολλούς λόγους Επεξ/σία Τρίτη στις 01:50 μμ από spi79 4
panakos_thess Δημοσ. Τρίτη στις 01:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:52 μμ 2 hours ago, azazil1190 said: Πανό κουλαρε! Δεν νομίζω να νευρίασε κανείς και να σου όρμηξε. Χαβαλε κάνουμε. Μην χαλάμε τις καρδιές μας μέρα που είναι. Είναι και του Αϊ Γιαννου,μεγάλη η χάρη του. Μεγάλη γιορτή σήμερα. Σπίτι χωρίς Γιάννη , προκοπή δεν κάνει! Πολύχρονοι με υγεία όσοι γιορτάζουν! Ναι βρε και εγω χαβαλε κανω,δεν τα περνω σοβαρα αστεια κανουμε να υπαρχει συζητηση χεχε 2
Manoleros95 Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Jts είπε Καλά με το νέο FG σίγουρα θα είσαι 120+ αφού τα 3/4 των frames θα είναι fake, μένει όμως να δούμε αν θα αξίζει. Κοίτα fake η όχι το τελικό αποτέλεσμα μετραει και ειναι είναι καθαρό χωρίς artifacts κλπ δεν με ενοχλει προσωπικά. Αναμένουμε με αγωνία τα πρώτα benchmarks. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:54 μμ από Manoleros95
panakos_thess Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ πλεον με τοσο καλος που ειμαι θα φευγουν κεφαλια πισω απο τοιχους 1
chrisde Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ 17 λεπτά πριν, xartemporas είπε Δλδ με λιγα λογια η 5090 θα ειναι περιπου 30% παραπανω σε αποδοση(raster), 30% παραπανω τιμή και 30% παραπανω καταναλωση ? My man. Ε καλά, θα έχει και mfg και neural whatevah
Jts Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ Μόλις τώρα, Manoleros95 είπε Κοίτα fake η όχι αν το τελικό αποτέλεσμα είναι καθαρό χωρίς artifacts κλπ. Αναμένουμε με αγωνία τα πρώτα benchmarks. Και καθαρό να είναι πάλι θα έχεις απόκριση σαν να παίζεις σε 30fps αν αυτά είναι τα frames που βγάζει η κάρτα. Απλά θα γίνεται motion smoothing με τα fake frames. Οκ αν είσαι 60+ τότε θα είναι μικρότερη η διαφορά.
gpapad20 Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ (επεξεργασμένο) Κανονικά όσοι δεν έχουν πάρει ποτέ κάρτα απο σειρά 80 και πάνω πρέπει να μπει εμπαργκο να μην συμμετέχουν σε κουβέντες περί 4090 τιμων κτλ .... (πλακίτσα αλλά μου θυμιζει αυτους που σχολιαζουν Ferrari και οδηγουν fiat όλη τους την ζωη) Επεξ/σία Τρίτη στις 01:57 μμ από gpapad20 3
azazil1190 Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ 1 λεπτό πριν, panakos_thess είπε Ναι βρε και εγω χαβαλε κανω,δεν τα περνω σοβαρα αστεια κανουμε να υπαρχει συζητηση χεχε Δεν θα σε χαλαγε όμως μια 4090 στα 500€ Μαξ ,με εγγύηση 1.5 χρόνο ακόμα από ελληνικό μαγαζί.😆😆 Spoiler Χαβα κάνω και πάλι, σίγουρα κανέναν δεν θα χαλαγε σε αυτή την τιμή και μένα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα