Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν είναι ανάλογα το πόσο πληρώνεις το σκαλί;

Εγω ας πούμε που σκέφτομαι την αναβάθμιση απο την 3060ti δεν έχω αποφασίσει ακόμα για 5070 ή 5070ti, το ψιλοσκέφτομαι και τα 200-300 ευρό δεν είναι και τόσα λίγα για κάποιον που παίρνει mid range κάρτες. Βέβαια εγώ ειμαι στα 1440p αλλά δεν παίρνω κάρτα για 1-2 χρόνια συνήθως τις κρατάω 4-5. 

Πάντα όταν αναγράφεται κάτι στο forum εννοείται και εξαρτάται από το οικονομικό υπόβαθρο του καθενός!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμίζει πολύ γενιά 1000->2000 αραχτός στο θρόνο του ο αρχηγός πουλάει αρκετή παπατζα τύπου 5070>4090 και δεν αγχώνεται… μακάρι να καταφέρω να του μοιάσω έστω στο 1% 

• Haha 17
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

Θυμίζει πολύ γενιά 1000->2000 αραχτός στο θρόνο του ο αρχηγός πουλάει αρκετή παπατζα τύπου 5070>4090 και δεν αγχώνεται… μακάρι να καταφέρω να του μοιάσω έστω στο 1% 

Εάν του είχες μοιάσει δεν θα Σουν πλεμπας φτωχαδακι😋 Το ίδιο ισχύει και για μένα . Στην επόμενη ζωή Χρήστο,μην σε παίρνει από κάτω.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Ωραίος ο γκόμενος πέτσινος, εγώ που θέλω new pc απο το 0 τι κάνω τώρα, χτυπάω series 4000, ή περιμένω να δω τι λέει η 5000; με 4000 το μόνο που "χάνω" θα είναι το mfg?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agent_Orange είπε

Ωραίος ο γκόμενος πέτσινος, εγώ που θέλω new pc απο το 0 τι κάνω τώρα, χτυπάω series 4000, ή περιμένω να δω τι λέει η 5000; με 4000 το μόνο που "χάνω" θα είναι το mfg?

Πας για 5αρα . Όπως και να έχει φρέσκο πράμα και εγγύηση 3-5 χρόνια ανάλογα την υλοποίηση 

• Like 4
Δημοσ.

Βλέπω Asus και Gigabyte έχουν προστατευτικό coating(δεν θυμάμαι να είχαν παλιότερα) και η Asus έχει Phase change TIM αντί για πάστα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Jts είπε

Μόνο εσύ κλαίγεσαι εδώ που δεν έχεις καμία από αυτές απ'ότι κατάλαβα.

Ξύπνησες με όρεξη για τρόλινγκ ε..

Έφαγε τον παπά με την 3090 και το φυσάει και δεν κρυώνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Το Neural rendering απο αυτο που έδειξαν και αναφέρουν για hardware frame pacing στο frame generation που το λες και deal breaker και θα ειναι μονο για 5000. Η 5070ti θα με βγει τσάμπα αναβάθμιση αλλά εννοείται πρώτα επίσημα reviews και μετά. 

Καλά βιάζεσαι, στο ξαναλέω μην χάφτεις τόσο τις παπάτζες του πέτσινου, αυτή είναι η δουλειά του να δημιουργεί hype.

Περιμένουμε reviews να δούμε τι εστί βερύκοκο πρώτα. Εκ πρώτης όψεως προφανώς 5series > 4series (αυτό έλλειπε) αλλά οι κάτοχοι των δευτερων δεν έχουν ουσιαστικό λόγο αναβάθμισης. Αντιλαμβάνομαι ότι ψάχνεσαι για "δωρεάν αναβάθμιση" σε 5070ti με τιμολόγιο, αλλά όπως και να χει για νορμαλ καταστάσεις δεν είναι να πετάς και τη σκούφια σου για αυτό... Μην ξεχνάς και λεπτομέρειες όπως ψύξη, efficiency (που οι lovelace ήταν κορυφή, οι blackwell;) και oc (θα παίρνουν αρκετό οι Blackwell ώστε να ανοίξει η ψαλίδα;)

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 10
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

5070 = 4090 

giphy.webp

Τι θες ρε να γίνει κλέφτης ο αρχηγός?

Άσε θα βρεθεί κόσμος να το φάει να αγοράσει. Από την μια βέβαια εάν ήθελα κάτι σχετικά φθηνό να παίζω και εγώ εκεί θα πήγαινα .θα φόρτωνα όλα τα ai+dlss4+fg και ότι άλλο παρουσίασε και θα έπαιζα χαλαρά.

Πέρα από αυτό....έκανε τρομερή ζημιά στην αμδ στην μεσαία κατηγορία η τιμή της 5070. Άντε να δούμε και το Λιζακι τι θα δώσει σε αυτή την κατηγορία. Λέτε να κάνει κανά θαύμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος περιμένει να πέσουν οι τιμές των 4090 , θα κλάψει και με τις τιμές των υπολοίπων μεταχειρισμένων 4000 αφού οι 5000 δεν φέρνουν σχεδόν τίποτα παραπάνω.

2 minutes ago, azazil1190 said:

Πέρα από αυτό....έκανε τρομερή ζημιά στην αμδ στην μεσαία κατηγορία η τιμή της 5070. Άντε να δούμε και το Λιζακι τι θα δώσει σε αυτή την κατηγορία. Λέτε να κάνει κανά θαύμα?

Ότι στοίχημα η 9070ΧΤ θα είναι στα ίδια (+/- 10%) με την 5070 αλλά με 50-100 USD φτηνότερο MSRP

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Εννοείτε ότι πας στην καινούργια γενιά!!  Εκτός εάν βρεις σε λίγο καιρό καμιά καινούργια πχ. 4080 το πολύ μέχρι 600€. Εγώ αυτό θα κάνω όταν αλλάξω την κάρτα μου.

Επεξ/σία από exopctrela

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...