Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ίδια κάρτα σε ίδια κάρτα για το MFG, οκ να κάνεις την αλλαγή. Από 4090 δεν πας σε οτιδήποτε κάτω από 5090, αν στο μέλλον βγάλει την 5080 με 24GB, ναι.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

5080 ή 5070ti day one ναι. Θα δούμε τιμές μεταχειρισμένα και ανάλογα βάζουμε να πουλήσουμε. Πολλά νέα πράγματα φέρνουν και οι 5000 και δεν λέει να μείνουμε με 4000.

Εάν έχεις σκοπό να την χαρίσεις με ενδιαφέρει!!! Θα βάλω εγώ τα μεταφορικά μην κολλάς εκεί 😆

• Haha 4
Δημοσ.
10 minutes ago, azazil1190 said:

Έλα πες στα ίσα στα Βίρνα!

Λιγουρευεσαι 4090 στα 500€ Μαξ.

Να δώσεις κανά 300ρι την 3090 και με 100-150€  διαφορά να γίνεις.

περιπου 200αρι θα εχει η 3090 και τα 500ε πολλα ειπα!!μονο εαν βαλετε τιμη για τσιπουρακι που θα μηνει στο ραφι για παντα

• Haha 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panakos_thess είπε

ανετα και 200 την δινω!! απλα θα της εχετε στο ραφακι της 4090 και δεν θα παρει κανεις μαξ 500ε και πολλα ειπα

ανετα και 200 την δινω!! απλα θα της εχετε στο ραφακι της 4090 και δεν θα παρει κανεις μαξ 500ε και πολλα ειπα

Πάμε άλλη μια.... Να το εμπεδώσουν όσοι είναι να τις δώσουν.

περιπου 200αρι θα εχει η 3090 και τα 500ε πολλα ειπα!!μονο εαν βαλετε τιμη για τσιπουρακι που θα μηνει στο ραφι για παντα

Χαχαχα. Είσαι μερακλής ρε !

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisde είπε

Why? Εκτός από mfg που ΘΑ δούμε αν αξίζει σε σχέση με fg what else επί τοις ουσίας; Σε σχέση με 4000 πάντα...

Το Neural rendering απο αυτο που έδειξαν και αναφέρουν για hardware frame pacing στο frame generation που το λες και deal breaker και θα ειναι μονο για 5000. Η 5070ti θα με βγει τσάμπα αναβάθμιση αλλά εννοείται πρώτα επίσημα reviews και μετά. 

Δημοσ.

καθε φορα το ιδιο πραμα οσοι δωσατε 3000αρι για 4090 ειναι η ημερα που θα φευγει 500ευρω μαξ {πολυ ειπα} δυστηχως ετσι γινεται!!!στην αρχη χερεστε και τωρα ειστε νευριασμενοι πισω απο το πληκτρολογιο και ορματε!!

• Thanks 1
  • Haha 11
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Την 5070ti την υπολογίζω ακριβώς στα ίδια με 4080 σε raster. Με την 5080 από 20 έως 30% πάνω τουλάχιστον από τα performance charts που έβγαλαν με raster παιχνίδια. 

ποιο παιχνιδι εβγαλαν με σκετο raster ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εάν έχεις σκοπό να την χαρίσεις με ενδιαφέρει!!! Θα βάλω εγώ τα μεταφορικά μην κολλάς εκεί 😆

Στο 600αρι λέω αλλά βλέπουμε για την ώρα επίσημα νούμερα και τιμές στο ράφι. Η 5080 αν παίζει 1300 δεν τα δίνω ας δίνει 30% πάνω raster. 5070ti ιδια vram μέχρι 1000αρικο ραφι εφόσον είναι στα ίδια σε raster με αυτή που έχω. Εγώ το fg το αγαπώ όπου το έχω βάλει με έχει σώσει οπότε καλό βλέπω το multi fg. Ακόμα όλα στον αέρα είναι από τιμές Ελλάδα και μεταχειρισμένα. 

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

ποιο παιχνιδι εβγαλαν με σκετο raster ? 

Μόνο το far cry 6 τέρμα αριστερά στα charts. Μετά plague tale και μετα path tracing με mfg. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Στο 600αρι λέω αλλά βλέπουμε για την ώρα επίσημα νούμερα και τιμές στο ράφι. Η 5080 αν παίζει 1300 δεν τα δίνω ας δίνει 30% πάνω raster. 5070ti ιδια vram μέχρι 1000αρικο ραφι εφόσον είναι στα ίδια σε raster με αυτή που έχω. Εγώ το fg το αγαπώ όπου το έχω βάλει με έχει σώσει οπότε καλό βλέπω το multi fg. Ακόμα όλα στον αέρα είναι από τιμές Ελλάδα και μεταχειρισμένα. 

Μόνο το far cry 6 τέρμα αριστερά στα charts. Μετά plague tale και μετα path tracing με mfg. 

Το far cry με rt ηταν ,ποιο rasterization?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κάντε υπομονή σε λίγο καιρό θα τις δούμε πραγματικά πως πάνε και εάν αξίζει στην Χ τιμή.και ανάλογα θα δεις πόσο θα την δώσεις εσύ η οποίος άλλος.

Εγώ πάω μόνο για 5090 ώστε να φύγει η 7900χτχ από το pc .Ήταν το μεταβατικό στάδιο όταν πούλησα την άλλη 4090

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το far cry με rt ηταν ,ποιο rasterization?

Σωστά λέει rt από κάτω. Το plague tale είναι συν dlss που λέει. 

image.jpeg.743fccfe43980279a89d621b436063bb.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrisde είπε

Ναι βιάστηκες είναι η αλήθεια διότι φαντάζομαι ήθελες να τη δώσεις πριν πέσει η αξία της με τις ανακοινώσεις εφ' όσον υπήρχε κάτι αξιόλογο. Τζόγος είναι φίλτατε, όχι πως βγήκες και χαμένος φαντάζομαι, δεδομένου του ότι λόγω 5080 η 4090 όντως χάνει αξία. Απλά δεν υπήρχε λόγος να πουλήσεις εξ αρχής. Στη θέση σου θα έπαιρνα μία 5080 και θα άραζα. Σχεδόν ότι είχες σε raster, με λιγότερη vram και σου μένει κέρδος το mfg εφόσον βγει καλό. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις παραπάνω από τα διπλά για 5090, ούτε σε κόβω να κάνεις υπομονή για super και να φας(;) νέο κουβά εκεί.

Α υπάρχει και η επιλογή να πας σε amd:P

Καλά δεν είναι τόσο ότι δεν ήθελα να χάσει αξία .. ούτως ή άλλος πάλι φθηνά την πούλησα … το θέμα είναι ότι δεν έπαιζα τόσο πολύ , είχα τερματίσει τα παιχνίδια που ήθελα , και ήθελα να πάρω ένα σοβαρό uplift για τα βαριά games με pt… 

όπως είπε ο psycho είναι σα να έχουμε απλά ένα refresh με μερικές extra πινελιές… 

στα σοβαρά τώρα όσοι κρατήσατε τις 4090 στον πάγκο με τα αγγούρια θα τις πουλάτε Νίκο σου δίνω 200 ευρώ με τα έξοδα δικά σου φίλε μη με πιάσεις και κορόιδο γιατί όπως είπε και ο αρχηγός που εγώ πιστεύω και ακούω κατά γράμμα η 5070 θα είναι δυνατότερη 

• Like 1
  • Haha 7
Δημοσ.

καθε φορα το ιδιο πραμα οσοι δωσατε 3000αρι για 4090 ειναι η ημερα που θα φευγει 500ευρω μαξ {πολυ ειπα} δυστηχως ετσι γινεται!!!στην αρχη χερεστε και τωρα ειστε νευριασμενοι πισω απο το πληκτρολογιο και ορματε!!

Μόνο εσύ κλαίγεσαι εδώ που δεν έχεις καμία από αυτές απ'ότι κατάλαβα.

Ξύπνησες με όρεξη για τρόλινγκ ε..

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον John, η 5090 είναι +37% στο Wukong και +69% στο Frostpunk 2. Αυτά χοντρικά όμως μέχρι να έχει κάρτα στα χέρια του.

Γενικά βλέπω ένα +35-40% στο μέσο όρο, σε DLSS off νούμερα πάντα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Jts είπε

Εγώ με 4090 πάντως μόνο αν την πουλούσα 1500€ θα άξιζε ίσως με αρκετούς αστερίσκους η 5090.

Εύκολο skip αυτή η γενιά, γλίτωσε το πορτοφόλι.

Μόνο 5070ti/5080 αξίζει για όσους δεν πρόκειται να δώσουν για 5090 απ'ότι φαίνεται, ας περιμένουμε και reviews βέβαια.

Μόνο για το display port θα το σκεφτόμουν εγώ να σας πω την αλήθεια, αλλά δεν πρόκειται.

Αν βγει καμιά 5080 ti μέχρι ~1500€ αγορασταία τιμή 15% κάτω από 5090 ίσως.

Μόνο 1500€ ? Την σκοτώνεις!🙂 Δώσε την κάτι παραπάνω, να πάρεις μετά την 5080ti  1500€ να βγάλεις και κέρδος. Δεν παίζεστε !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...