Tambas91 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το smoothness σε όσα έχω δει εγώ υπάρχει κανονικά, το TW3 το έπαιξα με base FPS τα 40-50 και με controller ήταν μια χαρά ομαλότατο. Εγώ που το έπαιξα με m/k το κράτησα ανοιχτό μονο και μονο γιατί ήταν 3rd person σε first person είναι απαλευτο το cyber γι αυτό δε το έχω παίξει ακόμα 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Εγώ που το έπαιξα με m/k το κράτησα ανοιχτό μονο και μονο γιατί ήταν 3rd person σε first person είναι απαλευτο το cyber γι αυτό δε το έχω παίξει ακόμα Ναι στο CP 2077 δεν ήταν ιδανικά τα πράγματα γιατί θες απόκριση, τώρα με το MFG και το Reflex 2 ίσως να γίνεται δουλίτσα.. Εμένα στο Diablo 4 με χάλασε το FG, καταλάβαινα το delay και απλά έπαιζα χωρίς RT/FG. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Psycho_Warhead 1
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Πάντως κράτησαν μια χαρά msrp πέρα από 5090 και στο κάθε segnent δίνει ένα 30% πάνω σε raster από την κάρτα που αντικαθιστά. Με λίγα λόγια 5080 σαν 4090 σε raster στα 999 5070 Ti σαν 4080 και 5070 σαν 4070ti. Η 5090 είναι halo προϊόν και οχι για gamers. Μια χαρά είναι οι καρτες και οι τιμές. Τώρα αν το ευρώ έπεσε στον πάτο συγκριτικά με το δολάριο η έχουμε τραγικό ΦΠΑ Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι χάλια οι τιμές. Άλλα πράγματα είναι χάλια και όχι το msrp τους.
Jts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Εγώ με 4090 πάντως μόνο αν την πουλούσα 1500€ θα άξιζε ίσως με αρκετούς αστερίσκους η 5090. Εύκολο skip αυτή η γενιά, γλίτωσε το πορτοφόλι. Μόνο 5070ti/5080 αξίζει για όσους δεν πρόκειται να δώσουν για 5090 απ'ότι φαίνεται, ας περιμένουμε και reviews βέβαια. Μόνο για το display port θα το σκεφτόμουν εγώ να σας πω την αλήθεια, αλλά δεν πρόκειται. Αν βγει καμιά 5080 ti μέχρι ~1500€ αγορασταία τιμή 15% κάτω από 5090 ίσως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το MSRP της 5080 έμεινε στα 999$ γιατί η 4080 με τα 1199$ πήγε άκλαφτη σε πωλήσεις..Κατά τα άλλα η 5090 δεν έπρεπε να πάει στα 1999$, έπρεπε να μείνει στα 1599$ με βάση αυτά που βλέπουμε..4090Ti..Καθόλου τυχαίο ότι τελικά δεν την κυκλοφόρησε, αποφάσισε να την βγάλει ως 5090.. Τώρα γελοιότητες τύπου 5070 MFG > 4090 FG..Ασχολίαστες..Και αυτό με αστερίσκο να φτάνουν τα 12GB. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Psycho_Warhead 8 1
panakos_thess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Jts said: Εγώ με 4090 πάντως μόνο αν την πουλούσα 1500€ θα άξιζε ίσως με αρκετούς αστερίσκους η 5090. Εύκολο skip αυτή η γενιά, γλίτωσε το πορτοφόλι. Μόνο 5070ti/5080 αξίζει για όσους δεν πρόκειται να δώσουν για 5090 απ'ότι φαίνεται, ας περιμένουμε και reviews βέβαια. Μόνο για το display port θα το σκεφτόμουν εγώ να σας πω την αλήθεια, αλλά δεν πρόκειται. Αν βγει καμιά 5080 ti μέχρι ~1500€ αγορασταία τιμή 15% κάτω από 5090 ίσως. πανω απο 500αρικο δεν θα πωλειται φιλε μου η 4090 πλεον!! δυστηχως 8
xartemporas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 49 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το νυχάκι το βαμμένο τι φάση ; Καρβέλας wannabe ? 😂
anifiend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Έδωσε ρέστα ο πέτσινος. Το κροκοδειλέ όλα τα λεφτά Το 550 msrp για επιδόσεις 4090 τελείωσε τον ανταγωνισμό και μιλάμε για το μεσαίο segment. Και με δεδομένο ότι θα έχει υποστήριξη των νέων features στους περισσότερους τίτλους παιχνιδιών. Βέβαια 550 δεν θα δούμε ποτέ. Με τη ζήτηση που θα έχουν οι nVidia να δούμε που θα πάνε οι τιμές. 1
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το MSRP της 5080 έμεινε στα 999$ γιατί η 4080 με τα 1199$ πήγε άκλαφτη σε πωλήσεις..Κατά τα άλλα η 5090 δεν έπρεπε να πάει στα 1999$, έπρεπε να μείνει στα 1599$ με βάση αυτά που βλέπουμε..4090Ti..Καθόλου τυχαίο ότι τελικά δεν την κυκλοφόρησε, αποφάσισε να την βγάλει ως 5090.. Τα specs τα έχει αλλά δεν scalaroun τα cuda όπως βλέπουμε σε raw performance. Ειναι halo product οχι gaming ειδικά με αυτο το msrp ξεκάθαρα. Η 5080 είναι καρταρα και όπως βλέπουμε η 5070ti θα είναι το πιο vfm από όλες τις Blackwell.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Η 5080 με τα 16GB θα πάει κουβά λόγω μνήμης..Η σωστή 5080 σε κάνα χρόνο με 24GB.. 5
panakos_thess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου To crocodile που φορεσε ειναι ολα τα λεφταααααααα
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Η 5080 με τα 16GB θα πάει κουβά λόγω μνήμης..Η σωστή 5080 σε κάνα χρόνο με 24GB.. Ας μην βιαζόμαστε και θα δούμε τι άλλαξαν και με τη χρήση vram και πόσο πρόβλημα θα είναι τελικά. Η 4080 σε ένα indiana έχει θέμα και αυτό το διόρθωσαν μιας και το fg έκανε τη δουλειά. Αλλού θέμα δεν έχει σε κανένα παιχνίδι. 1
Jts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, panakos_thess είπε πανω απο 500αρικο δεν θα πωλειται φιλε μου η 4090 πλεον!! δυστηχως Κάτω από 1000 δεν πρόκειται να πάει να ξέρεις. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Jts
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Ας μην βιαζόμαστε και θα δούμε τι άλλαξαν και με τη χρήση vram και πόσο πρόβλημα θα είναι τελικά. Η 4080 σε ένα indiana έχει θέμα και αυτό το διόρθωσαν μιας και το fg έκανε τη δουλειά. Αλλού θέμα δεν έχει σε κανένα παιχνίδι. Τι άλλαξαν ρε Arkin, έπεσε 600-700MB σε ένα παιχνίδι το VRAM usage και κάτι τρέχει στα γύφτικα..Εδώ λέμε θες 20GB πλέον για ''όλα δεξιά''. 3 λεπτά πριν, anifiend είπε Έδωσε ρέστα ο πέτσινος. Το κροκοδειλέ όλα τα λεφτά Το 550 msrp για επιδόσεις 4090 τελείωσε τον ανταγωνισμό και μιλάμε για το μεσαίο segment. Και με δεδομένο ότι θα έχει υποστήριξη των νέων features στους περισσότερους τίτλους παιχνιδιών. Βέβαια 550 δεν θα δούμε ποτέ. Με τη ζήτηση που θα έχουν οι nVidia να δούμε που θα πάνε οι τιμές. Ρε 'σεις το ψάχνετε καθόλου το πράγμα ή καταπίνετε το marketing αμάσητο ; Το 5070 > 4090 ισχύει υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η μία να έχει MFG και η άλλη FG και να φτάνουν τα 12GB τα οποία ΔΕΝ φτάνουν σχεδόν πουθενά πλέον..Κουβά θα πάει απ' τη 4090 το 5070.. 13
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Τι άλλαξαν ρε Arkin, έπεσε 600-700MB σε ένα παιχνίδι το VRAM usage και κάτι τρέχει στα γύφτικα..Εδώ λέμε θες 20GB πλέον για ''όλα δεξιά''. Πού θες 20? Έχει θέμα δηλαδή και δεν τρέχει εννοείς το παιχνίδι λόγο vram η κάνει stutters? Το Indiana ξέρω ότι μαξαρει τη vram υπάρχει κάποιο άλλο που δεν φτάνουν τα 16? Alan wake 2 2077 wukong μέχρι 12 13 είδα χρήση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα