nikos5800 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Ίσως η μεγαλύτερη εξέλιξη που δεν ακούστηκε όσο θα έπρεπε και δουλεύει σε κάθε γενιά καρτών από 2000 μέχρι 5000. Υπάρχουν τα links με όλες τις αλλαγές ακόμα και το reflex 2 πως ακριβώς δουλεύει και όλα. Ναι είναι backward compatible με όλα τα dlss games κάτι που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό! Έκανα τόσα reactions σήμερα που έφτασα το limit μου 😁 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από nikos5800
panakos_thess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Just now, Psycho_Warhead said: Λες και έδωσε μια 4090Ti με DLSS 4 είναι η 5090..Τι σκατά, τόσα Cuda cores παραπάνω, τόσο bandwidth παραπάνω και οι βελτιώσεις είναι για γέλια.. Τα clocks μάλλον έπεσαν βέβαια για να κρατηθεί το TDP στα 575W, lol ! Ναι σωστος!!!βεβαια εγω ολοκληρωθηκα με το DLSS 4.0 για ολες της RTX μαζι με reflex αυτο με φτανει
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ μια χαρά το βρήκα το FG πάντως και καθόλου μέτριο. Από τη στιγμή που έχει τόσο lag και χαλάει υπότιτλους UI και γενικά έχει artifacts και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μονο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις για εμενα το κάνει μέτριο μένει να δούμε και το καινούργιο αλλα δε περιμένω και θαύματα... 11 λεπτά πριν, chrisde είπε Ωχ ωχ ωχ Tampas χακαραν το λογαριασμό σου... Μπα κανένα χακαρισμα αδερφέ μου συγγνώμη που δεν είδα αυτές τις κάρτες και να μου τρέξουν τα σάλια, στο raster η διαφορα είναι πενιχρή και είναι σημαντικό να δώσουν εκεί αύξηση γιατί εκεί πατάει και το dlss όσοι ονειρεύονταν 4090 στα 500 μεταχειρισμένη ας αλλάξουν πλευρό... και αύριο να βγαίναν οι κάρτες θα παρέμενε 2 δεύτερη καλύτερη κάρτα μετά τη 5090 (ψιλοξενερωσα που την πούλησα) 8
evkar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πολύ μεγάλο το gap μεταξύ 4090 και 5090, δεν θυμάμαι τόσο μεγάλη διαφορά σε αλλαγή γενιάς στο παρελθόν. Έκπληξη το "μικρό" μέγεθος της 5090 , αλλά καθόλου έκπληξη η τιμή της , σίγουρα πάνω από 2.5κ euros στο Ευρώπη. 5060 αδιάφορες , 5070 δείχνει προοπτική όσο για την 5080 η 5090 του φτωχού Από μια πρώτη ματιά , μεγάλη χαμένη η 4090. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από evkar 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, evkar είπε Πολύ μεγάλο το gap μεταξύ 4090 και 5090, δεν θυμάμαι τόσο μεγάλη διαφορά σε αλλαγή γενιάς στο παρελθόν. Έκπληξη το "μικρό" μέγεθος της 5090 , αλλά καθόλου έκπληξη η τιμή της , σίγουρα πάνω από 2.5 euros στο Ευρώπη. 5060 αδιάφορες , 5070 δείχνει προοπτική όσο για την 5080 η 5090 του φτωχού Από μια πρώτη ματιά , μεγάλη χαμένη η 4090. Που το είδες το μεγάλο gap ; Με DLSS off είναι 30% το πολύ η διαφορά.. 2 2 1
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Που το είδες το μεγάλο gap ; Με DLSS off είναι 30% το πολύ η διαφορά.. Το makreting δουλεύει στα καλύτερα του αυτό πρέπει να του το δώσουμε του πέτσινου 14 1
Sprou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, exopctrela είπε Ορισμένοι είστε τραγικοί. Μέχρι χθες χλευάζατε το raster που είχαν οι AMD της 7ΧΧΧ σειράς και εκθειάζατε την υπεροχή σε software της nvidia. Σήμερα, όλοι εσείς που θέλετε να πουλήσετε πανάκριβα τις μεταχειρισμένες 4ΧΧΧ κάρτες σας για να πάρετε φυσικά τις νέες 5ΧΧΧ, μιλάτε για fake fps, άθλιο raster, κλπ. Πραγματικά είστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.🙂 Με κατάλαβες 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Από τη στιγμή που έχει τόσο lag και χαλάει υπότιτλους UI και γενικά έχει artifacts και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μονο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις για εμενα το κάνει μέτριο μένει να δούμε και το καινούργιο αλλα δε περιμένω και θαύματα... Το lag δεν με χαλάει καθόλου αν παίζω με controller, αν παίζεις με mouse/keyboard και τα base FPS είναι χαμηλά, υπάρχει θέμα ναι..Για τους υπότιτλους συμφωνώ, πρέπει να το φτιάξουν αυτό.. Για βελτιώσεις θα δούμε από πρώτο χέρι τι και πως..
akis23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Ας περιμένουμε τα reviews για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Προσωπικά νομίζω πως έκανα καλή κίνηση να δώσω ένα χιλιάρικο την 4080S. 1 1
akoinonitos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το lag δεν με χαλάει καθόλου αν παίζω με controller, αν παίζεις με mouse/keyboard και τα base FPS είναι χαμηλά, υπάρχει θέμα ναι..Για τους υπότιτλους συμφωνώ, πρέπει να το φτιάξουν αυτό.. Για βελτιώσεις θα δούμε από πρώτο χέρι τι και πως.. δεν ειναι μονο το lag γενικα ειναι χειροτερο το smoothness 6
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Ναι είναι backward compatible σε όλα τα dlss games κάτι που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό! Έκανα τόσα reactions σήμερα που έφτασα το limit μου 😁 Γενικά έχει πολυ ζουμί οι αναβαθμίσεις είναι πολύ μεγάλες και πέρα από το multi fg και το Neural όλα τα άλλα έρχονται και στις παλιότερες κάρτες. Έριξαν το fg vram usage το reflex 2 θα δουλεύει παντού και τα motion vectors του Dlss έγιναν ακόμα καλύτερα. Το κερασάκι η αυτόματη ανανέωση χωρίς dll Swap μέσω nvidia app με το override σε κάθε παιχνίδι με dlss αλλά και για τις νέες κάρτες ότι κάθε παιχνίδι που έχει FG μέχρι σήμερα θα παίζει άμεσα σε multi fg απλά με αλλαγή του dll. Υπάρχουν τα λινκς για τα πάντα. Όσοι ήθελαν να δουν 20% ακόμα raster ενώ εδώ έχουμε κάτι πολύ δυνατότερο με πολλές αναβαθμίσεις στις κάρτες που ήδη έχουμε ίσως ακόμη δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έδωσαν. Υπάρχουν τα βίντεο με live παιχνίδια που μπορούμε να συγκρίνουμε τα πάντα. 1
cyberguy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου το οτι εχουν και παλι 1x12pin για τροφοδοσια 575watt δεν σας αγχωνει? περιμενα να εχουν 2 πλεον για να λυθει το προβλημα με τις λιωμενες επαφες....
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε δεν ειναι μονο το lag γενικα ειναι χειροτερο το smoothness Το smoothness σε όσα έχω δει εγώ υπάρχει κανονικά, το TW3 το έπαιξα με base FPS τα 40-50 και με controller ήταν μια χαρά ομαλότατο. Μόλις τώρα, cyberguy είπε το οτι εχουν και παλι 1x12pin για τροφοδοσια 575watt δεν σας αγχωνει? περιμενα να εχουν 2 πλεον για να λυθει το προβλημα με τις λιωμενες επαφες.... Όχι δεν μας αγχώνει, γιατί αν δεν είσαι άμπαλος και κουμπώσεις το βύσμα σωστά, δεν υπάρχει θέμα.
exopctrela Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Sprou είπε Με κατάλαβες Δυστυχώς...🙂
panakos_thess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου εγω οταν ειδα το reflex 2 και το DLSS 4.0 σαν upscaling να δουλευει σε ολες της RTX ειχα φορεσει το γυαλι μου και χορευα ορθιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα