Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

Παιδια ξερουμε ποτε περιπου θα ανοιξουν προπαραγγελιες πλαισιο κλπ για 5090-5080?

Έτοιμος να σκάσεις 1500 για 5080 ή 3000 για 5090 που θα ζητάει το πλαίσιο ;

Δημοσ.

Μέτριες προς κακές κάρτες με κάτι 5070=4090 γελάει και το δερμάτινο του πέτσινου, μένει να δούμε πόσο καλά θα λειτουργεί το mfg που αν κρίνω από το τωρινό fg θα είναι και αυτό μέτριο … η AMD για άλλη μια γενιά άφαντη, καλοφάγωτα παίδες μέτριες κάρτες με κακές τιμές 

• Like 9
  • Haha 2
Δημοσ.

Εγώ μια χαρά το βρήκα το FG πάντως και καθόλου μέτριο. Το MFG θα δείξει όταν πιάσω το καρτόνι στα χέρια μου. Αν βελτίωσαν το latency με το Reflex 2 θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο πάντως..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ μια χαρά το βρήκα το FG πάντως και καθόλου μέτριο. Το MFG θα δείξει όταν πιάσω το καρτόνι στα χέρια μου. Αν βελτίωσαν το latency με το Reflex 2 θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο πάντως..

Και εγώ μια χαρά σούπερ το βρήκα και δεν ειμαι κάνας άσχετος που δεν καταλαβαίνει τις διαφορές 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Και εγώ μια χαρά σούπερ το βρήκα και δεν ειμαι κάνας άσχετος που δεν καταλαβαίνω τις διαφορές 

Όταν ανακοινώθηκε, περίμενα να 'ναι υπερμλκία σαν το frame interpolation που έχουν οι TVs..Αλλά τελικά ήταν κομπλέ και game-changer σε αρκετές περιπτώσεις..

Πλέον υπάρχουν diminishing returns στο HW και οι επιδόσεις θα έρχονται από software λύσεις τύπου DLSS και FG/MFG etc.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Όταν ανακοινώθηκε, περίμενα να 'ναι υπερμλκία σαν το frame interpolation που έχουν οι TVs..Αλλά τελικά ήταν κομπλέ και game-changer σε αρκετές περιπτώσεις..

Πλέον υπάρχουν diminishing returns στο HW και οι επιδόσεις θα έρχονται από software λύσεις τύπου DLSS και FG/MFG etc.

Έτσι ακριβώς 👍 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Μέτριες προς κακές κάρτες με κάτι 5070=4090 γελάει και το δερμάτινο του πέτσινου, μένει να δούμε πόσο καλά θα λειτουργεί το mfg που αν κρίνω από το τωρινό fg θα είναι και αυτό μέτριο … η AMD για άλλη μια γενιά άφαντη, καλοφάγωτα παίδες μέτριες κάρτες με κακές τιμές 

Ωχ ωχ ωχ Tampas χακαραν το λογαριασμό σου...:P

Θα δούμε για το mfg, εγω είμαι αισιόδοξος, το ερώτημα είναι αν αξίζει σε σχέση με το fg ειδικά για αυτούς που δεν έχουν high refresh rate monitors. Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι για τους Lovelace users.

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Btw, αυτό που έδειξε στην παρουσίαση μάλλον ήταν το Assassin's Creed Shadows με path-tracing..Περιμένω από 'δω και πέρα να έχουμε path-tracing στην πλειοψηφία των τίτλων, αφού θα τρέχουν με τριψήφιο αριθμό FPS..

Demo της nvidia ήταν αυτό που έδειξαν το αναφέρουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Ορισμένοι είστε τραγικοί. Μέχρι χθες χλευάζατε το raster που είχαν οι AMD της 7ΧΧΧ σειράς και εκθειάζατε την υπεροχή σε software της nvidia. Σήμερα, όλοι εσείς που θέλετε να πουλήσετε πανάκριβα τις μεταχειρισμένες 4ΧΧΧ κάρτες σας για να πάρετε φυσικά τις νέες 5ΧΧΧ, μιλάτε για fake fps, άθλιο raster, κλπ. Πραγματικά είστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.🙂

• Like 9
  • Haha 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Επίσης το dlss transformers βελτιώνει το ai upscaling σχεδόν σε native levels 

Ίσως η μεγαλύτερη εξέλιξη που δεν ακούστηκε όσο θα έπρεπε και δουλεύει σε κάθε γενιά καρτών από 2000 μέχρι 5000. Υπάρχουν τα links με όλες τις αλλαγές ακόμα και το reflex 2 πως ακριβώς δουλεύει και όλα. 

Δημοσ.

Λες και έδωσε μια 4090Ti με DLSS 4 είναι η 5090..Τι σκατά, τόσα Cuda cores παραπάνω, τόσο bandwidth παραπάνω και οι βελτιώσεις είναι για γέλια..

Τα clocks μάλλον έπεσαν βέβαια για να κρατηθεί το TDP στα 575W, lol !

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...