33Bird33 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, thn είπε Στέλνουν founders Ελλάδα από Γερμανία ή σου λέει διεύθυνση εκεί; Δε πουλάνε Ελλάδα νομίζω. 1
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, 33Bird33 είπε Στο reflex 2 βιντεάκι.. το είδα κάπου στις 20 φορές ρίχνει ποιότητα ή έτσι μου φάνηκε Οχι
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 30/1 5080 και 5090. Palit Unveils NVIDIA GeForce RTX 50 Series Graphics Cards: GameRock and GamingPro Μ' αρέσει.. 1
33Bird33 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Οχι Κοίτα στα αριστερά της εικόνας όταν το ανοίγει (κιτρινάδα, δέντρο, νερό)
iazriel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε 30/1 5080 και 5090. Palit Unveils NVIDIA GeForce RTX 50 Series Graphics Cards: GameRock and GamingPro Μ' αρέσει.. Βλέπουν κύκλους στην Palit? Ψυχεδέλεια 🤣 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, iazriel είπε Βλέπουν κύκλους στην Palit? Ψυχεδέλεια 🤣 Είναι chameleon και κάνει color shifting ανάλογα με το περιβάλλον λένε. 1
Arkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Κοίτα στα αριστερά της εικόνας όταν το ανοίγει (κιτρινάδα, δέντρο, νερό) Ιδια μου φαινεται δεν ξερω. Σε 4Κ βλεπω το βιντεο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Κοίτα στα αριστερά της εικόνας όταν το ανοίγει (κιτρινάδα, δέντρο, νερό) Το Reflex αποκλείεται να ρίχνει την ποιότητα, το DLSS θα έλεγα μπορεί..
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, 33Bird33 είπε θυμίζει λίγο sapphire 7900 xtx Στο ''Astral'' ποσό των 3000 ευρώ. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Psycho_Warhead 1 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Suprim..Γενικά, τούβλα είναι πάλι χωρίς καμιά ιδιαίτερη εμφάνιση. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα