Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

2329 είναι όμως Γερμανία και όχι 2700 και 3000 που λέγατε.

Τιμές στο site της NVIDIA, στα υπόλοιπα εκεί θα πάει

1 λεπτό πριν, thn είπε

Σε πιο κατάστημα τα βλέπετε αυτά στην γερμανια και δεν το βρίσκω?

nvidia site

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε βλέπω να ανεβάσει τα ρολόγια ψηλά,καθώς είναι στο ίδιο node,περίμενα μεγαλύτερη διαφορά σε ραστερ αν και το far cry δεν είναι τίτλος που δίνει πολύ ακόμα και σε 4090 με 4080,κάπου 20% διαφορά έχουν με το RT της πλάκας που χρησιμοποιεί η engine,ελπίζω και σε πάνω από 40% από 4090 ανάλογα το game.Μου αρέσει που λέγαμε και για 60%..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Στις τιμες της 5080 ηταν μεγαλυτερος ο κουβας...

Μα δεν εβγαιναν. Ιδιο node χαλια efficiency ιδια vram. Απλα δεν εβγαιναν οι τιμες. Για αυτο λεγαμε 999 απο την αρχη. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Μα δεν εβγαιναν. Ιδιο node χαλια efficiency ιδια vram. Απλα δεν εβγαιναν οι τιμες. Για αυτο λεγαμε 999 απο την αρχη. 

Καλά το ίδιο node πήγε κουβά με την 5090..Απλά ανέβασε λόγω έλλειψης ανταγωνισμού + προσθήκη 32GB.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Westbaum είπε

Δε βλέπω να ανεβάσει τα ρολόγια ψηλά,καθώς είναι στο ίδιο node,περίμενα μεγαλύτερη διαφορά σε ραστερ αν και το far cry δεν είναι τίτλος που δίνει πολύ ακόμα και σε 4090 με 4080,κάπου 20% διαφορά έχουν με το RT της πλάκας που χρησιμοποιεί η engine,ελπίζω και σε πάνω από 40% από 4090 ανάλογα το game.Μου αρέσει που λέγαμε και για 60%..

Σε καθαρο raster ηταν δυσκολο τετοιες διαφορες με ιδιο node. Εμενα με ενδιαφερει που κρατησε τιμιες τιμες σε κατω απο 5090 και που εδωσε dlss 4+Reflex 2 που ριχνει το latency στον πατο. Δεν το περιμενα. Συν Neural που εδειξε 1/3 vram και πολυ καθαροτερα textures. 

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά το ίδιο node πήγε κουβά με την 5090..Απλά ανέβασε λόγω έλλειψης ανταγωνισμού + προσθήκη 32GB.

Ναι ειπαμε αυτη απο την αρχη ηταν αλλου για αλλου. Ειναι titan οχι καρτα του λαου. Οποτε εχει και ενα 500αρικο καπελο για το prestige. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα το DLSS 4 απλά προσθέτει το MFG(Multiple Frame Generation) που φτάνει μέχρι 4x. Ωραία προσθήκη το Reflex 2, θέλω να τα τεστάρω ο ίδιος τώρα για να βγάλω συμπεράσματα..

Από τα βίντεο που έχουν δείξει δεν φαίνονται artifacts, αλλά να δούμε και το latency.

Custom..

geforce-rtx-5070-ti-partner-cards.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Άρα το DLSS 4 απλά προσθέτει το MFG(Multiple Frame Generation) που φτάνει μέχρι 4x. Ωραία προσθήκη το Reflex 2, θέλω να τα τεστάρω ο ίδιος τώρα για να βγάλω συμπεράσματα..

Από τα βίντεο που έχουν δείξει δεν φαίνονται artifacts, αλλά να δούμε και το latency.

Και ειδα και πολυ καθαροτερη εικονα στη συγκριση μεταξυ dlss στο 2077. 

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δες το βιντεο. Λεει οτι τα σημερινα παιχνιδια που εχουν FG ειναι ευκολο να παρουν MultiFG support. Ειναι deal breaker και θα μετρησει πολυ ασχημα. Οχι μονο για τα νεα παιχνιδια δηλαδη. Και ευκολο update. 

Neural

Screenshot-12.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thn είπε

Στέλνουν founders Ελλάδα από Γερμανία ή σου λέει διεύθυνση εκεί;

Δεν στέλνει νομίζω, αν θες την FE θα πρέπει να την πάρεις από NBB.

Η πιο άσχημη FE ως τώρα πάντως..

geforce-rtx-5070-key-visual.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και ειδα και πολυ καθαροτερη εικονα στη συγκριση μεταξυ dlss στο 2077. 

Δες το βιντεο. Λεει οτι τα σημερινα παιχνιδια που εχουν FG ειναι ευκολο να παρουν MultiFG support. Ειναι deal breaker και θα μετρησει πολυ ασχημα. Οχι μονο για τα νεα παιχνιδια δηλαδη. Και ευκολο update. 

Neural

Screenshot-12.png

Όχι, βελτίωσαν το VRAM usage του FG. Διάβασε κάτω από το FG.

nvidia-dlss-4-feature-chart-breakdown.jp

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Όχι, βελτίωσαν το VRAM usage του FG. Διάβασε κάτω από το FG.

nvidia-dlss-4-feature-chart-breakdown.jp

Wow δεν το ειχα δει. Εξαιρετικο και για τις 4000. Τι παπαδες εκαναν εκει στη nvidia. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Custom..

geforce-rtx-5070-ti-partner-cards.jpg

Στο reflex 2 βιντεάκι.. το είδα κάπου στις 20 φορές ρίχνει ποιότητα ή έτσι μου φάνηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...