Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 minutes ago, panakos_thess said:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙΙΙΙ!!!!!!!!!

Ρε συ τι τα κοιτάς αυτά με 3090. Εσύ 5080 minimum αξίζει να αναβαθμίσεις ΕΑΝ δεις κατι θεαματικό. 1440p δε παίζεις?

Αλλιώς πάρε μια 32αρα 4K OLED ή 42αρα LG c4 καλύτερα και αργότερα βλέπεις.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τα υποτιθεμενα specs που εχεις για την 5080 εινα 360watt ,5nm βαφτισμενα 4 ,ιδιο σχεδον αριθμο cuda με την 4080super και μισο σχεδον die size απο την 4090 ,πως αυτο το συνολο μπορει να ειναι στα ιδια η δυνατοτερο απο 4090? Μου κανει πολυ δυσκολο . Εγω βλεπω raster performance κατω απο 4090 και τιμη κατω απο 4080 αφου εκανε και οικονομια στην Vram με το dlss 4 . Eκτος αν αυτα τα specs που εχουν βγαλει ειναι μουφα 

Δινω μια ελπιδα στην L2 Cache. Αν την boostaroun πολυ συν τα gddr7 θα δωσουν αρκετα. Γιατι τα υπολοιπα οπως λες δεν μας λενε για κατι πολυ δυνατο.

52 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Θα βουηξει ο κόσμος , δεν νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο...

Προφανως δεν θα γινει κατι τετοιο ουτε εχει ξανα γινει ποτε. Μονο προς τα πανω παει το performance στις gpu ανεκαθεν με καθε driver. Ποτε προς τα κατω. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να το πούμε για πολλοστή φορά ότι τιμές ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(Ούτε οι AIBs, Asus, Gigabyte κλπ κλπ). Ο πέτσινος μόνο τις ξέρει που θα τις ανακοινώσει 4:30 το πρωί.

Τώρα τα μαγαζιά είπαμε, και την 4090 πριν την ανακοίνωση την είχαν στα 4000$

Φυσικά και ξέρουν τιμές οι ΑΙΒ.

Έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές να ακολουθήσουν, από την πράσινη.

Αν η Λίζα σήμερα έβγαζε κάτι με επιδόσεις 7900ΧΤΧ σε raster και 4080s σε RT/PT στα 500 (λέμε, να περνάει η ώρα) θα καθοντουσαν να φάνε την 5070Τι στα 500,αντίστοιχα, με χασούρα 109-209 ανά κομμάτι, για να έχουν χαρούμενο τον πέτσα?

Συμφωνημενα νούμερα, πολύ καιρό πριν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Φυσικά και ξέρουν τιμές οι ΑΙΒ.

Έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές να ακολουθήσουν, από την πράσινη.

Αν η Λίζα σήμερα έβγαζε κάτι με επιδόσεις 7900ΧΤΧ σε raster και 4080s σε RT/PT στα 500 (λέμε, να περνάει η ώρα) θα καθοντουσαν να φάνε την 5070Τι στα 500,αντίστοιχα, με χασούρα 109-209 ανά κομμάτι, για να έχουν χαρούμενο τον πέτσα?

Συμφωνημενα νούμερα, πολύ καιρό πριν.

Αν ήξεραν τιμές οι AIBs θα είχαμε και διαρροή, από τη στιγμή που δεν έχει διαρρεύσει τιμή ΠΟΤΕ(Όσο ασχολούμαι εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να είχαμε), σημαίνει δεν ξέρουν.

Το μόνο που μπορεί να ξέρουν είναι στο περίπου.

Α, τώρα που το σκέφτομαι έχει διαρρεύσει η τιμή των 1900$ από Bits and Chips(EN) ο οποίος λέει ότι αυτό ακούγεται από τους OEMs. Θα φανεί το πρωί αν είναι αλήθεια ή όχι.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
1 hour ago, spi79 said:

Πάρε σουβλάκια,πίτσες γιατί θα είναι very long night 🫰

Αμα φάει υδατάνθρακες και άλευρα βράδυ θα νταγλάρει πέφτοντας για ύπνο πριν προλάβει να ανέβει στην σκηνή ο Γκριζομάλλης Δυνάστης. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zazoum είπε

Σας παω ολους στοιχημα οτι, η 5090 θα κανει 1899,99. Αμα χασω σας χρωσταω μια 5090 που δεν θα κανει 1899,99.

Εγώ είμαι μέσα μιας και δε ζητάς τίποτε αν έχεις προβλέψει σωστά. Σε αυτά δε πρέπει να λέμε όχι.

Δημοσ.
1 minute ago, 33Bird33 said:

Εγώ είμαι μέσα μιας και δε ζητάς τίποτε αν έχεις προβλέψει σωστά. Σε αυτά δε πρέπει να λέμε όχι.

1 θα σας αγορασω ΑΜΑ χασω. Θα μοιραστεις με τους υπολοιπους μερικα cores kai chunks απο video ram.

• Like 1
Δημοσ.

Αιντε αλανια οσοι ειστε ξυπνιοι παμε να δουμε τι θα δουμε. 

Οπως διαβασα και αλλου

Πιο θα ηταν το σωστο [4090+10% επιδοσεις στα 999msrp]

Τι περιμενεις αντικειμενικα[4090 επιδοσεις στα 1199msrp]

Και η πραγματικοτητα[4090 -10% επιδοσεις στα 1499msrp]

Ακομα πιστευω οτι θα εχουμε κατι αναμεσα στο πρωτο και στο δευτερο αλλα για τους πιο απαισιοδοξους η τριτη επιλογη ειναι αυτη που θα δωσουν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...