Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

περιμενω να μας κανει σκουπιδια ολες μας της καρτες!!!

Δεν ισχύει. Την στιγμή που κάνει την δουλειά της η RTX 4070 που έχω και με το παραπάνω μόνο σκουπίδι δεν είναι!! 

• Like 9
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, aetos1988 said:

Δεν ισχύει. Την στιγμή που κάνει την δουλειά της η RTX 4070 που έχω και με το παραπάνω μόνο σκουπίδι δεν είναι!! 

Μακαρι αλλα ετσι οπως το βλεπω σε λιγες ωρες θα ειναι!!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Μακαρι αλλα ετσι οπως το βλεπω σε λιγες ωρες θα ειναι!!!

Την στιγμή που με κάνει την δουλειά και με το παραπάνω ότι και να ανακοινώσουν δεν πρόκειται να το αλλάξει! 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, aetos1988 said:

Την στιγμή που με κάνει την δουλειά και με το παραπάνω ότι και να ανακοινώσουν δεν πρόκειται να το αλλάξει! 

δηλαδη τι ακριβως?αν βγαλουν μονο ΟΛΑ τα νεα features στην 50ΧΧ θα συνεχιζουν νομιζεις να κανουν optimize τα παλια features?δεν προκειται να μας κανει το χατηρι!!!ΤΕΛΙΩΣΕ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

δηλαδη τι ακριβως?αν βγαλουν μονο ΟΛΑ τα νεα features στην 50ΧΧ θα συνεχιζουν νομιζεις να κανουν optimize τα παλια features?δεν προκειται να μας κανει το χατηρι!!!ΤΕΛΙΩΣΕ

Αυτό λέω, ότι προς το παρόν με καλύπτει η 4070 όποτε ότι και να ανακοινώσουν εγώ θα συνεχίζω να παίζω τα παιχνίδια μου όπως και πριν. Το f1 24 πχ. θα το παίζω με υψηλά frames και μπόλικα hz ( 165hz έχει η οθόνη μου) 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, aetos1988 said:

Αυτό λέω, ότι προς το παρόν με καλύπτει η 4070 όποτε ότι και να ανακοινώσουν εγώ θα συνεχίζω να παίζω τα παιχνίδια μου όπως και πριν. Το f1 24 πχ. θα το παίζω με υψηλά frames και μπόλικα hz ( 165hz έχει η οθόνη μου) 😁

τετοια παιχνιδια και η 1070 κανει παπαδες!!!εμεις λεμε τιποτα triple AAA,

και να βγαλει κανεναν driver με optimized τα παντα με ολες της RTX θα παρουμε ανασα χαχα

Θα δειτε την παρουσιαση της AMD??εχετε κανενα discord να το δουμε ολοι?

Επεξ/σία από panakos_thess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Μια χαρά θα κάνουν,η nvidia σε υποστηρίξει είναι πολύ καλή,εδώ η σειρά GTX 9xx παιρνει ακόμα drivers και είναι από το 2014 κάρτες 

Edit: για την ακρίβεια η σειρά 1χχχ desktop  παιρνει επίσημα day one drivers και η σειρά 9χχ για laptops,μάλλον η υποστήριξη για desktop τελείωσε πέρσι 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
Just now, nikos5800 said:

Μια χαρά θα κάνουν,η nvidia σε υποστηρίξει είναι πολύ καλή,εδώ η σειρά GTX 9xx περνάει ακόμα drivers και είναι από το 2014 κάρτες 

αλλο να βαζει driver το παιχνιδι και αλλο νεα features και optimized boost perfom

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

τετοια παιχνιδια και η 1070 κανει παπαδες!!!εμεις λεμε τιποτα triple AAA,

και να βγαλει κανεναν driver με optimized τα παντα με ολες της RTX θα παρουμε ανασα χαχα

Θα δειτε την παρουσιαση της AMD??εχετε κανενα discord να το δουμε ολοι?

Καλά βάλε 4k native με full RT σε F1 2024 να δεις αν είναι βαρύ ή όχι...

Δημοσ.
1 minute ago, tommy^ said:

τι να το κανει το RT?μεχρι στιγμης τπτ ιδιαιτερο!!τα mods realistic ειναι 10φορες καλυτερα απο το να κανεις enabled το RT και τρωει και λιγοτερα FPS

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

αυτο δεν λεει και πολλα,με φουλ ρτ ολα τα παιχνιδια ειναι πολυ βαρια να τρεχεις

1 λεπτό πριν, panakos_thess είπε

τι να το κανει το RT?μεχρι στιγμης τπτ ιδιαιτερο!!τα mods realistic ειναι 10φορες καλυτερα απο το να κανεις enabled το RT και τρωει και λιγοτερα FPS

Αυτά τα μοδ είναι απλά κορεσμένα χρώματα,δεν προσθέτουν τίποτα σε ρεαλισμό 

Δημοσ.
1 minute ago, nikos5800 said:

αυτο δεν λεει και πολλα,με φουλ ρτ ολα τα παιχνιδια ειναι πολυ βαρια να τρεχεις

Αυτά τα μοδ είναι απλά κορεσμένα χρώματα,δεν προσθέτουν τίποτα σε ρεαλισμό 

οχι εχει πολλα που μπορεις να βαλεις και οχι μονο σε ενα παιχνιδι αλλα σε πολλα μπες στο nexusmods και δες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...