Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσύ μιλάς για το PhysX, εγώ μιλάω για τα physics της κάθε μηχανής γραφικών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε. Το crysis δεν είχε PhysX.

Ναι μα η δουλεια του physx ηταν τo calculation των physics και βοηθουσε τους devs να μην γραφουν κωδικα ξανα και ξανα για διαφορετικο hw. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε

Παιδιά για τις νέες κάρτες τι τροφοδοτικό προτείνετε (δεν γνωρίζω τι παίζει με τα νέα πρότυπα και δεν θέλω να μπλέξω με αντάπτορες και τα σχετικά);

Aν προκειται να πας για 5090 και σκεφτεσαι να κουμπωσεις κανα 1000αριwatt BIOS απο Galax, παρε 1500αρι να εισαι μεσα!
Αλλιως ο,τι σου ειπαν οι αλλοι!

Επεξ/σία από tommy^
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσύ μιλάς για το PhysX, εγώ μιλάω για τα physics της κάθε μηχανής γραφικών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε. Το crysis δεν είχε PhysX.

Υπήρχε μια πολύ ωραία συνέντευξη παλιά που χάθηκε με την πολιτική ορθότητα του internet, ο co creator? Η κάποιος σημαντικός για την Havok Engine εξηγούσε τον λόγο που από το 11 δεν βλέπουμε σοβαρά physics στα games. Με λίγα λόγια έλεγε ότι πλέον 90% των Devs είναι graphics designers και συγγραφείς παρά μαθηματικοί και τους έλεγε "τεμπέληδες". 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Exclusive στην σειρά 50 το DLSS 4 σύμφωνα με leaker..

Αναμενόμενο, δεν πιστεύω να περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό..εδώ έκανε αποκλειστικο το fg στις 4000 λόγω optical flow accelerator 😄

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, spi79 said:

Βάλτε κράνη μάγκες,θα αρχίσει βομβαρδισμός σε λίγες ώρες🚀

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει. Θα υπαρξει καποιο event? αν ναι, τι και ποτε ; 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, GoMaR said:

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει. Θα υπαρξει καποιο event? αν ναι, τι και ποτε ; 

Στις 04:30 τα ξημερώματα Τρίτης Nvidia και σήμερα 21:00 η AMD.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...