Tambas91 Δημοσ. Κυριακή στις 04:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:52 μμ 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Έτσι,τώρα μιλάς σωστά Βίρνα! Εάν η κάρτα δεν έχει minimum 2500-2600 ,εγώ προσωπικά δεν θα αγοράσω. Φαντάσου να σε ρωτήσει κανεις απ τον περίγυρο σου ποσο πήρες την 5090 και να του πεις κάνα 1800 ξέρω γω επειδή έχει τρελαθεί ο πέτσινος και τις δίνει τσάμπα... εμενα θα ήθελα να με καταπιεί η γη πάντως 7
xartemporas Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ 14 minutes ago, azazil1190 said: Εάν η κάρτα δεν έχει minimum 2500-2600 ,εγώ προσωπικά δεν θα αγοράσω 16
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 05:39 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 05:39 μμ Exclusive: First look at GeForce RTX 5090 with 32GB GDDR7 memory 4
akoinonitos Δημοσ. Κυριακή στις 06:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:43 μμ (επεξεργασμένο) Τι κακογουστες καρτες σχεδιαστικα βγαζουν ρε φιλε σχεδον ολοι στις nvidia? Που εισαι μωρη sapphire να μαθεις τους πετσινους να σχεδιαζουν? Επεξ/σία Κυριακή στις 06:43 μμ από akoinonitos 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Ποιος νοιάζεται για την εμφάνιση..Τα FPS θέλουμε.. 4 1
_Theo_ Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 μμ 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιος νοιάζεται για την εμφάνιση..Τα FPS θέλουμε.. Τα καρέ θέλουμε αρκεί να υπάρχουν και αξιόλογα παιχνίδια.
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 07:09 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:09 μμ 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Τα καρέ θέλουμε αρκεί να υπάρχουν και αξιόλογα παιχνίδια. Τα περισσότερα είναι woke garbage πλέον. 3 1
tommy^ Δημοσ. Κυριακή στις 07:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:12 μμ 28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι κακογουστες καρτες σχεδιαστικα βγαζουν ρε φιλε σχεδον ολοι στις nvidia? Που εισαι μωρη sapphire να μαθεις τους πετσινους να σχεδιαζουν? Θες να πεις δλδ ότι η... PNY σου δεν είναι πιο ποιοτική από την sapphire που είχες;;; 😂😂😂😂 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 07:14 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:14 μμ Ελπίζω να δούμε κάνα teaser από το επόμενο Metro με path-tracing να γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο.. 3
_Theo_ Δημοσ. Κυριακή στις 07:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:14 μμ Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Τα περισσότερα είναι woke garbage πλέον. Αυτό είναι το λιγότερο μέσα σε αυτή τη σαπίλα. Εμένα πλέον μου φαίνονται το ίδιο όλα. Γραμμικά, ηλίθια AI και ανύπαρκτη φυσική. Παιχνίδια σαν το Red Dead Redemption 2 κυκλοφορούν σπάνια πλέον. Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε καλά νέα λογικά με την ανακοίνωση (!!!) του Half Life 3, του νέου Cyberpunk, του Witcher 4 κλπ. Τώρα τίποτα όμως... Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ελπίζω να δούμε κάνα teaser από το επόμενο Metro με path-tracing να γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο.. Αυτό το ξέχασα. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ Γραμμικά θέλουμε, αυτά λείπουν. Σαν το Space Marine 2..Θύμισε εποχές X360, απόλαυση. Βαρεθήκαμε τα ανούσια open-world.. 2
_Theo_ Δημοσ. Κυριακή στις 07:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:17 μμ 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Γραμμικά θέλουμε, αυτά λείπουν. Σαν το Space Marine 2..Θύμισε εποχές X360, απόλαυση. Βαρεθήκαμε τα ανούσια open-world.. Θα σε χάλαγε ένα Cyberpunk 2087;;
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 07:21 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:21 μμ Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Θα σε χάλαγε ένα Cyberpunk 2087;; Δεν με τρέλανε το CP 2077, το βρήκα αρκετά κάτω από το TW3 που έχω τερματίσει 2 φορές και το παίζω άνετα και 3η. 2
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 07:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:23 μμ 40 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι κακογουστες καρτες σχεδιαστικα βγαζουν ρε φιλε σχεδον ολοι στις nvidia? Που εισαι μωρη sapphire να μαθεις τους πετσινους να σχεδιαζουν?
panakos_thess Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ εμενα γιατι μαρεσει η inno3d?σαν εμφανιση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα