spi79 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Με dlss4 θα ανοίγει πιο πολύ η διαφορά λογικά, αλλιώς δεν τη βλέπω καλά την 5080 1
tommy^ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Και πάλι δεν έχει σχέση όπως είδες άλλη γενιά έδινε 30% άλλη 10% ανάλογα πόσο κομμένο ήταν το xx90 η πόσο μπουσταρισμενο ήταν το xx80. Δεν βγάζει κανένα νόημα να δώσουν 20% πάνω από 4080 και 10% κάτω από 4090 πόσο μάλλον με ίδια vram. Και μετά τι θα κάνουν θα δώσουν 5070ti σαν 4080? Και στα 2.5 χρόνια διαφορά από γενια σε γενιά όχι στα 2. Μαλλον δεν εχω γινει αντιληπτος... αυτο που λεω ειναι σε καμια αλλη απο τις προσφατες γενιες δεν ειχε τοση μεγαλη διαφορα το νο1 μοντελο της nvidia απο το νο2 της, σαν αυτη που εχει η 4090 με τη 4080. Tεσπα μην ξεφευγουμε! Εγω πιστευω οτι θα ειναι megaflop η 5080 σε σχεση με την 4090 σε θεμα αποδοσης/τιμη. 1
Agent_Orange Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου @Arkin μην συγχύζεσαι φίλε, δες εδώ αντικειμενικό - έγκυρο ρηβιου : Εγώ πάντως έχω πει από Τρίτη 04:30 ξεκινάω ιερή νηστεία, μετά από 4 χρόνια χωρίς pc ο καιρός γαρ εggyc. 2 1
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Agent_Orange είπε @Arkin μην συγχύζεσαι φίλε, δες εδώ αντικειμενικό - έγκυρο ρηβιου : Εγώ πάντως έχω πει από Τρίτη 04:30 ξεκινάω ιερή νηστεία, μετά από 4 χρόνια χωρίς pc ο καιρός γαρ εggyc. Ποτε καμια συγχυση περισσοτερο απολαμβανω τις συζητησεις παρα στο τι καρτες θα βγουν. Αλλωστε το εχω πει πολλες φορες το backlog ειναι για 5 ζωες οποτε η αναβαθμιση καρτας ειναι καθαρα απλα για την αναβαθμιση και οχι υπαρκτη αναγκη. Δεν νομιζω κανεις να πιστευει οτι υπαρχει πραγματικο αγχος στο οποιοδηποτε μελος στο τι θα γινει με τις νεες καρτες και γενικα οτι νεο βγαινει. 8
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου αν με αξιωσει ο θεος και δεν χαραμιζω λεφτα σαν τρελος για φαι και συμπληρωματα να χτυπησω μια 5090 εαν ΕΑΝ αξιζει 3
Agent_Orange Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 1 minute ago, panakos_thess said: αν με αξιωσει ο θεος και δεν χαραμιζω λεφτα σαν τρελος για φαι και συμπληρωματα να χτυπησω μια 5090 εαν ΕΑΝ αξιζει Προσευχή ήταν αυτό; Πέτσινε ελέησον Άσε, τελικά μας βλέπω με κάνα τέτοιο και πολύ μας είναι : Spoiler 1 7
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Πολύ χάλια τα leaks αυτή τη φορά, δύο μέρες πριν και δεν έχουμε δει το cooler.. 3
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 4 minutes ago, Agent_Orange said: Προσευχή ήταν αυτό; Πέτσινε ελέησον Άσε, τελικά μας βλέπω με κάνα τέτοιο και πολύ μας είναι : Hide contents ΧΑΧΑ εχω ενα 2ΧL αλλα δεν με κανει ουτε στην πλατη αστο....το θες? σαν αλητεμπορας θα βγει ο μηχανοβιος και ξερετε τι θα πει μονο? ΑΚΟΥΣΤΕ I LOVE TENSOR CORES MORE POWER YESSSSSSSSSSSSSS YESSSSSSSSSSSSSS και τελος 4
tommy^ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ χάλια τα leaks αυτή τη φορά, δύο μέρες πριν και δεν έχουμε δει το cooler.. Nα σου πω την αληθεια, καλυτερα!
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 1 minute ago, tommy^ said: Nα σου πω την αληθεια, καλυτερα! γιατι?
tommy^ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, panakos_thess είπε γιατι? Γιατι αποκταει περισσοτερο ενδιαφερον οπως με τα κινητα παλια που δεν ξεραμε τιποτα και περιμεναμε πώς και πώς τις παρουσιασεις. Τα τελευταια χρονια τα ξερουμε σχεδον ολα πριν τα λανσαρισματα... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Corsair launches “Next-Gen GPU Ready” program to support up to 600W GeForce RTX 50 GPUs 1
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 1 minute ago, tommy^ said: Γιατι αποκταει περισσοτερο ενδιαφερον οπως με τα κινητα παλια που δεν ξεραμε τιποτα και περιμεναμε πώς και πώς τις παρουσιασεις. Τα τελευταια χρονια τα ξερουμε σχεδον ολα πριν τα λανσαρισματα... αα ναι συμφωνωω!!! guys what do you think 5090 will retail in Europe? someone i know working at Mediamarkt in Austria told me it`s going to be 3000+ euros xD Αυτο ειπε ενα παλικαρι!!! 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ωραία όλα αυτά αλλά τι θα είναι "fps βιώσιμο" και αρκετά vfm για 4Κ, 60 fps high, 120fps medium θέλω να δω. Θεωρητικά βγάζουμε εκτός την κουτση 5070 12αρα και μένει 5070Τι 16, 5080 16 και RX 9070XT ... Έχει επιστρέψει στο κουτί της και περιμένει η καημένη η Panasonic OLED 42LZ800E. Δεν την χάρηκα ούτε μήνα συνολικής χρήσης καλά καλά.* (υποτίθεται θα άλλαζα από πέρσι κάρτα αλλά έφυγαν άλλου τα χρήματα αυτά ) 3070 σήκωσε προφανώς λευκή πετσέτα σε οτιδήποτε νεότερο σε 4Κ λόγω vram. Πλέον ως 1080 καρντ λογίζεται *Βέβαια ίσως να την έβγαζα να έπαιζα τώρα τίποτα παλιό μιας και μου ρθε η όρεξη λόγω του Alien Isolation τώρα Κυριακή, Δευτέρα... 💭🤔 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από 7nisiotis 1
Westbaum Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 17 minutes ago, 7nisiotis said: *Βέβαια ίσως να την έβγαζα να έπαιζα τώρα τίποτα παλιό μιας και μου ρθε η όρεξη λόγω του Alien Isolation τώρα Κυριακή, Δευτέρα... 💭🤔 Αυτό πιστεύω το σηκώνει σε 4Κ👌
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα