Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

ούτε καν. αν του χρόνου φτιάξει ένα σοβαρό software που να μπορείς να φτιάξεις fan curve, αν φτιάξει το cpu overhead και αν βγάλει καμιά 5070Ti Super που να μπορεί να τρέξει Path Tracing χωρίς 5 κιλά upscaling και frame gen (αν και με 16GB χλωμό το κόβω) τότε ίσως να το σκεφτώ.

Ετσι τριψε του στη μουρη την πρασινη γλιτσα που βγαζει του παλιο Ταμπα

32 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

με την άπλετη vram πλέον έχω συνηθίσει στα 4k vsr και στα hd texture mods. Δεν με θαμπώνουν οι τεχνολογίες του πέτσινου με 960p render res :P

ετσι αγορι μου!

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

@Tambas91

Loop Reaction GIF

😋

Εδώ μέσα έχουν άσυλο και ξέρουν ότι δε μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω γιατί θα φάω μπαν… οπότε γράφουν ελεύθερα τις παπάντζες τους τα συγκεκριμένα τσιράκια της Λίζας … 

Όσο για εσένα Χρήστο ο φαραώ είναι υπερήφανος φίλε , ο καλύτερος μαθητής του είσαι … πως έχεις καταφέρεις να κάνεις manipulate τόσα αθώα παιδιά και εσύ να έχεις NVIDIA δε ξέρω ….

• Haha 11
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

κάτι οι αυξημένοι cores, κάτι το mem bandwidth, κάτι οι όποιες βελτιώσεις σε αρχιτεκτονική και ρολόγια, πιστεύω μπορεί να πάει εκεί. Αλλιώς αν είναι να δώσει το κλασσικό 20-30% gen to gen τι νόημα έχει να αυξήσει το msrp; για τη vram; Στην ΧΧ90 δίνει πόνο ο πέτσας, τις υπόλοιπες τις έχει του πεταματού.

Ωπα ναι ειχα ξεχασει και το mem bandwidth!

1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Αστον ρε με το που δει τις κάρτες με νέες τεχνολογίες θα αρχίσουν να του μπαίνουν αμφιβολίες με τη σόμπα που αγόρασε 

Μην τον μπερδευεις με τον @akoinonitos που αγορασε την υπερσομπα της PNY!

• Like 1
  • Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, just_a_dude said:

Εδώ να πω την αλήθεια η παρουσίαση της Λίζας λογικά θα είναι lame af. Κάθε φορά για perf/watt μιλάει και για features που θα βγουν μετά από ένα χρόνο+. Ενώ ο πέτσας έχει άλλη χάρη, αυτό του το δίνω.

Θα έχει και τους 9900X3D/9950X3D + Mobile CPUs πέρα από το RDNA4.

• Like 7
Δημοσ.
1 hour ago, panakos_thess said:

λετε το DLSS 4.0 θα ειναι μονο για 5000?για πεστε

Γιατί να σπάσει τώρα η παράδοση; Δεν την νοιάζει η παλιά φουρνιά. Τώρα έχουμε νέες σφολιάτες με νέες γεύσεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panakos_thess είπε

λετε το DLSS 4.0 θα ειναι μονο για 5000?για πεστε

Πιστεύω στην αρχή ναι. Μετά από καιρό θα το κάνει διαθέσιμο και στις RTX 4000 όπως έγινε και με το DLSS 3.0.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Πιστεύω στην αρχή ναι. Μετά από καιρό θα το κάνει διαθέσιμο και στις RTX 4000 όπως έγινε και με το DLSS 3.0.

το dlss 3 δεν είναι διαθέσιμο για τις άλλες. μόνο το upscaling και το reflex κομάτι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

το dlss 3 δεν είναι διαθέσιμο για τις άλλες. μόνο το upscaling και το reflex κομάτι

Ναι το upscaling εννοούσα. Το FG είναι μόνο στις RTX 4000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη. 950 US / 1100 Euro ευρώπη. Aib από 1350-1450 Για 5080 με επιδόσεις -10% από 4090 με 100w πιο κάτω για τό performance/watt scale. 

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη. 950 US / 1100 Euro ευρώπη. Aib από 1350-1450 Για 5080 με επιδόσεις -10% από 4090 με 100w πιο κάτω για τό performance/watt scale. 

10% κατω απο 4090 δηλαδη θα ερθει στα 1300 ευρω με 15% πανω επιδοσεις απο 4080super που την πηραμε στα 999 πριν 1 χρονο? Για πιο λογο να βγει τετοια καρτα? Με +10% απο 4090 τουλαχιστον λες θα παρω και ενα 30-40% πανω απο 4080 με -10% απλα δεν. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

ε καλά το upscaling υπάρχει από το 2019

Ναι αλλά έκδοση με έκδοση διαφέρει. Πχ το DLSS 2.0 δεν είναι το ίδιο σε οπτική ποιότητα με το 3.0. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Ναι αλλά έκδοση με έκδοση διαφέρει. Πχ το DLSS 2.0 δεν είναι το ίδιο σε οπτική ποιότητα με το 3.0. 

Το dlss 2 ηταν πολυ ανωτερο απο dlss 1 και απο εκδοση 2.5.1 και μετα εξαφανισαν και το ghosting και με την εκδοση 3.8.10 εχει και το απολυτο stability στην κινηση με το preset E. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

ε οκ αυτό έλλειπε να ήθελε και άλλο hardware από 2.0 σε 3.0. Απλά βελτιωμένος αλγόριθμος είναι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

10% κατω απο 4090 δηλαδη θα ερθει στα 1300 ευρω με 15% πανω επιδοσεις απο 4080super που την πηραμε στα 999 πριν 1 χρονο? Για πιο λογο να βγει τετοια καρτα? Με +10% απο 4090 τουλαχιστον λες θα παρω και ενα 30-40% πανω απο 4080 με -10% απλα δεν. 

μακάρι να είμαι εντελώς έξω, αλλά όταν εδώ και μια εβδομάδα πουσάρουν την έκφραση "adjust for inflation"...

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...