Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πολλοί έχουν τρελαθεί με το TDP της 5090, λες και οι OC εκδόσεις της 4090 δεν είναι 600W..Προβλέπεται σφαγή πάλι με το βύσμα :D

Ευτυχώς άλλαξα PSU και έχει το νέο 12v-2*6.

Και κάπου σε μια θύρα PCI-E ανχοφαίνεται μια 5090; 😁

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aetos1988 είπε

Και κάπου σε μια θύρα PCI-E ανχοφαίνεται μια 5090; 😁

Θες να πεις ότι πέρα από το καλώδιο, τώρα θα παίρνουν φωτιά και οι pciesss😆 

Πέρα από την πλάκα η hof έχει κάνει σωστή δουλειά που έχει βάλει δύο καλώδια τροφοδοσίας ας κόβεις και pl , συνεχίζει να μοιράζει και στα δύο το ρεύμα 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Θες να πεις ότι πέρα από το καλώδιο, τώρα θα παίρνουν φωτιά και οι pciesss😆 

Πέρα από την πλάκα η hof έχει κάνει σωστή δουλειά που έχει βάλει δύο καλώδια τροφοδοσίας ας κόβεις και pl , συνεχίζει να μοιράζει και στα δύο το ρεύμα 

Εννοούσα ότι είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την 5090. Το τροφοδοτικό έχει έτοιμο, γενικά κάνει χώρο για την κάρτα. Έτσι εξηγείται που σχολίασε πόσα slot πιάνει η 5090... αυτή την στιγμή θα είναι με ένα μέτρο στο χέρι 😜 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Εννοούσα ότι είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την 5090. Το τροφοδοτικό έχει έτοιμο, γενικά κάνει χώρο για την κάρτα. Έτσι εξηγείται που σχολίασε πόσα slot πιάνει η 5090... αυτή την στιγμή θα είναι με ένα μέτρο στο χέρι 😜 

Ναι ρε το κατάλαβα,απλά ήθελα να πετάξω το κρύο αστείο μου για τις pciess.θελω να ανάψω τα αίματα και να δημιουργήσω ίντριγκες για τα καμένα καλώδια και κάρτες( τώρα και pcies) 😆

5 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Χωρίς πολλά λόγια ,όλες οι καλές (κάρτες) χωράνε αν έχει σωστό κουτί.

Δεν είναι κάρτες για "κουτάκια"

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

DLSS4-leak.jpg

Μια χαρά , άψογα θα λεγα.

Εάν ισχύει το παραπάνω θα πέσει γέλιο.και καποιοι εδώ τις είχαμε αναφέρει αυτές τις τιμές για καστομ. Δεν θέλω να φανταστώ την 5090 που θα φτάσει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμενόμενο, να δούμε τι βελτιώσεις θα έχει.

Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Μια χαρά , άψογα θα λεγα.

Εάν ισχύει το παραπάνω θα πέσει γέλιο.και καποιοι εδώ τις είχαμε αναφέρει αυτές τις τιμές για καστομ. Δεν θέλω να φανταστώ την 5090 που θα φτάσει 

Για το DLSS μόνο είπε true, όχι για την τιμή που είναι μούφα. Τιμές ξέρει μόνο ο πέτσινος, δεν είναι τυχαίο που κανένας leaker δεν έχει αναφέρει τιμές ποτέ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αναμενόμενο, να δούμε τι βελτιώσεις θα έχει.

Για το DLSS μόνο είπε true, όχι για την τιμή που είναι μούφα.

Ίσως το dlss 4 να είναι η δικαιολογία της τιμής.

Θα δούμε σε λίγες μέρες τελικά.Εγω σας έχω πει πιστεύω οι καλές καστομιες 5080 θα παίξουν σε αυτές τις τιμές στα ευρωπαϊκά ράφια .

Απλά σας προετοιμάζω μην πέσετε από τα σύννεφα με τις τιμές.😋 

Εγώ έχω αρχίσει εδώ και καιρό να προετοιμάζομαι 

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας παίξουν, δεν θα αγοράσει κανείς 5080 στα 1500 ευρώ.

Η 5090, τουλάχιστον η Strix θεωρώ δεδομένο ότι θα ακουμπήσει τα 3Κ. Ακόμα κι αν το MSRP είναι 1799$.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν θα παρουσιάσει το "κλειδωμένο" dlss4 στις 5αρες και το fg AI και δεν ξέρω τι άλλο το οποίο θα είναι μόνο για τις 5 λόγω dedicated hw,να δεις πως θα τρέξουν να πάρουν 

• Like 2
Δημοσ.

Η 4090 έφερε ένα από τα μεγαλύτερα performance uplift στην ιστορία των GeForce(Έφτανε μέχρι και 2*3090Ti που είχε 1999$ MSRP), άλλαξε node και πάλι ανέβηκε μόνο +100$ το MSRP(1599$).

Χαλαρώστε με τις τιμές..Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει με το ίδιο node, θεωρώ μάλιστα ότι η 5080 θα πέσει σε σχέση με την 4080.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...