Tambas91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Για παίξε Indiana Jones με path tracing με την κάρτα σου; Ποιο indiana jones ρε συ, cs:go να βάλεις τέρματα θα πάρει φωτιά η κάρτα... μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε με τα ποσοστά και ήθελε να γράψει παίζω το 10% των games με πολλές υποχωρήσεις Καλή χρονιά με κάρτες NVIDIA! ελπίζω να ανέβουν οι τιμές των καρτών γιατί εγώ προσωπικά νιώθω άσχημα να παίρνω φθηνές κάρτες λες και αγοράζω ράντεονς... άμα δεν κάνει 3k η 5090 από εμενα είναι όχι, το έχει παρακάνει ο αρχηγός στο τέλος θα τις χαρίζει... 16
azazil1190 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Καλή χρονιά με κάρτες NVIDIA! ελπίζω να ανέβουν οι τιμές των καρτών γιατί εγώ προσωπικά νιώθω άσχημα να παίρνω φθηνές κάρτες λες και αγοράζω ράντεονς... άμα δεν κάνει 3k η 5090 από εμενα είναι όχι, το έχει παρακάνει ο αρχηγός στο τέλος θα τις χαρίζει... Τραγικός όπως πάντα,καυστικος μ@λακας 😆 Έλα σε πειράζω αφού το ξέρεις. Καλή χρονιά αγορίνα με υγεία! Ελπίζω και εγώ ο Τζένσεν φέτος τις 5090 για να τις πάρουμε να πρέπει να δώσουμε λωκο ,αντρικά και σκληρα.🤮Γιατι όπως λέει το άσμα ....Η δουλειά κάνει τους άντρες!Το να πουλήσεις και άλλα ζωτικά όργανα είναι πολύ εύκολο στις μέρες μας και κατάντησε καρακιτς και μπανάλ😋 Μίνιμουμ 3κ τις πλεμπες. Μια θα πάρω πάντως για αρχή...για 2η θα το δούμε στην πορεία. Ε πόσες φωτοπατούσες να πουλήσω πλεον😆 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου NVIDIA GeForce RTX 5060 Laptop GPU 3DMark leak shows 33% increase over RTX 4060
Arkin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Ποιο indiana jones ρε συ, cs:go να βάλεις τέρματα θα πάρει φωτιά η κάρτα... μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε με τα ποσοστά και ήθελε να γράψει παίζω το 10% των games με πολλές υποχωρήσεις Καλή χρονιά με κάρτες NVIDIA! ελπίζω να ανέβουν οι τιμές των καρτών γιατί εγώ προσωπικά νιώθω άσχημα να παίρνω φθηνές κάρτες λες και αγοράζω ράντεονς... άμα δεν κάνει 3k η 5090 από εμενα είναι όχι, το έχει παρακάνει ο αρχηγός στο τέλος θα τις χαρίζει... Εδώ σε αποκλειστική συνέντευξη του tamba κυρίες και κύριοι στο 0.17 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Arkin 15
scorpion8283 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Ειστε ολοι νουμερα... Και πολυ γουσταρω!! Καλη χρονια ρεεεεε!🥳🥳🥳💥💫 10
aplos73 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Φίλε Havic καλά τα λές. Έτσι όπως πάει και εγω για καμιά Β580 με βλέπω να παίρνω. Με τα specs της και με 12 Gb VRam πιστεύω μια χαρά θα είμαι στα 1080 p που παίζω. Για την ώρα βέβαια.
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το προσωπακι να βγει - να λάμψει η νέα χρονιά με φωτορεαλιστικες ακτινες! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από 7nisiotis 1
spi79 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δεν το περίμενα να πέσετε σε 5090 με τίποτα.Αλλά εγώ είμαι εδώ!!!Κοιτάξτε,έχω μια 1660 super που κάθετε.Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις στο forum,όλοι καταλαβαίνουμε για τι κομμάτι μιλάμε.Όσο για τη τιμή,κάτι θα προσπαθήσω να κάνω για εσάς,αλλά μη περιμένετε να τη δώσω και κοψοχρονιά😜.
Havik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 17 minutes ago, aplos73 said: Φίλε Havic καλά τα λές. Έτσι όπως πάει και εγω για καμιά Β580 με βλέπω να παίρνω. Με τα specs της και με 12 Gb VRam πιστεύω μια χαρά θα είμαι στα 1080 p που παίζω. Για την ώρα βέβαια. Ξέχασα, αν παίζεις παλιά παιχνίδια είτε emulation τότε μάλλον δεν είναι καλή επιλογή, αν σε νέους τίτλους έχει κάνα bug θα διορθωθεί αργά η γρήγορα όπως και στους άλλους, η AMD παίζει να είναι χειρότερη σε αυτό το θέμα XD. Πάντως μτχ για 3080 12gb/3080ti /3090/ 7700xt/7800xt/4070 αν βρεις σε καλή τιμή για μένα πάρε, προχτές πούλαγε ένας 3080 12gb 380€ αν δεν ήταν νέο account είτε ήταν Αθήνα και μπορούσα να την δοκιμάσω θα την έπαιρνα νύχτα.
aetos1988 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, aplos73 είπε Φίλε Havic καλά τα λές. Έτσι όπως πάει και εγω για καμιά Β580 με βλέπω να παίρνω. Με τα specs της και με 12 Gb VRam πιστεύω μια χαρά θα είμαι στα 1080 p που παίζω. Για την ώρα βέβαια. Αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/58116223/ASRock-ARC-B580-12GB-GDDR6-Karta-Grafikon-90-GA5LZZ-00UANF.html 1
Westbaum Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 14 minutes ago, aetos1988 said: Αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/58116223/ASRock-ARC-B580-12GB-GDDR6-Karta-Grafikon-90-GA5LZZ-00UANF.html Οh,shit.όντως σβήσαν τα προηγούμενα σχόλια απ΄το caption που έκανα😂 1
Westbaum Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5080-reportedly-launches-january-21st
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Είσαι λίγο αργός..Να δούμε η 5090 πότε θα έχει release, βλέπω να πηγαίνει για Φεβρουάριο για να σπρώξει το πετσοκομμένο όσο μπορεί.
Westbaum Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Nαι,δεν κοίταξα την πίσω σελίδα.Φεβρουάριο ή αρχές Μαρτίου,πρέπει να υπάρξει ψυχολογική προετοιμασία για τους μέλλοντες κατόχους για το $1999 msrp.Έχει να πέσει χολή εδώ έτσι και δούμε κάνα +70% πάνω την 5090..Ήδη στα σχόλια όλοι μιλάνε για τα 16GB της 5080,έτσι και δεν έρθει στα $999 που λες εσύ δύσκολα την βλέπω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα