Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ με τους δυο τελευταίους την ίδια απορία έχω χαχαχ. Εχω την 1050ti .. περιμένω με μεγάλη υπομονή εδώ και κάτι μήνες και ακούω τέτοιες εξωφρενικές τιμές. Με βλέπω με intel b580 αλλά δεν ξέρω και πάλι θα τη βρω σε καλή τιμή; Θα δείξει. Περιμένω ακόμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aplos73 είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά. Αχ. Και εγω 2060 έχω και είμαι στην ίδια θέση με εσένα. Να πάω σε 5060 η να τολμήσω να πάω σε intel B580 ; Ιδού η απορία. Σε 1080p παίζω και είμαι σε δηλημα.

5 μέρες έμειναν μέχρι να δούμε τι features θα έχει η νέα σειρά,καλύτερα να περιμένεις,δεν χάνεις και τίποτα,απλά η 5060 θα βγει πολύ αργότερα 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

NVIDIA GeForce RTX 5080 reportedly launches January 21st

Και η 5090 πότε ρε μλκ πέτσινε? Θα την πάει αρχές Φλεβάρη..

Καλά είχα πει καλό Πάσχα θα βρούμε κάρτες διαθέσιμες αν και εφόσον είναι σε νορμάλ τιμές.

Καλά κρασιά 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σιγά που δεν θα έχει διαθεσιμότητα η 5090 με το ίδιο node..

Έχω πολύ φοβάμαι το σενάριο τεχνίτης έλλειψης... Ώστε να σπρώξει τις 5080 και κάτω στην αρχή και παράλληλα να κοστολογήσει την 5090 όσο θέλει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συνέβη αυτό με τις Ada, δεν βλέπω το λόγο να συμβεί τώρα. Η 5080 είναι red flag για τους περισσότερους λόγω μνήμης, αν δεν έχει ελκυστική τιμή κάτω από 1000$ MSRP δηλαδή θα πάει άπατη απ' την 5070Ti.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό θα κάνω. Θα περιμένω λίγο ακόμα να βγει η σειρά 5. Το ξέρω ότι η 5060 θα βγει λίγο αργότερα αλλά τι να κάνω; Υπομονή. Θέλω να δω απόδωση  σε σχέση με την Β580 , πόση μνήμη θα έχει ( γιατί η Β580  εχει 12 Gb )  και τιμή. Εδώ άντεξα τόσο καιρό με την 2060. Θα περιμένω λίγο. 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, aplos73 said:

Αυτό θα κάνω. Θα περιμένω λίγο ακόμα να βγει η σειρά 5. Το ξέρω ότι η 5060 θα βγει λίγο αργότερα αλλά τι να κάνω; Υπομονή. Θέλω να δω απόδωση  σε σχέση με την Β580 , πόση μνήμη θα έχει ( γιατί η Β580  εχει 12 Gb )  και τιμή. Εδώ άντεξα τόσο καιρό με την 2060. Θα περιμένω λίγο. 

Ο μόνος λόγος για να περιμένεις είναι να δεις τι θα βγάλει η amd αλλά και το πότε (μόνο μην βγάλει πάλι καμία "7600" που είναι χάλια μαύρα) είτε να αποκτήσει stock η b580 και να βελτιωθεί ελάχιστα η τιμή, κάρτα με 8gb δεν αξίζει, δες για μεταχειρισμένη αααααν βρεις καμία σε λογική τιμή, ελάχιστες αγγελίες αλλά που και που υπάρχουν) είτε πάρε b580 από κάνα ξένο eshop.

Δημοσ.
10 hours ago, tryfos said:

Παιδιά καλή χρονιά σε όλους!

Διαβάζω συνέχεια που λέτε "χόμπυ είναι", οπότε δεν πειράζει όλα καλά, ας τις βάλουν και 12 χιλιάδες τη μία, εγώ θα την πάρω. Πώς προκύπτει αυτό σαν επιχείρημα;;; Χόμπυ είναι γενικά η ενασχόληση με τα pc. Δεν είναι χόμπυ να βάζουν οι δισεκατομμυριούχοι κάτι που κάνει Χ σε τιμή 8Χ, εγώ να το παίρνω με χαμόγελο και μετά να λέω "είναι χόμπυ", για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου ή για να απαντάω στο insomnia σε κάποιους που απορούνε. Πολύ απλά αυτό δεν είναι ο ορισμός του χόμπυ.

Τότε να πούμε ότι χόμπυ είναι και η λήψη ναρκωτικών, οπότε εντάξει "κάποιοι τα τρώνε στα μπουζούκια, εγώ τα τρώω στα ναρκωτικά", αλλά δεν πειράζει είναι χόμπυ. Εδώ μιλάμε πλέον βάζουν τις κάρτες όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, κάποιοι τις παίρνουν αφειδώς κάθε χρόνο χωρίς να χρειάζονται κανένα απολύτως upgrade και δεν το λέμε αυτό υπερκαταναλωτισμό (ή άλλα πράγματα), το λέμε "χόμπυ".... Σεβαστείτε τα χρήματα που βγάζετε (εσείς ή η οικογένειά σας) με κόπο, ο τελευταίος που τα χρειάζεται είναι ο πέτσινος.

νομος προσφορας και ζητησης.

Οσο για το ποσα θα ξοδέψει ο καθένας και πόσα βγάζει τον μήνα ειναι ζήτημα προσωπικό. Μην βγάζεις χολή

• Like 1
Δημοσ.

Έλα τώρα πρωτοχρονιάτικα ,έχεις φάει κόλλημα!!Μίλησε κανείς ότι τα ναρκωτικά είναι χόμπι???Τι συγκρίσεις είναι αυτές!!!Νομίζεις ότι ο πέτσινος έχει βάλει ai bots στο insomnia και κοιτάει αν αγοράζουν κάρτες κάθε γενιά και τιμολογεί αναλόγως;;Αν παρακολουθείς καταρχήν τις συζητήσεις,όλοι τον κράζουμε για χ,ψ λόγους.Ο καθένας κάνει το κουμάντο του.Ή πιστεύεις ότι αφήνουν τις οικογένειές τους στο δρόμο για να πάρουν κάρτες γραφικών λολ.Στην τελική τις πουλάνε τις παλιές και η ΄΄χασούρα΄΄ μειώνεται αρκετά.Μαλακία και όσοι αγοράζουν bmw.Aφού και με lada κάνουν δουλειά.το πολύ πολύ να φάνε τα μούτρα τους,αλλά μάλλον ''συμβαίνουν αυτά''!!΅Στην τελική και εσύ τον πέτσινο έχεις πληρώσει απ΄ότι βλέπω.

Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 2:00 ΜΜ, tryfos είπε

Βλέπω από την περιγραφή σου ότι έχεις μια Asus 4090 OC 24GB(!). Και μιλάς για...αναβάθμιση ήδη; Το επόμενο βήμα είναι να κόψεις και έναν μηνιαίο μισθό στον πέτσινο, γιατί είναι φτωχός και σε χρειάζεται.

Αυτό είναι το πρόβλημα κύριοι, ότι νομίζουμε ότι πρέπει κάθε 1-1,5 χρόνο να δίνουμε 2-2,5χ στην Nvidia. Από 'κει και πέρα έτσι, κι εγώ να ήμουν ο πέτσινος, θα την έβαζα 3χ την 5090, γιατί πολύ απλά...μπορώ. Έχουν δίκιο. Εγώ με μια ταπεινή 1060 και ακόμα παίζω μια χαρά το 85%-90% παιχνιδιών με κάποιες υποχωρήσεις. Αν και τα έχω, αρνούμαι να τα δώσω στο hype που λέγεται nvidia και στον πέτσινο.

Για παίξε Indiana Jones με path tracing με την κάρτα σου;

Δημοσ.

Όλοι θα θέλαμε να αγοράσουμε 5090 με 1000 ευρώ αλλά απλώς δεν γίνεται. Και όχι δεν θα γίνει αυτό αν δεν αγοράσουν οι insomniacs 5090. Ούτε τον ενδιαφέρει το gaming πλέον, είναι data-center company και πουλάει σε μεγάλες εταιρείες κάρτες γραφικών των 20Κ και 30Κ.

Θα σου βγάλει τις κάρτες με τις τιμές που θα τις βγάλει και θα σου πει αν θες, αν δεν θες αγόρασε AMD ή μην αγοράζεις και τίποτα.

Η NVIDIA θα αλλάξει τακτική μόνο εάν σκάσει το ΑΙ σαν φούσκα(πράγμα δύσκολο) και σταματήσουν να αγοράζουν οι μεγάλοι καρχαρίες τις κάρτες της.

10 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Για παίξε Indiana Jones με path tracing με την κάρτα σου;

Γιατί παίζει χωρίς ; Η 1060 πλέον είναι μόνο για Valorant, Overwatch και LoL. Εάν έχεις έστω μια 3060-3070 και λες ότι παίζεις όσα θες με πολλές υποχωρήσεις, θα έλεγα άντε οκ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...