Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, spi79 είπε Χόμπι είναι μάγκες,δεν τρέχει κάτι.Όποιος μπορεί και γουστάρει, για μένα μαγκιά του,στην τελική δεν ενοχλεί και κανέναν.Άλλος τα ρίχνει σε ηχεία και ενισχυτές,άλλος σε μηχανές και αυτοκίνητα κτλ.Εξάλλου ο πέτσινος σιγά μην περιμένει εμάς για να τα οικονομήσει,από τη στιγμή που πουλάει με το τσουβάλι τις επαγγελματικές.Το καταλαβαίνεις μέχρι και απο το site του NVIDIA: World Leader in Artificial Intelligence Computing Spoiler Ειναι οξυμωρο οταν καποιος σου λεει γιατι πηρες τοσο ακριβη καρτα η γιατι αγορασεις 500 ευρω παιχνιδια στο steam οταν ο ιδιος κατεβαζει ενα μπουκαλι ουισκι η οταν κανει 2 πακετα τσιγαρα την ημερα η οταν τα τρωει στον τζογο η στα μπουζουκια η στα μπουρδελα η στην καγκουρικη εξατμιση του αμαξιου. Πιο σουρεαλιστικο δεν μπορει να γινει. Που στο κατω κατω δεν ενοχλει και κανενας καποιος που γουσταρει να παιξει τα παιχνιδια του οσο καλυτερα γινεται. Ενω αυτοι που καπνιζουν θα σκοτωσουν και 1 εκατομμυριο παθητικους καθε χρονο η αυτοι που πινουν θα οδηγησουν και θα σκοτωσουν ακομα 1 εκατομμυριο δηλαδη ας πανε να κραξουν αυτους που κανουν κακο στην κοινωνια κυριολεκτικα και ας αφησουν αυτους που θα αγορασουν κατι που δεν θα ενοχλησει κανεναν. Δεν παει προφανως στον φιλο tryfos αλλα ο γενικος κανονας ειναι αυτος. Δικαιολογημενα να υπαρξουν παραπονα προς τις εταιριες οτι ανεβηκαν οι τιμες αλλα δεν θα την πουμε και σε οσους αγοραζουν ακριβο hardware. Εκτος αν αυτος που κραζει εχει δανεισει στον αλλο 2-3 χιλιαρικα να παρει υπολογιστη και τωρα δεν του τα δινει πισω. Αν κανουν ετσι με κατι αξιας 1-2 χιλιαρικα λογικα στα forum της ferrari και της lambo θα γινεται χαμος με το κραξιμο οσων αγοραζουν τετοια αμαξια. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin 2
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, apikoulas είπε Επίσης μπορείς πάντα να πάρεις μια 3090 μεταχειρισμένη με 600 ευρώ, και να γλιτώσεις ένα χιλιάρικο και βάλε απ την 4090. Ενημερωτικά να πώ ότι η 3090 σαν απόδοση είναι επιπέδου 4070Super. Καμία σχέση δηλαδή με 4090, εκτός αν χρειάζεσαι για επαγγελματική χρήση την Vram της 3090. 3
this.is.elia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 53 minutes ago, apikoulas said: Επίσης μπορείς πάντα να πάρεις μια 3090 μεταχειρισμένη με 600 ευρώ, και να γλιτώσεις ένα χιλιάρικο και βάλε απ την 4090. Επιστημονική άποψη με μαθηματική τεκμηρίωση. Τέτοια tips θέλουμε να διαβάζουμε, πραγματικές τομές στον φιλοσοφικό στοχασμό. 5
Westbaum Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 21 minutes ago, Arkin said: Hide contents Ειναι οξυμωρο οταν καποιος σου λεει γιατι πηρες τοσο ακριβη καρτα η γιατι αγορασεις 500 ευρω παιχνιδια στο steam οταν ο ιδιος κατεβαζει ενα μπουκαλι ουισκι η οταν κανει 2 πακετα τσιγαρα την ημερα η οταν τα τρωει στον τζογο η στα μπουζουκια η στα μπουρδελα η στην καγκουρικη εξατμιση του αμαξιου. Πιο σουρεαλιστικο δεν μπορει να γινει. Που στο κατω κατω δεν ενοχλει και κανενας καποιος που γουσταρει να παιξει τα παιχνιδια του οσο καλυτερα γινεται. Ενω αυτοι που καπνιζουν θα σκοτωσουν και 1 εκατομμυριο παθητικους καθε χρονο η αυτοι που πινουν θα οδηγησουν και θα σκοτωσουν ακομα 1 εκατομμυριο δηλαδη ας πανε να κραξουν αυτους που κανουν κακο στην κοινωνια κυριολεκτικα και ας αφησουν αυτους που θα αγορασουν κατι που δεν θα ενοχλησει κανεναν. Δεν παει προφανως στον φιλο tryfos αλλα ο γενικος κανονας ειναι αυτος. Δικαιολογημενα να υπαρξουν παραπονα προς τις εταιριες οτι ανεβηκαν οι τιμες αλλα δεν θα την πουμε και σε οσους αγοραζουν ακριβο hardware. Εκτος αν αυτος που κραζει εχει δανεισει στον αλλο 2-3 χιλιαρικα να παρει υπολογιστη και τωρα δεν του τα δινει πισω. Αν κανουν ετσι με κατι αξιας 1-2 χιλιαρικα λογικα στα forum της ferrari και της lambo θα γινεται χαμος με το κραξιμο οσων αγοραζουν τετοια αμαξια. Υπάρχουν και πιο φευγάτοι..me.Toυλάχιστον δε κάνω κακό σε κανένα 😔 11
spi79 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στην τελική αν δεν υπήρχαν και αυτοί που δοκιμάζουν καινούριο hardware,θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα, για πολλά πράγματα.Τόσα αξιόλογα παιδιά υπάρχουν εδώ μέσα,οι οποίοι και δοκιμάζουν και τεστάρουν, μοιράζονται τις απόψεις τους και το σημαντικότερο,βοηθούν τους υπόλοιπους,σε απορίες και προβλήματα edit:Στην αρχή νόμιζα αυτό το chiron είναι αλυσίδα για μηχανάκι😂 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από spi79 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Καλά εκεί μπορεί να φύγουν 100Κ για πλάκα..Μια 5090 ένα καλώδιο.. 1
7nisiotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Arkin said: Hide contents Ειναι οξυμωρο οταν καποιος σου λεει γιατι πηρες τοσο ακριβη καρτα η γιατι αγορασεις 500 ευρω παιχνιδια στο steam οταν ο ιδιος κατεβαζει ενα μπουκαλι ουισκι η οταν κανει 2 πακετα τσιγαρα την ημερα η οταν τα τρωει στον τζογο η στα μπουζουκια η στα μπουρδελα η στην καγκουρικη εξατμιση του αμαξιου. Πιο σουρεαλιστικο δεν μπορει να γινει. Που στο κατω κατω δεν ενοχλει και κανενας καποιος που γουσταρει να παιξει τα παιχνιδια του οσο καλυτερα γινεται. Ενω αυτοι που καπνιζουν θα σκοτωσουν και 1 εκατομμυριο παθητικους καθε χρονο η αυτοι που πινουν θα οδηγησουν και θα σκοτωσουν ακομα 1 εκατομμυριο δηλαδη ας πανε να κραξουν αυτους που κανουν κακο στην κοινωνια κυριολεκτικα και ας αφησουν αυτους που θα αγορασουν κατι που δεν θα ενοχλησει κανεναν. Δεν παει προφανως στον φιλο tryfos αλλα ο γενικος κανονας ειναι αυτος. Δικαιολογημενα να υπαρξουν παραπονα προς τις εταιριες οτι ανεβηκαν οι τιμες αλλα δεν θα την πουμε και σε οσους αγοραζουν ακριβο hardware. Εκτος αν αυτος που κραζει εχει δανεισει στον αλλο 2-3 χιλιαρικα να παρει υπολογιστη και τωρα δεν του τα δινει πισω. Αν κανουν ετσι με κατι αξιας 1-2 χιλιαρικα λογικα στα forum της ferrari και της lambo θα γινεται χαμος με το κραξιμο οσων αγοραζουν τετοια αμαξια. Μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο 'χομπι'. Αυτό κάνω εγώ. Και hardware και λεφτά στην άκρη για... Spoiler "συνοδεία" ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν δεν έκανα το δεύτερο θα είχα 4080 χαχα. Αλλά πολλά τα λεφτά (≥800€) πλέον για παθητικό escapism χόμπι (gaming). Έχω λιγοστέψει την ενασχόληση αυτή. Όποτε μου έρθει ρε παιδί μου που λένε. Επίσης. Χαμένος χρόνος και χρήμα τα "ανοίγω μπουκάλια για την Μαρία της Γειτονιάς μπας και..." αλλά και γενικότερα τα παρακμιακά ελληναραδικα clubακια ή μπουζουκια της κακομοιριάς που μοιάζουν σαν Καψιμί στρατού! Να πω ότι βρίσκεσαι σε τίποτα Σλαβικά λιβάδια, καμία Πολωνία να "επενδύσεις" χρήμα γιατί παίζει να περάσεις πολύ μα πολύ καλύτερα καθώς ο κόσμος είναι πιο ένθερμος εκεί. Ειδικότερα αν ξέρεις και που να πας αλλά και πώς να "δράσεις" . Άλλη κλάση για τον μέσο Έλληνα που δεν ξέρει πραγματικά τι θα πει πλέον διασκέδαση. Η κατασταση που επικρατούσε τα Χριστούγεννα (σε κάθε γιορτή παρόμοια) σε κλαμπακια είναι η εξής: @ρχιδοκαμπος ατελείωτος μέσα, μερικές κοριτσοπαρέες με ξινό ύφος "ήρθα για δωρεάν κέρασμα, σέλφι και check in" , χορεύτριες/γλάστρες/ "επαγγελματίες θαμώνες" να κουνιούνται και να "φαίνονται πώς περνάνε καλά" που αποτελούν promo material για το μαγαζί. Τρομερή ατμοσφαιράρα, ουυυ άπιαστη. Να ειναι και αυτες εκει με "πολυ κέφι", αλλά για διάθεση γνωριμίας, έστω συναναστροφές μηδέν. Πάντα απορούσα πως γινεται να παει καποιος εκει και να επενδύσει την "διασκέδαση" του μαζί με ποτά κίνδυνος θάνατος μπόμπες. Απλό το γιατί. Πανε κάποιοι ονειροπαρμένοι ευχούληδες γιατι τους τρώει η κακομοιριά και μιζέρια που και αντι να πάνε σε κάνα μπαρ χαλαρό έστω ή μάσα με την παρέα και να επιδιώξουν γνωριμία και να περάσουν καλά πάνε εκεί σαν μλκες με την ελπιδα " μπρο ίσως γινει κάτι ". Αυτό που θα γίνει είναι εμετός, στομαχόπονος, ακυραρες, άδικα κεράσματα, πεταμένα λεφτά και κεφάλι καζάνι. Οπότε από τσιγάρα, μπουζούκια και μαλακιες καλύτερα "εσκορτ@κια😈"😄 + κλασικής αισθητικής μπαρ + μπριζολάρες με τα παιδιά + ολίγον gaming. Συνδυασμός value for money και όχι μονότονος. * btw ΔΕΝ πίνω ποτά. Αν πιω θα είναι κανα single malt κι αυτό. Μόνο. Επίσης προφανώς δεν καπνίζω. Είχα πατέρα και παππού καπνιστή. Έβλεπα ότι έβλεπα. Στρατό επίσης όλοι μα όλοι μου έλεγαν: "μικρέ μη κάνεις την μαλακία". (Πέραν της boomerιστικης πλάκας - σε κάποια σημεία 😄 - μπορείς να συνδυάσεις όντως πράγματα δίνοντας όπου νομίζεις καλύτερα βάρος και χρήμα) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από 7nisiotis 2 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά μάγκες, με υγεία και ευτυχία ! Εύχομαι το 2025 να σας βρει όλους με 5090 16 1
Arkin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλη χρονια αλανια με υγεια και απο μενα. Η νεα χρονια να μας εχει γερους να εχουμε λεφτα να αγοραζουμε πετσινα μπουφαν στο παλικαρι μας Jensen και σεξυ σακακια για την κοριτσαρα μας το Lizaki. 12
azazil1190 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλη χρονια με υγεια και καλοτυχια! Ολα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από azazil1190 14
xartemporas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά παιδιά! Υγεία πάνω από όλα και από εκεί και πέρα ο,τι επιθυμεί ο καθένας! 14
kostiger Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά με υγεία αδέρφια. Είθε το πράσινο φως Του να ευφρανει τις ψυχές μας σε 6 μερες. 12 2
tryfos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Διαβάζω συνέχεια που λέτε "χόμπυ είναι", οπότε δεν πειράζει όλα καλά, ας τις βάλουν και 12 χιλιάδες τη μία, εγώ θα την πάρω. Πώς προκύπτει αυτό σαν επιχείρημα;;; Χόμπυ είναι γενικά η ενασχόληση με τα pc. Δεν είναι χόμπυ να βάζουν οι δισεκατομμυριούχοι κάτι που κάνει Χ σε τιμή 8Χ, εγώ να το παίρνω με χαμόγελο και μετά να λέω "είναι χόμπυ", για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου ή για να απαντάω στο insomnia σε κάποιους που απορούνε. Πολύ απλά αυτό δεν είναι ο ορισμός του χόμπυ. Τότε να πούμε ότι χόμπυ είναι και η λήψη ναρκωτικών, οπότε εντάξει "κάποιοι τα τρώνε στα μπουζούκια, εγώ τα τρώω στα ναρκωτικά", αλλά δεν πειράζει είναι χόμπυ. Εδώ μιλάμε πλέον βάζουν τις κάρτες όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, κάποιοι τις παίρνουν αφειδώς κάθε χρόνο χωρίς να χρειάζονται κανένα απολύτως upgrade και δεν το λέμε αυτό υπερκαταναλωτισμό (ή άλλα πράγματα), το λέμε "χόμπυ".... Σεβαστείτε τα χρήματα που βγάζετε (εσείς ή η οικογένειά σας) με κόπο, ο τελευταίος που τα χρειάζεται είναι ο πέτσινος. 1 1
kostiger Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Οι high end κάρτες πολύ ακριβές για το μέσο Έλληνα δεκτό. Για τον παραλληλισμό του gaming με τα ναρκωτικά χρονιάρες μέρες τι να πει κανείς.. 9
aplos73 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά. Αχ. Και εγω 2060 έχω και είμαι στην ίδια θέση με εσένα. Να πάω σε 5060 η να τολμήσω να πάω σε intel B580 ; Ιδού η απορία. Σε 1080p παίζω και είμαι σε δηλημα. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από aplos73 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα