Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ πάντως την έχω κλείσει τη σίγουρη τετράδα.Αzazil,Psycho,Babis,Nvidiafan ένα δεκάρι έχει φύγει τον πρώτο μήνα για τα καινούργια δερμάτινα του πέτσα.Τον Tamba τον βλέπω να βολοδέρνει ανάμεσα σε 5080/5090,μπορεί να φάει παντόφλα απ'το σπίτι αν μπει all in με τη χρεωστική🫢.

Επεξ/σία από Westbaum
  • Haha 8
Δημοσ.
1 minute ago, xartemporas said:

Εγώ είμαι ανάμεσα στην 5090 και σε ένα scooter καινούργιο.

κατσε γτ ενα ΣΥΜ το παίρνεις φτηνότερα

• Haha 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xartemporas είπε

3090 με σκούτερ καινούργιο ή 5090 κ μένω με το παλιό; 🤔

Εγώ προτίμησα να πάρω μηχανή πάντως τώρα για κάρτα θα δούμε ανάλογα με τις ορέξεις του αρχηγού :P 

• Like 5
Δημοσ.

Εγω μέχρι 300 ευρώ τα δίνω για να αναβαθμίσω της Msi 2060 Rtx 6Gb Vram που έχω τώρα. 1080p / 60 Hz παίζω. Πιστεύω μια χαρά θα είναι μαζί με τον I5 13400 . Έχει και 12 Gb Vram. 

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν θα με χαλαγε μια 5080 αλλά με αυτα τα specs μας δουλεύει ο πέτσινος, σου λέει ή 5090 ή τίποτα.. Οπότε μάλλον μηχανάκι και βόλτες το βράδυ κέντρο Αθήνα, αντί για night city με Path tracing..

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Εγώ προτίμησα να πάρω μηχανή πάντως τώρα για κάρτα θα δούμε ανάλογα με τις ορέξεις του αρχηγού :P 

Αποκλείεται να μείνεις με την ταπεινή RTX 4060 😜 .  Το θέμα είναι σε ποια κάρτα θα καταλήξεις 👍

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Σου πουλάω Ducati multi για να πάω σε σκούτερ ....sym μάλιστα.😋

Έλα της έκανα και το μεγάλο σέρβις κοντά 900€ δεν θέλει τπτ . Καβαλας και το παίζεις μόστρας. Σκέψου το Χρήστο θα σου αρέσει 😆

4 ώρες πριν, Westbaum είπε

Eγώ πάντως την έχω κλείσει τη σίγουρη τετράδα.Αzazil,Psycho,Babis,Nvidiafan ένα δεκάρι έχει φύγει τον πρώτο μήνα για τα καινούργια δερμάτινα του πέτσα.Τον Tamba τον βλέπω να βολοδέρνει ανάμεσα σε 5080/5090,μπορεί να φάει παντόφλα απ'το σπίτι αν μπει all in με τη χρεωστική🫢.

Θα προσπαθήσω να αντισταθώ δεν ξέρω...δεν είμαι πολύ ζεστός μιας και δεν παίζω .

Spoiler

Μέχρι να δω νούμερα και Μπεντς για να αναθεωρήσω 😆

https://videocardz.com/newz/hp-omen-max-16-laptop-specs-leaked-geforce-rtx-5080-and-core-ultra-9-275hx

• Haha 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Έχεις σκεφτεί να αγοράσεις AMD RX 9070 XT ;;:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...