Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

λίγο καλύτερη, σαν την 7900 gre λένε. βέβαια και πάλι παπάτζα θα είναι αν έχει 650, όμως ο leaker λέει max 650

Λογικό είναι,είναι νέας γενιάς κάρτα,αυτό δεν λέει τίποτα,σαν σειρά εννοώ πως ανήκει στην χ07 και πρέπει να τιμολογηθεί σε λογικά πλαίσια 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Λογικό είναι,είναι νέας γενιάς κάρτα,αυτό δεν λέει τίποτα,σαν σειρά εννοώ πως ανήκει στην χ07 και πρέπει να τιμολογηθεί σε λογικά πλαίσια 

εννοείται. πάνω από 549 msrp θα είναι για τα ανάθεμα.

• Like 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Η 5070 είναι doa με 12GB. Από 5070Τi και πάνω μόνο για nvidia. Για AMD με αυτά που βλέπω μόνο για κάποιον που έχει τύπου 6700ΧΤ/3070 ίσως αξίζει αν βγει κοντά στο 500αρικο, οι υπόλοιποι στα αυγά μας.

Αν με το ΑΙ textures κάνει παπάδες και απελευθερώνει τη μνήμη, και 8gb να βάλει δε μας νοιάζει… αν είναι μάπα με artifacts και δε μπορείς να το βάλεις σε όλα τα παιχνίδια θα είναι fail τα 12 gb

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Αν με το ΑΙ textures κάνει παπάδες και απελευθερώνει τη μνήμη, και 8gb να βάλει δε μας νοιάζει… αν είναι μάπα με artifacts και δε μπορείς να το βάλεις σε όλα τα παιχνίδια θα είναι fail τα 12 gb

Ναι οκ αλλά είναι και το bus. 192bit για πυρήνα δυνατότερο της 4070 δεν ξέρω πως θα την παλεύει. Γι'αυτό pushαρει για πιο γρήγορες μνήμες κάθε φορά ο πετσας 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι οκ αλλά είναι και το bus. 192bit για πυρήνα δυνατότερο της 4070 δεν ξέρω πως θα την παλεύει. Γι'αυτό pushαρει για πιο γρήγορες μνήμες κάθε φορά ο πετσας 

Όλα είναι υπολογισμένα πρώην αδερφέ μου Γιάννη … εσύ μην αγχώνεσαι όμως.. έκανες τις επιλογές σου , άσε εμένα με τον καινούργιο αδερφό μου τον αρκιν να ανησυχούμε για αυτά τα πράματα 

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, just_a_dude said:

Η 5070 είναι doa με 12GB. Από 5070Τi και πάνω μόνο για nvidia. Για AMD με αυτά που βλέπω μόνο για κάποιον που έχει τύπου 6700ΧΤ/3070 ίσως αξίζει αν βγει κοντά στο 500αρικο, οι υπόλοιποι στα αυγά μας.

5070 192bit 12gb απόδοση σαν 4070Τι non super λέει ούτε ακουμπάω. Θέλω κάτι για 4Κ 60 medium/high graphics τουλάχιστον.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

5070 192bit 12gb απόδοση σαν 4070Τι λέει ούτε ακουμπάω. Θέλω κάτι για 4Κ 60 medium/high graphics τουλάχιστον.

οπότε είσαι για 5070Ti Super ή αλλιώς καμιά μεταχειρισμένη 7900ΧΤ/Χ όπως έκανα εγώ. Βέβαια αν η καλύτερη της AMD είναι σαν την 7900 GRE τότε οι ΧΤ/Χ θα κρτατήσουν αξία.

Δημοσ.
19 minutes ago, just_a_dude said:

οπότε είσαι για 5070Ti Super ή αλλιώς καμιά μεταχειρισμένη 7900ΧΤ/Χ όπως έκανα εγώ. Βέβαια αν η καλύτερη της AMD είναι σαν την 7900 GRE τότε οι ΧΤ/Χ θα κρτατήσουν αξία.

Το rdna 4 θα εχει αρκετα καλυτερο rt performance ομως. Εγω περιμενω 7900xt performance στο raster , rt σαν 4070ti και 500αρικο msrp . 

• Like 2
Δημοσ.

5080 ??? γατάκια !!! Η AMD θα βγάλει 9070 !!!! πόσο πίσω είναι η πράσινη μύξα?

#trolling για όσους δεν το κατάλαβαν, μην γράψουμε 5 σελίδες τσάμπα.

• Haha 1
Δημοσ.

Έχουν λείψει κουτιά σαν το παραπάνω, πλέον είναι σκέτα συνήθως χωρίς κάποιον χαρακτήρα. Παλιότερα είχαν και αυτοκόλλητο οι κάρτες επάνω με χαρακτήρα κλπ.

Δημοσ.
12 hours ago, Arkin said:

Κοιτα. 

5700xt 399 dollars ηρθε στο μηνα στα 370 Ελλαδα απο plaisio

6700xt 479 dollars επεσε πανω στο mining μολις τελειωσε ομως επεσε αμεσα στα 600 και λιγο μετα κατω απο 500

7700xt 449 dollars 431 ευρω+24% 530 ευρω. Επαιζε day one κατω απο τα 500. 

Τι θελω να πω. Οτι η 9700xt μπορει ανετα να ερθει στα 449msrp και να παιξει Ελλαδα στα 500 day one. Καπελο υπαρχει μονο οταν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Επισης 7900xt 20% πανω και παιζει στα 700 ευρω σημερα Ελλαδα. Δεν εχει νοημα να ερθει πανω απο 500 ευρω η 9700xt εκτος αν ερθουν 20 κομματια για 50 καταστηματα οποτε δεν τη βρισκεις ουτε με κυαλια. 

Αν ερθει στα 499 δολλαρια ειναι 595 ευρω με το ΦΠΑ της Ελλαδας οχι 620. Καπελο θα υπαρχει απο plaisio και μεγαλα καταστηματα. 

Η 7700ΧΤ είχε ευρωπαϊκό MSRP 489 Ευρώ (μέσα 19% VAT)

amd-radeon-rx-7800-xt-price.jpg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι καλό που η AMD ανακοινώνει και MSRP σε ευρώ.

Είναι εταιρεία του λαού νοιάζεται για το πορτοφόλι μας!

Δημοσ.

Ναι νοιάζεται τόσο που βγάζει κάρτες με τιμές κοντά σε αυτές του πέτσινου και λειτουργούν σαν καρτέλ..Απλά επειδή δεν πουλάει, στην πορεία τις ρίχνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...