Arkin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, hln3 είπε Απλά σκέφτείτε πως τώρα η 4080 είναι στα 1300 ευρώ στο ράφι και η 4090 πάνω από 2300 ευρώ... Βρε αν κρατήσουν τιμές και φεύγει η 4080super 1000αρικο πάλι παω στην 5080 στα 1300. Πάντα μετράει και πόσο πουλάς την προηγούμενη. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, hln3 είπε Απλά σκέφτείτε πως τώρα η 4080 είναι στα 1300 ευρώ στο ράφι και η 4090 πάνω από 2300 ευρώ... 4090 δεν υπάρχει ούτε για ζήτω πλέον, γι' αυτό.. 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Βρε αν κρατήσουν τιμές και φεύγει η 4080super 1000αρικο πάλι παω στην 5080 στα 1300. Πάντα μετράει και πόσο πουλάς την προηγούμενη. Καλή τύχη να πουλήσεις σε τέτοια τιμή εδώ μέσα.. 2
7nisiotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Arkin said: Βρε αν κρατήσουν τιμές και φεύγει η 4080super 1000αρικο πάλι παω στην 5080 στα 1300. Πάντα μετράει και πόσο πουλάς την προηγούμενη. Δεν υπάρχει περίπτωση. Το τι παζάρι και κακό πέφτει στην μπονομποδηθενίλα χώρα αυτή. Καταρχάς 9 στους 10 έχουν τιμολογιαρες άκρες και στραβοστομιάζουν. Εδώ υπάρχει αγγελία που έγραφε "δίνω έως 130€ για 3070 και 150€ για 3080" και με ύφος " σε πλακώνω κιόλας άμα λάχει " . Επίσης για i9 12900Κ κάτι 100€-120€ Μαξ έλεγε ένας άλλος κρασοκανατας. Εκεί τα κρατάς. 2ο, 3ο συστημα για σαλόνι ξέρω γω. Back up. Γιατί να κάνεις τον άλλον μάγκα; Να κοιτάξει τα δικά του τα κερατα και ας παρακαλάει στα βουνά σαν σάτυρος κρύβοντας τις hardware αγορές του σε ντουλάπες και αμάξια 😆🤫 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από 7nisiotis 1
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hln3 είπε Απλά σκέφτείτε πως τώρα η 4080 είναι στα 1300 ευρώ στο ράφι και η 4090 πάνω από 2300 ευρώ... Εχουν καταργηθεί οι απλές 4080 εδώ και μήνες, και την θέση τους πήρε η 4080Super, και μια από τα ίδια και 4070ti. 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Δεν υπάρχει περίπτωση. Το τι παζάρι και κακό πέφτει στην μπονομποδηθενίλα χώρα αυτή. Γνωρίζεις καμια χώρα στην οποία να μην γίνονται παζάρια σε αγγελίες ή να μην πουλάνε σε ότι να ναι τιμές? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από Fulgore
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Fulgore said: Εχουν καταργηθεί οι απλές 4080 εδώ και μήνες, και την θέση τους πήρε η 4080Super, και μια από τα ίδια και 4070ti. Γνωρίζεις καμια χώρα στην οποία να μην γίνονται παζάρια σε αγγελίες ή να μην πουλάνε σε ότι να ναι τιμές? Εδώ όμως είναι ιστορικά τεράστια η έκταση του φαινομένου με τόσα "ναυάγια" τύπε μου Fulgore . Δηλαδή το τουπέ.
MikeGR7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γενικά εχω την ακαταμάχητη αίσθηση συνεχως οτι το τωρινο Hardware ειναι το χειροτερο που εχω δει ποτε στη ζωη μου ενω ταυτόχρονα και το ακριβότερο. Πειτε με τρελο, πειτε με ψεκασμενο κτλ Εχω και αλλους που μοιραζομαστε την ιδια εμπειρία... καθισα σε συστημα 10900Κ με DDR4 και πολυ απλα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο snappy απο τον 9800X3D που εχω. Απλα τα παραθυρα καθε ειδους πετάγονταν στο μπαμ. Στο δικο μου αργουν. Τα Windows 11 σιγουρα παιζουν ρολο και παλι αλλος ενας τομεας που βλεπω οπισθοδρόμηση σε αποκριση και καθαροτητα του interface. Που τα εχω παντα τεζα debloat ετσι... Απλά αργουν, τελος. Καρτες και το ξερω οτι καποιοι θα διαφωνισουν παλι θεωρω οτι είναι ΧΑΛΙΑ... σαν hardware καλες ειναι αλλα εγω θυμαμαι τις κορυφαιες καρτες να χτυπάνε 40-50 frames ενω τωρα πανε κατι 20ρια (μιλαω παντα native ολα τερμα). Εχει χαθει η μαγεια, οταν αγοραζα Radeon 9700 Pro το Morrowind ειχε εξωπραγματικά γραφικα και πηγαινε 60 frame native π.χ. Που ειναι αυτα τωρα, ολα για να παιξουν στη 4090 θελουν 800 μπαλωματα και ξορκια. Ακομα και στις τηλεορασεις stagnation υπαρχει, οταν ειχα παρει την LG C9 μου ειχε πεσει το σαγόνι!! Απο τοτε μεχρι τωρα εχω αλλαξει 6 μοντελα και αμα πεταξω πετσετα στη βαση ολες εχουν την ιδια εικονα, βελτιωση μηδεν. Εχει γινει αηδια ο κλαδος της τεχνολογιας χωρις καμία πρωτοπορια πλεον και απλα ξαναζεσταμενο φαγητο. Τι στα κομμάτια επαψαν τα σχολεία να βγαζουν μηχανικους? Δε ξερω... Ειχε πει ο Elon Musk πριν μερικα χρονια οτι η τεχνολογία δε παει παντα μπροστα αλλα και πολυ συχνα παει οπισθεν και μου ειχε φανεί ακραίο αλλα οσο μεγαλωνω βλεπω οτι holy shit ο τυπος ξερει πολυ καλα τι λεει... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από MikeGR7 4
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δεν υπάρχει περίπτωση. Το τι παζάρι και κακό πέφτει στην μπονομποδηθενίλα χώρα αυτή. Καταρχάς 9 στους 10 έχουν τιμολογιαρες άκρες και στραβοστομιάζουν. Εδώ υπάρχει αγγελία που έγραφε "δίνω έως 130€ για 3070 και 150€ για 3080" και με ύφος " σε πλακώνω κιόλας άμα λάχει " . Επίσης για i9 12900Κ κάτι 100€-120€ Μαξ έλεγε ένας άλλος κρασοκανατας. Εκεί τα κρατάς. 2ο, 3ο συστημα για σαλόνι ξέρω γω. Back up. Γιατί να κάνεις τον άλλον μάγκα; Να κοιτάξει τα δικά του τα κερατα και ας παρακαλάει στα βουνά σαν σάτυρος κρύβοντας τις hardware αγορές του σε ντουλάπες και αμάξια 😆🤫 Κοίτα εγώ παζάρι δεν κάνω ποτέ σε τέτοια προϊόντα βάζω μια τιμή που θεωρώ λογική για να πουλήσω κάτι αν ο άλλος την θέλει τσάμπα απλά δεν απαντάω. Την 6700xt την έδωσα 350 όταν πήγαιναν 700 Την 6800xt την έδωσα 550 η 520 δεν θυμάμαι όταν πήγαινε 800 Την 4070ti την έδωσα 650 όταν πήγαινε 900. Πάντα θα πάρω 10 15 μηνύματα τις πρώτες μέρες και ο πρώτος που θα με στείλει την αγοράζω άμεσα στείλε μου λογαριασμό να κάνω κατάθεση την κλειδώνω και την στέλνω άμεσα. Οι τιμές αυτές είναι πάντα οι φθηνότερες στις αγγελίες δεν με ενδιαφέρει να πατήσω στη ανάγκη του άλλου και πάντα έχω ήδη κάνει την αγορά της επόμενης κάρτας ώστε να μην μείνω χωρίς. Τώρα στην περίπτωση της 5080 άποψη μου ότι αν έρθει τόσο ακριβά δεν θα είναι πιθανό να ρίξει τις τιμές των προηγούμενων καρτών πέρα από 4090 εφόσον την πιάνει όμως. Το ιδανικό για μένα είναι να έρθει η 5080 μεχρι 1000 βαριά 1100 κάτι που μεταφράζεται σε 890 ευρώ που θα βγουν από την τσέπη μου όποτε έχω περιθώριο να την δώσω και 700 ευρώ και μαζί με 200 ακόμα να πάω στην 5080. Αν έρθει 1300 δεν θα την βάλω 700 αλλά 800 τουλάχιστον γιατί ξεφεύγει μετά η διαφορά της μετάβασης και προτιμώ να αγοράσω 10 παιχνίδια ΑΑΑ που έχω στη wishlist από το να ταΐσω και άλλο τον πέτσινο. 1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε Γενικά εχω την ακαταμάχητη αίσθηση συνεχως οτι το τωρινο Hardware ειναι το χειροτερο που εχω δει ποτε στη ζωη μου ενω ταυτόχρονα και το ακριβότερο. Πειτε με τρελο, πειτε με ψεκασμενο κτλ Εχω και αλλους που μοιραζομαστε την ιδια εμπειρία... καθισα σε συστημα 10900Κ με DDR4 και πολυ απλα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο snappy απο τον 9800X3D που εχω. Απλα τα παραθυρα καθε ειδους πετάγονταν στο μπαμ. Στο δικο μου αργουν. Τα Windows 11 σιγουρα παιζουν ρολο και παλι αλλος ενας τομεας που βλεπω οπισθοδρόμηση σε αποκριση και καθαροτητα του interface. Που τα εχω παντα τεζα debloat ετσι... Απλά αργουν, τελος. Καρτες και το ξερω οτι καποιοι θα διαφωνισουν παλι θεωρω οτι είναι ΧΑΛΙΑ... σαν hardware καλες ειναι αλλα εγω θυμαμαι τις κορυφαιες καρτες να χτυπάνε 40-50 frames ενω τωρα πανε κατι 20ρια (μιλαω παντα native ολα τερμα). Εχει χαθει η μαγεια, οταν αγοραζα Radeon 9700 Pro το Morrowind ειχε εξωπραγματικά γραφικα και πηγαινε 60 frame native π.χ. Που ειναι αυτα τωρα, ολα για να παιξουν στη 4090 θελουν 800 μπαλωματα και ξορκια. Ακομα και στις τηλεορασεις stagnation υπαρχει, οταν ειχα παρει την LG C9 μου ειχε πεσει το σαγόνι!! Απο τοτε μεχρι τωρα εχω αλλαξει 6 μοντελα και αμα πεταξω πετσετα στη βαση ολες εχουν την ιδια εικονα, βελτιωση μηδεν. Εχει γινει αηδια ο κλαδος της τεχνολογιας χωρις καμία πρωτοπορια πλεον και απλα ξαναζεσταμενο φαγητο. Τι στα κομμάτια επαψαν τα σχολεία να βγαζουν μηχανικους? Δε ξερω... Ειχε πει ο Elon Musk πριν μερικα χρονια οτι η τεχνολογία δε παει παντα μπροστα αλλα και πολυ συχνα παει οπισθεν και μου ειχε φανεί ακραίο αλλα οσο μεγαλωνω βλεπω οτι holy shit ο τυπος ξερει πολυ καλα τι λεει... Θα σταθώ μόνο στα των καρτών που αν θυμάσαι επί 8800gtx με την ultra να έχει 800 900 ευρώ με το ζόρι έπιαναν 40fps στο crysis με max στα 1200p τότε. Μιλάμε καθαρά για raster. Σήμερα τα 20fps που αναφέρεις είναι στο path tracing. Σε raster σε native η κάθε κάρτα για την ανάλυση της πιάνει 100fps και σίγουρα λέω και λίγα. Η nvidia προσπάθησε να δώσει φωτισμό επόμενης γενιάς το οποίο δεν ξέρω αν και η ίδια γνώριζε ότι θα γονατίσει τόσο πολύ τις κάρτες της. Για αυτό τρέχει εδώ και χρόνια με τα dlss fg opacity micro maps ray reconstruction και ένα σωρό άλλες τεχνολογίες να κατευνασει όσο μπορεί το άγριο path tracing με τους άπειρους υπολογισμούς που δίνει στις κάρτες κάθε δευτερόλεπτο. Δεν φταίνε οι καρτες για μένα οι οποίες είναι σκυλιά του πολέμου με αυτό που βλέπω live rendering στην οθόνη μου απλά οι υπολογισμοί είναι τεράστιοι τα pixels αρκετά εκατομμύρια οπότε γονατιζουν. Αναγκαίο κακό αυτή τη στιγμή σε 6 παιχνίδια που έχουν PT αλλά γενιά με γενιά θα ομαλοποιηθει η κατάσταση είμαστε στο ξεκίνημα μιας εποχής φώτο ρεαλισμού που θα διανύσει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνει mainstream στο κάθε segment τιμής. 7 ώρες πριν, azazil1190 είπε Zω για την στιγμη που θα δω στα γνωστα ελληνικα καταστηματα τιμες... 5080 1700-1800euro 5090 3000-3200euro+ Συγνωμη αλλα σε αυτες τις τιμες δεν θα παιξω μπαλα day one 1700 ίσως καμία strix suprim aorus δύσκολα οι απλές υλοποιήσεις να έχουν τόσο. Και πάλι δεν πιστεύω στο 1199 msrp που αναφέρουν κάποιοι για την 5080. Από τη μια μείναμε στα ίδια nm κάτι που σημαίνει υψηλό ποσοστό yields. Μείναμε σε 16gb vram κάτι που θα δώσει αργότερα στην Super στα 1199 δολλαρια. Τριτον η 4080 στα 1199 ήταν η κάρτα που πούλησε χειρότερα από όλες τις ada. Αν πούλαγε δεν θα βλέπαμε Super στα 999 ούτε με σφαίρες. Μπορεί να μην υπάρξει 9900xtx να την ανταγωνιστεί αλλά θεωρώ ότι τα 999 είναι εφικτά για την 5080. 22 ώρες πριν, 7nisiotis είπε 💯💯 ναι... Όχι ακριβώς σε "ποιότητα γραφής " κι ουσία γκχουχ-γκουχ Υπάρχει και ποιότητα σε γραφή και ουσία. Τώρα αν αυτή πρέπει λίγο να ψάξεις σαν να παίζεις κρυφτό δεν έχει σημασία. Από indie που εκεί συνεχίζουν τα ωραία πράγματα μέχρι ΑΑΑ σε μικρότερο βαθμό θα βρεις πολλά αξιόλογα παιχνίδια με ουσία και όλα. Μας έχει χαλάσει το γεγονός ότι βγαίνουν περισσότερες σαβούρες από παλιότερα και κάπως θεωρούμε ότι είναι ο κανόνας. Η εξαίρεση είναι ξεκάθαρα αν τα βάλουμε κάτω και δούμε τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό. 2
Westbaum Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 27 minutes ago, Arkin said: Μπορεί να μην υπάρξει 9900xtx να την ανταγωνιστεί αλλά θεωρώ ότι τα 999 είναι εφικτά για την 5080. Εφικτά είναι για msrp αν ο πέτσινος έχει κέφια.Στα μαγαζιά θα κάνει 1300-1350 η φθηνότερη για ένα χρόνο τουλάχιστον και ακόμα και έτσι θα είναι καλή αγορά αν είναι 10% raster πάνω από 4090 με αρκετά καλύτερο RT,παρά τα 16GB Vram.H Super/TI λογικά θα έρθει στη μέση του κύκλου δλδ σε ένα χρόνο από 5080 με 20/24GB ανάλογα το Mem Bus.Αυτή θα είναι το αστέρι πιστεύω της σειράς μετά την 5070ΤΙ.
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Westbaum είπε Εφικτά είναι για msrp αν ο πέτσινος έχει κέφια.Στα μαγαζιά θα κάνει 1300-1350 η φθηνότερη για ένα χρόνο τουλάχιστον και ακόμα και έτσι θα είναι καλή αγορά αν είναι 10% raster πάνω από 4090 με αρκετά καλύτερο RT,παρά τα 16GB Vram.H Super/TI λογικά θα έρθει στη μέση του κύκλου δλδ σε ένα χρόνο από 5080 με 20/24GB ανάλογα το Mem Bus.Αυτή θα είναι το αστέρι πιστεύω της σειράς μετά την 5070ΤΙ. Κοίτα αν έρθει στα 999 τα 1100 για τη φθηνότερη υλοποίηση θα τα δούμε άνετα και γρήγορα. Τα 1300 είναι πολλά χρήματα για ίδιο node με τις ada. Μπορεί εμείς να λέμε ότι βγάζουν από τη μύγα ξύγκι αλλά εφόσον η tsmc δίνει φθηνά το chip τοτε θα έχουμε και πιο λογικές τιμές. 10000 Cuda είναι πανάθεμα την και 8 κομμάτια από 2gb vram δεν είναι ότι θα μας πάει σε κάτι πολύ ανώτερο τεχνολογικά από τις ada. Βάλε και το χάλια efficiency δηλαδή 2 χρόνια μετά και θα έχουμε 4090 επιδόσεις με 50watt tdp παρακάτω. Αν υπάρξει διαθεσιμότητα καλή στα 999 θα την δούμε και στα 1100 σε manli inno pny gainward. Τώρα αν παίξει στα 1199 οκ εκεί από εκεί παν και οι άλλοι. Η 5080 super θα είναι το αστέρι όπως αναφέρεις αλλά αν έρθει σε 1 χρόνο στα 1200 1300 απλά δεν έχει κανένα νόημα και αυτή θα παίζει 1600 Ελλάδα που απλά δεν την ακουμπαει κανείς μιας και όσοι θα δώσουν τόσα θα πάνε 5090 και καθάρισαν για 2.5 χρόνια.
Westbaum Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δεν πρόκειται να δεις 1000/1100 street price σύντομα την 5080,Ελλάδα αλλά ούτε EU,τα μαγαζιά από τέτοιες κάρτεςθέλουν να βγάλουν όσο περισσότερα μπορούν με το καπέλο που βάζουν.Δες τί γίνεται με τον 9800Χ3D για παράδειγμα,όσοι τον έχουν στοκ βαράνε αβέρτα.
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Westbaum είπε Δεν πρόκειται να δεις 1000/1100 street price σύντομα την 5080,Ελλάδα αλλά ούτε EU,τα μαγαζιά από τέτοιες κάρτεςθέλουν να βγάλουν όσο περισσότερα μπορούν με το καπέλο που βάζουν.Δες τί γίνεται με τον 9800Χ3D για παράδειγμα,όσοι τον έχουν στοκ βαράνε αβέρτα. Ναι για αυτό ανέφερα τη διαθεσιμότητα που αυτή θα φέρει την τιμή εκεί που πρέπει. Δες 7800x3d έπαιζε 330 ευρω όταν είχε διαθεσιμότητα μόλις τελείωσε πήγε στο Θεό το ίδιο είναι και ο 9800x3d. Στα των καρτών δεν τη φοβάμαι την Nvidia πάντα φέρνει μεγάλη διαθεσιμότητα. Mining δεν έχουμε πια μόνο το scalping μπορεί να μας τη φέρει και να ανεβάσει κατακόρυφα τις τιμές αλλά και αυτοί την έχουν πατήσει πολλές φορές και δεν είναι όπως παλιά να αγοράζουν ότι νέο για να το μετά πωλήσουν με καπελο. Τα μαγαζιά αν έχουν διαθεσιμότητα θα βάλουν την κάρτα εκεί που πρέπει αν δουν ότι δεν παίζει τίποτα τότε καπέλο σομπρέρο. Το foxstore day one έφερε 3 4080 super από 999 μέχρι 1050 ευρώ 150 200 ευρώ κάτω από το επίσημο msrp της nvidia. Η 4080 έπαιζε ακόμα 1300+ δεν έπεσε δηλαδή γιατί είχαν αγοράσει ακριβότερα οπότε θα έχαναν πολλά. Μια αναμονή υπάρχει κυρίως για τα νέα κόλπα που διαβάζαμε από εκεί και πέρα η τιμή στο ράφι θα καθορίσει πως θα πάει το πράγμα. Βλεπω και 5070ti εφόσον παίξει τίποτα 20% πάνω από 4080 super σε raster και 40% σε RT μέχρι 1000αρικο εφόσον θα έχει και αυτή 16gb vram είναι το plan b.
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, MikeGR7 said: Εχω και αλλους που μοιραζομαστε την ιδια εμπειρία... καθισα σε συστημα 10900Κ με DDR4 και πολυ απλα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο snappy απο τον 9800X3D που εχω. Απλα τα παραθυρα καθε ειδους πετάγονταν στο μπαμ. Στο δικο μου αργουν. Κάτι παρόμοιο έχει περιγράψει και ο Tech Yes City. Δεν ξέρω αν είναι placebo effect ή η συγκεκριμένη πλατφόρμα λόγω των χαμηλότερων ns ram latency (πώς λέγεται δεν θυμάμαι) έδινε αυτή την εντύπωση. 2 hours ago, Arkin said: indie Μόνο steam indie games . Μετά το χάος από τους μεγάλους των "ΑΑΑΑ" παραγωγών, όντως. Απλά τώρα γίνονται ολα για πιο "larger audience" οπότε τικαρονται σκατουλακια. Σαν να φτιάχνεις μια vegan συνταγή για να τη "φάνε" όλοι. Ε όσοι γουστάρουν κρεατακι θα ξενερώσουν γιατί όπως και να το κάνουμε είτε θα είναι "άνοστο" είτε θα περιλαμβάνει καμία 20αρια καρκινογόνα και ύποπτα "συστατικά". Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η CES πάντως απ' ότι λένε θα έχει πολύ 5080 και λίγο 5090, άρα πιστεύω θα ανακοινώσει ''καλή'' τιμή για την 5080 για να μην ξεφύγει πολύ από τις AMD. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από Psycho_Warhead
hln3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχουν καταργηθεί οι απλές 4080 εδώ και μήνες, και την θέση τους πήρε η 4080Super, και μια από τα ίδια και 4070ti. Είτε 4080 είτε 4080 super, τώρα είναι στα 1300+ ευρώ 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η CES πάντως απ' ότι λένε θα έχει πολύ 5080 και λίγο 5090, άρα πιστεύω θα ανακοινώσει ''καλή'' τιμή για την 5080 για να μην ξεφύγει πολύ από τις AMD. Δεν νομίζω να πάει πίσω από το 1199$ msrp, το ανέβασε με την 4080 ώστε να έρθει στο μέλλον και να πει "σας δίνω +% τόσο απόδοση, efficiency κτλ και δεν ζητάω παραπάνω" Και φυσικά το 1199$ msrp θα είναι στο ράφι πάνω από 1500+ ευρώ για καιρό...
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Με την 4080 Super όμως έπεσε στα 999$ και τόσο θεωρώ θα έχει και η 5080.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα