Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 5000 Series (Ada-next/Blackwell)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Tα νουμερα του cyberpunk δεν τα εφτασε κανενα αλλο ( πανω απο 1m ταυτοχρονοι παιχτες μονο στο steam ) και απο πισω του το baldurs gate 3 και elden ring . Και τα 3 single player τιτλοι ( και τα 3 χωρις denuvo) .Αρα μια χαρα θελει ο κοσμος ποιοτικα single player παιχνιδια ...

Το CP 2077 όλοι αυτοί το έπαιξαν λόγω hype CDPR και οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν, κατά τα άλλα εννοείται δεν το έπαιξαν λόγω PT κλπ γιατί η πλειοψηφία δεν έχει 4080/4090. Τα άλλα 2 που γράφεις δεν έχουν γραφικά παίζουν και σε μεσαία συστήματα άνετα. Οπότε meh.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Σε κάθε γενιά υπάρχει το παιχνίδι με γραφικάρες που γονατίζει το HW, κάποτε ήταν το Crysis..Μετά ήρθε το Metro 2033 με το DX11 tessellation και τώρα έχουμε το Avatar το οποίο ναι μεν αλλά σαν παιχνίδι δεν λέει τίποτα.

Γενικά η βιομηχανία αρχίζει να βαλτώνει για τέτοιους τίτλους και τα νούμερα του Last Epoch και Helldivers 2 δείχνουν ότι ο κόσμος θέλει τέτοιο στυλ, δηλαδή multiplayer και co-op παιχνίδια και όχι single-player με γραφικάρες.

Φαντάσου ότι παίζω Helldivers στο ally 

Έχω περάσει στο άλλο άκρο εγώ 

2 ώρες πριν, Westbaum είπε

Kαι 4080 να'χεις κάνεις skip,ακόμα και αν είσαι σε 4K.Mε εξαίρεση κάνα δυο βαριά games σε RT και κυρίως PT,οπότε είσαι με DLSS3/FG,δε βλέπω θέμα,εκτός αν λόγω UE5 βγει κάνα τελείως broken title κατ'επίφαση AAA από καμιά Ubisoft/EA/Activision και θέλει 10 patches για να παίζει με 60fps χωρίς stutters.

To πρόβλημα είναι πως θα έχουμε κάνα Azazil να μας πρήζει με τα σκορ του στο Timespy Extreme GPU 30000+ και δε θα έχουμε όρεξη να γράψουμε.Ι can see it now ..😒

Ντροπή σου ρε. 

Φέτος θα κρατηθώ...

Λάθος το 25" που θα βγουν.

Μπορεί να με δείτε και με 5080 ...πλέον δεν έχω και τόση όρεξη για gaming.

Και τις 4090 τις έχω και διακοσμούν το κουτί 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω να είναι θέμα όρεξης τόσο όσο το ότι δεν βγαίνουν αυτά που πρέπει να βγουν..Ακόμα και το STALKER 2 που περίμενα έχει φάει τόσα delays και το κόβω περισσότερο για Ουκρανική προπαγάνδα παρά ουσία.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ανέκαθεν ίσχυε αλλά πλέον έχει παραγίνει και εκτός αυτού τα single-player πλέον έχουν γίνει πολιτική προπαγάνδα και προώθηση woke ατζέντας παρά fun gameplay.

Εγώ προσωπικά ρίχνω πολλές ώρες στο Diablo 4, τα single-player ναι είναι για 10-15 ώρες και uninstall οπότε τα 2000αρα για κάρτες δεν πιάνουν τόπο.

Γιαυτό και δεν με βλέπεις προσωπικά να ανεβαίνω τόσο χρηματικά στις ακριβότερες κάρτες(ή σε 4Κ ανάλυση), όχι τώρα με την 4090, αλλά και παλιότερα με 2080ti πχ.

Το μόνο πράγμα που ζηλεύω στις ακριβότερες είναι η παραπάνω Vram, αλλιώς και η απλή 4070 με καλύπτει προσωπικά λόγω dlss, και δεν καίει και πολύ, και δεν σε απασχολούν και οι αναβαθμίσεις σε cpu λόγω bottle neck.

• Like 2

Στις 1/3/2024 στις 3:45 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Δε νομίζω να είναι θέμα όρεξης τόσο όσο το ότι δεν βγαίνουν αυτά που πρέπει να βγουν..Ακόμα και το STALKER 2 που περίμενα έχει φάει τόσα delays και το κόβω περισσότερο για Ουκρανική προπαγάνδα παρά ουσία.

Λογικό να υπάρχουν delays, αφου ο πληθυσμός τους καταρρέει. Αμφιβάλλω και εγώ για την ποιότητά του.

Στις 1/3/2024 στις 3:45 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Πιο πιθανό είναι να καταλάβουν οι Ρώσοι το studio και να είναι Ρωσική προπαγάνδα παρά να βγει σωστό, όπως πρέπει. Για 'μένα δεν υπάρχει game Stalker 2. Και να βγει θα έχει 1 εκατομμύριο προβλήματα. Αφού πριν λίγο καιρό κάποιοι reviewers έλεγαν ότι μοιάζει να είναι σε alpha stage.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιμένει για 512bit στην 5090 ο Kopite..Είναι ένας τρόπος να πάμε στα 32GB VRAM, αλλιώς πρέπει να πάμε στα 48 που δεν παίζει.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...