_Theo_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχω πια μπει στον τρίτο μήνα με την 7900ΧΤ, το survey απαξιεί να ασχοληθεί μαζί μου. Σίγουρα δεν έχουν σοκάρει οι πωλήσεις της κόκκινης, αλλά νομίζω το steam κάπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά-πολλά. Νομίζω πως μπορείς να δηλώσεις από μόνος σου τι σύστημα έχεις χωρίς να περιμένεις να σου στείλει το survey το Steam, από εδώ: 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 We tested the Nvidia App performance problems — games can run up to 15 percent slower with the app | Tom's Hardware God damn... 1
_Theo_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Thresh είπε We tested the Nvidia App performance problems — games can run up to 15 percent slower with the app | Tom's Hardware God damn... Το έχω διαπιστώσει και εγώ εδώ και καιρό. Ειδικά αν βάλεις Sharpening γίνεται χαμός. Άμα είναι έτσι καλύτερα να μείνουμε με το κλασικό Control Panel για άλλα 100 χρόνια.
akoinonitos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Νομίζω πως μπορείς να δηλώσεις από μόνος σου τι σύστημα έχεις χωρίς να περιμένεις να σου στείλει το survey το Steam, από εδώ: Δεν εχει σχεση αυτο ,εκει απλα σου λεει τι συστημα εχεις ,το survay σου ερχεται σαν pop up μνμ και πρεπει να πατησεις αποδοχη. Αν εχεις nvidia θα σου ερθει αν εχεις amd μπορει και να μην σου ερθει ποτε Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos 5
just_a_dude Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αν εχεις amd μπορει και να μην σου ερθει ποτε Κάτσε να δω αν θα μου έρθει 1
Arkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Απο Φλεβαρη που πηρα την 4080super μια φορα μου ηρθε survey πριν 2 βδομαδες οποτε ειναι τελειως random η φαση. 1
_Theo_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν εχει σχεση αυτο ,εκει απλα σου λεει τι συστημα εχεις ,το survay σου ερχεται σαν pop up μνμ και πρεπει να πατησεις αποδοχη. Αν εχεις nvidia θα σου ερθει αν εχεις amd μπορει και να μην σου ερθει ποτε Λες να έχει βάλει και εκεί το χέρι του ο Πέτσας;
ctsiri Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, Thresh είπε We tested the Nvidia App performance problems — games can run up to 15 percent slower with the app | Tom's Hardware God damn... Ίσως να μην είναι τόσο τραγικό, εδώ λένε ότι είναι συγκεκριμένα ο συνδυασμός των 566.36 drivers με το nvidia app https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1hfjngi/nvidia_app_could_be_affecting_your_framerate_as/
Arkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, ctsiri είπε Ίσως να μην είναι τόσο τραγικό, εδώ λένε ότι είναι συγκεκριμένα ο συνδυασμός των 566.36 drivers με το nvidia app https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1hfjngi/nvidia_app_could_be_affecting_your_framerate_as/ Δεν φταιει καν το nvidia app. Ειναι απο το overlay το οποιο αν ειναι κλειστο απλα δεν εχει κανενα hit. Εκαναν πολλοι στο reddit δοκιμες και δεν ειδαν καμια διαφορα και με ανοιχτο nvidia app αλλα κλειστο το overlay. Εκεινο κανει το hit και παλι σε ελαχιστες περιπτωσεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Το έχω διαπιστώσει και εγώ εδώ και καιρό. Ειδικά αν βάλεις Sharpening γίνεται χαμός. Άμα είναι έτσι καλύτερα να μείνουμε με το κλασικό Control Panel για άλλα 100 χρόνια. Το sharpening πάντα έκοβε FPS. 58 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Νομίζω το έχω ξαναπεί, δεν θα μου κάνει εντύπωση η RTX5090 να είναι 2x 5080 σε ένα interposer Δεν είναι 2*5080 η 5090, τα cuda cores δεν είναι ακριβώς διπλάσια. Αφήνει μεγάλο χώρο και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ''χωρέσει'' μια 5080Ti ανάμεσα με GB202. Ίσως το SKU με τα 448bit και τα 28GB VRAM. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από Psycho_Warhead
_Theo_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν εχει σχεση αυτο ,εκει απλα σου λεει τι συστημα εχεις ,το survay σου ερχεται σαν pop up μνμ και πρεπει να πατησεις αποδοχη. Αν εχεις nvidia θα σου ερθει αν εχεις amd μπορει και να μην σου ερθει ποτε Έχω την εντύπωση ότι έτσι κι αλλιώς το Steam "διαβάζει" τι σύστημα έχεις αρκετά συχνά και κάνει upload τα δεδομένα στους servers του. Τέσπα δεν είμαι και σίγουρος... 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το sharpening πάντα έκοβε FPS. Όχι, αν το βάλεις μέσα από το κλασικό CP σου "τρώει" 1-2 FPS. Για να βάλεις όμως μόνο αυτό πρέπει να επιλέξεις την "κλιμάκωση ακεραίου" στις ρυθμίσεις οθόνης. Διαφορετικά, αν το ρυθμίσεις μέσα από το nVidia App σου τρώει γύρω στα 8+ FPS. Καλά, αν βάλεις το Sharpening+ εκεί γίνεται πανηγύρι. Edit: Παίζει να είναι και το Overlay που ανέφερε ο φίλος @Arkin. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από _Theo_
akoinonitos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Arkin είπε Απο Φλεβαρη που πηρα την 4080super μια φορα μου ηρθε survey πριν 2 βδομαδες οποτε ειναι τελειως random η φαση. Spoiler σε καμια radeon δεν μου εχει ερθει survey ,αντιθετα μου εχει ερθει και για την 3080 και για την 4070ti s και στην δευτερη με το που περασα drivers Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos 3
Tambas91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου σε καμια radeon δεν μου εχει ερθει survey ,αντιθετα μου εχει ερθει και για την 3080 και για την 4070ti s και στην δευτερη με το που περασα drivers Spoiler Εσύ δε μας νοιάζει γιατί δε τα δηλώνεις 1
Arkin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων σε καμια radeon δεν μου εχει ερθει survey ,αντιθετα μου εχει ερθει και για την 3080 και για την 4070ti s και στην δευτερη με το που περασα drivers Κοιτα στα 8 χρονια παιζει να μου εχει ερθει 4 φορες το steam survey. Και με amd 2 φορε και με nvidia αλλες 2. Δεν νομιζω οτι κανει διαχωρισμο δηλαδη το steam μεταξυ amd/nvidia. Τωρα για πιο λογο δεν υπαρχει η 7800xt θα ελεγα ισως οτι βγηκε αργοτερα απο τις αλλες αντιστοιχες της nvidia και ο λογος που η 4060 ειναι πρωτη ειναι λογο της τιμης κυριως ως η πιο φθηνη 4000 nvidia με FG και DLSS.
7nisiotis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, this.is.elia said: 32GB η 5090 και 16GB η 5080 και η 5070ti απ'ότι φαίνεται... https://videocardz.com/newz/zotac-confirms-geforce-rtx-5090-with-32gb-gddr7-memory-5080-and-5070-series-listed-as-well Τα ρουφιάνεψε όλα η ΖΟΤAC 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα