chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Χαχαχ στα 3300mhz στο steel nomad τραβάει 430watt Βέβαια σε gaming την εχω κλειδώσει στα 144hz και παει κανα 200αρι watt στα πιο πολλα.. με 3100mhz περιπου 36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε 4070 ti super η 5070 ti Υποθετική ερώτηση γιατί την πρώτη δεν την βρισκεις. Απο 10% έως 20% πιο γρήγορη η 5070 Αλλα δεν ειναι μονο αυτό πιστεύω. Στην 5 σειρά το dlss εχει καλύτερη εικόνα.κανει καλύτερο upscale, ειδικά στα κατώτερα από το quality. Perfomance ,balance κτλπ Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από chrisgewrgi
BabisTs Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 48 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν παθαίνουν τίποτα. Πέρα από αυτό αυτή την στιγμή το giga bios και στην 5070ti-5080-5090 δίνει τα καλύτερα σκορ.Μετα έρχεται της astral σε 5080-5090 Η gigabyte πολύ καλή δουλειά γενικα στις 5000...τα bios της ωστόσο είναι τα καλύτερα. 3
akoinonitos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 48 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Αλλα δεν ειναι μονο αυτό πιστεύω. Στην 5 σειρά το dlss εχει καλύτερη εικόνα.κανει καλύτερο upscale, ειδικά στα κατώτερα από το quality. Perfomance ,balance κτλπ Δεν ισχυει κατι τετοιο 2
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν ισχυει κατι τετοιο Οχι μονο ισχύει, αλλά υποτίθεται είναι και το market point της nvidia. Ειδικα Σε παιχνίδια που Χρησιμοποιήουν ray reconstruction η σειρά 5 με πιο εξελιγμένους tensor cores αποδίδει πολυ καλύτερα στο upscale. Φωτισμούς ray tracing κτλπ δεν κάνουν καθόλου shimmering, μηδαμινή θολούρα. Εγω το ειδα με τα μάτια μου στο cyberpunk. Στο perfomance με την 5080 έχει πιο καθαρή εικόνα από τι είχα με την 4070 ti σε quality dlss.Σε ray tracing πάντα. Οποιος το δοκιμάσει θα το δει με τα μάτια του. Μέχρι και ο φίλος μας ο τζιπιτι το ξέρει. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από chrisgewrgi 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Οχι μονο ισχύει, αλλά υποτίθεται είναι και το market point της nvidia. Ειδικα Σε παιχνίδια που Χρησιμοποιήουν ray reconstruction η σειρά 5 με πιο εξελιγμένους tensor cores αποδίδει πολυ καλύτερα στο upscale. Φωτισμούς ray tracing κτλπ δεν κάνουν καθόλου shimmering, μηδαμινή θολούρα. Εγω το ειδα με τα μάτια μου στο cyberpunk. Στο perfomance με την 5080 έχει πιο καθαρή εικόνα από τι είχα με την 4070 ti σε quality dlss.Σε ray tracing πάντα. Οποιος το δοκιμάσει θα το δει με τα μάτια του. Μέχρι και ο φίλος μας ο τζιπιτι το ξέρει. Πες του chat gpt εχουμε παει στο dlss 4. Ολες οι 40xx πηρες dlss 4 ,συμπεριλαμβανομενου ,upscaling , rr και fg ,για το μονο που δεν εχουν υποστηριξη ειναι το mfg. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από akoinonitos 5
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Πες του chat gpt εχουμε παει στο dlss 4. Ολες οι 40xx πηρες dlss 4 ,συμπεριλαμβανομενου ,upscaling , rr και fg ,για το μονο που δεν εχουν υποστηριξη ειναι το mfg. Εγω εβαλα dlss 3,5. Στο 4 ειναι ακομα πιο αποδοτική η 5 Σειρά σε dlss όταν χρησιμοποιείτε το ray reconstruction .οποιος είναι να πάει από την 4 σειρά στην 5 μπορεί να το τεστάρει ο ίδιος και να το δει. Ειδικα Σε alan wake και cyberpunk.
cybernouris Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Πέρα από αυτό αυτή την στιγμή το giga bios και στην 5070ti-5080-5090 δίνει τα καλύτερα σκορ.Μετα έρχεται της astral σε 5080-5090 Παιδιά είστε καταιγιστικοί και εμείς που δεν προλαβαίνουμε να παρακολουθήσουμε χάνουμε τις καλές πληροφορίες!!! Δηλαδή εμείς που περιμένουμε την MSI 5080 Shadow θα μπορέσουμε να περάσουμε giga ή asus bios; Έχουν διπλό bios μην τις πάρουμε στην μασχάλη; Με κάνετε να σκέφτομαι καλύτερο bios και σωστό UV ή μικρότερο power limit (ή το 100% lock σημαίνει πως δεν πάει και προς τα κάτω;) και να απολαμβάνω πλέον με περισσότερη ηρεμία τα βράδια που η οικογένεια κοιμάται
akoinonitos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 38 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Εγω εβαλα dlss 3,5. Στο 4 ειναι ακομα πιο αποδοτική η 5 Σειρά σε dlss όταν χρησιμοποιείτε το ray reconstruction .οποιος είναι να πάει από την 4 σειρά στην 5 μπορεί να το τεστάρει ο ίδιος και να το δει. Ειδικα Σε alan wake και cyberpunk. ok
this.is.elia Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 hour ago, chrisgewrgi said: Οχι μονο ισχύει, αλλά υποτίθεται είναι και το market point της nvidia. Ειδικα Σε παιχνίδια που Χρησιμοποιήουν ray reconstruction η σειρά 5 με πιο εξελιγμένους tensor cores αποδίδει πολυ καλύτερα στο upscale. Φωτισμούς ray tracing κτλπ δεν κάνουν καθόλου shimmering, μηδαμινή θολούρα. Εγω το ειδα με τα μάτια μου στο cyberpunk. Στο perfomance με την 5080 έχει πιο καθαρή εικόνα από τι είχα με την 4070 ti σε quality dlss.Σε ray tracing πάντα. Οποιος το δοκιμάσει θα το δει με τα μάτια του. Μέχρι και ο φίλος μας ο τζιπιτι το ξέρει. Εμπιστεύεσαι κάτι που σου γράφει "το Ray Reconstruction δουλεύει λιγότερο αποδοτικά ή όχι καθόλου" σαν αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης; 2
azazil1190 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, cybernouris είπε Παιδιά είστε καταιγιστικοί και εμείς που δεν προλαβαίνουμε να παρακολουθήσουμε χάνουμε τις καλές πληροφορίες!!! Δηλαδή εμείς που περιμένουμε την MSI 5080 Shadow θα μπορέσουμε να περάσουμε giga ή asus bios; Έχουν διπλό bios μην τις πάρουμε στην μασχάλη; Με κάνετε να σκέφτομαι καλύτερο bios και σωστό UV ή μικρότερο power limit (ή το 100% lock σημαίνει πως δεν πάει και προς τα κάτω;) και να απολαμβάνω πλέον με περισσότερη ηρεμία τα βράδια που η οικογένεια κοιμάται Για αρχή δες πως συμπεριφέρεται η κάρτα με το μαμά bios ,εάν σε καλύπτει στις ανάγκες σου δεν χρειάζεται να φλασαρεις. Εάν για κάποιο λόγο κάτι σε χαλάει μπορείς να φλασαρεις της giga. Δεν έχω δει η shadow εάν έχει dual bios. 1
kkatzos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Εγω το ειδα με τα μάτια μου στο cyberpunk. Στο perfomance με την 5080 έχει πιο καθαρή εικόνα από τι είχα με την 4070 ti σε quality dlss.Σε ray tracing πάντα. Οποιος το δοκιμάσει θα το δει με τα μάτια του. Μέχρι και ο φίλος μας ο τζιπιτι το ξέρει. LOL Θα σε στεναχωρήσω αλλά η 5080 έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας με μια RTX 2070 Ποιο chatGPT... 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cybernouris είπε Παιδιά είστε καταιγιστικοί και εμείς που δεν προλαβαίνουμε να παρακολουθήσουμε χάνουμε τις καλές πληροφορίες!!! Δηλαδή εμείς που περιμένουμε την MSI 5080 Shadow θα μπορέσουμε να περάσουμε giga ή asus bios; Έχουν διπλό bios μην τις πάρουμε στην μασχάλη; Με κάνετε να σκέφτομαι καλύτερο bios και σωστό UV ή μικρότερο power limit (ή το 100% lock σημαίνει πως δεν πάει και προς τα κάτω;) και να απολαμβάνω πλέον με περισσότερη ηρεμία τα βράδια που η οικογένεια κοιμάται Να εχεις στο μυαλο σου οτι το φλασαρισμα απο αλλη καρτα με μεγαλυτερο pl εχει αλλες απαιτησεις σε ψυξη , το αλλο bios δεν θα σου δωσει καλυτερο uv ,αυτο εξαρταται καθαρα απο το ποσο ικανο ειναι να παιξει το κομματι σου με πιο χαμηλη ταση, το biοs απο αλλη καρτα θα σου δωσει μονο παραπανω power limit και αναλογα πιο θα βαλεις παραπανω boost clocks ,πραγμα που μπορεις να το κανεις και με απλο oc , υπαρχει ομως και ενδεχομενο να σου καταργησει καποια εξοδο dp και να σου αλλαξει συμπεριφορα στα φανς. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από akoinonitos 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τελικα το bios της Master ειναι οντως το πιο τουμπανο 😍 https://www.3dmark.com/sn/5152628 https://www.3dmark.com/pr/3361889 https://www.3dmark.com/sw/2115604 7
Inler Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε 914 η 5070 ti στο αγγλικό. Ποια υλοποίηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα