azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nazarene είπε https://www.caseking.de/en/pc-components/graphics-cards/nvidia/rtx-5000/geforce-rtx-5090 Α******α πωλήσεις κάνει η 5090 πάντως οι zotac είναι on line από την Πέμπτη και χθές ανέβηκε και η Αstral και δεν κουνιέται φύλλο..... εμένα +407 core και τέρμα Τι gpu boost clock έχει σε gpuz η δική σου? * Άκυρο το βρήκα ... 2437 Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από azazil1190
nazarene Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Θα δω το βράδυ δεν θυμάμαι, πάντως στο 3d mark έπιασε max 3.301 στο speedway 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μόλις τώρα, nazarene είπε Θα δω το βράδυ δεν θυμάμαι, πάντως στο 3d mark έπιασε max 3.301 στο speedway Ναι το Μαξ .
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 4 λεπτά πριν, nazarene είπε Για "απλή"😋 υλοποίηση μια χαρά κομμάτι είναι! 1
nazarene Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Την Πεμπτη παραλαμβάνω και το waterblock να δούμε τι ψάρια πιάνει και ο 9800Χ3D 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Για "απλή"😋 υλοποίηση μια χαρά κομμάτι είναι! H waterforce πόσο φτάνει se πυρήνα 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nazarene είπε Την Πεμπτη παραλαμβάνω και το waterblock να δούμε τι ψάρια πιάνει και ο 9800Χ3D Μια χαρά μεγιες! Δεν θέλει πολλά . Ένα καλό uv -co ,boost +200 και όσο πιο κρύο μπορείς να το έχεις. Εάν έχεις όρεξη παίξε και με μνήμες λίγο σεταρισμα. Τα Μαξ ρολόγια που έχω πιάσει στην δική μου. Βέβαια εμένα είναι με νερό. Έχω άλλο ένα με λίγο μεγαλύτερο avg. Αλλά πολύ κοντά με το παρακάτω. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από azazil1190 2
nazarene Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Beast mode εντυπωσιακή Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από nazarene 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, nazarene είπε Την Πεμπτη παραλαμβάνω και το waterblock να δούμε τι ψάρια πιάνει και ο 9800Χ3D H waterforce πόσο φτάνει se πυρήνα Κοίτα με το μαμά bios. 2655 stock boost ρολόι δίνω για speed w +375 k +3000 μνήμη .Οι κάρτες για να κρατήσουν τα δυνατά ρολόγια θέλουν η shunt η xoc bios. Δλδ να τραβήξουν από 750w kαι πάνω, με τα 600w δεν γίνεται δουλειά στα bench. Τα Μαξ watts που έχω δει στην δική μου είναι 630-640 σε bench κ συγκεκριμένα στο khazan(περίεργο για τον συγκεκριμένο τίτλο) σε 4κ ultra. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από azazil1190
nazarene Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Εαν δεν με ένοιαζε η εγγύηση θα αγόραζα μπλοκ, αλλά πλέον μια κάρτα που κάνει 3 χήνες δεν ρισκάρω να μείνω με το ****στο χέρι και απο την άλλη το είχα κάνει με RTX 2080Ti, είχα αγοράσει μια με blower βγήκε απο πάνω η ψύκτρα και βιδώθηκε το μπλοκ και μπήκε στην λούπα, ωραίο το look , χαμηλές θερμοκρασίες αλλά το τσιπ δεν ανέβαινε καθόλου μπανάνα επική και μετα στο πούλημα, ολόκληρη φασαρία να βγεί και άντε να σκοτώσεις και το μπλοκ μπλα μπλα δε με ψήνει έτσι και αλλιώς 2 χρόνια μετα σουτ και next....μια σαν την δικιά σου είναι καλή φάση αλλά δεν θα μπαίνει στο κουτί μου όπου έχω ήδη δύο ψυγεία οροφή και μπροστά, στι custom loop BTW πρέπει να κάνω και φροντιστήριο στο oc του Ryzen, από μνημες έχω 2*32 gskill@6000mhz Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από nazarene 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nazarene είπε Εαν δεν με ένοιαζε η εγγύηση θα αγόραζα μπλοκ, αλλά πλέον μια κάρτα που κάνει 3 χήνες δεν ρισκάρω να μείνω με το ****στο χέρι και απο την άλλη το είχα κάνει με RTX 2080Ti, είχα αγοράσει μια με blower βγήκε απο πάνω η ψύκτρα και βιδώθηκε το μπλοκ και μπήκε στην λούπα, ωραίο το look , χαμηλές θερμοκρασίες αλλά το τσιπ δεν ανέβαινε καθόλου μπανάνα επική και μετα στο πούλημα, ολόκληρη φασαρία να βγεί και άντε να σκοτώσεις και το μπλοκ μπλα μπλα δε με ψήνει έτσι και αλλιώς 2 χρόνια μετα σουτ και next....μια σαν την δικιά σου είναι καλή φάση αλλά δεν θα μπαίνει στο κουτί μου όπου έχω ήδη δύο ψυγεία οροφή και μπροστά, στι custom loop BTW πρέπει να κάνω και φροντιστήριο στο oc του Ryzen, από μνημες έχω 2*32 gskill@6000mhz Έτσι και εγώ δεν ξανά μπλέκω ειδικά στις κάρτες με blocks γιατί συνήθως τα έδινα δώρο μαζί με τις κάρτες μετά γιατί δεν έφευγαν .Πλέον δεν πολύ τρέχω bench οπότε δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ώστε να σκίσω την κάρτα με διάφορα και να μείνω χωρίς εγγύηση. Και όπως είπες στα δύο χρόνια πάει για πούλημα. Στα των μνημών με τι μητρική θα είσαι? Τα 64γβ δεν είναι εύκολα ώστε να τα πειράξεις. Αλλά μπορείς να προσπαθήσεις Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από azazil1190 1
nazarene Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες msi 870 tomahawk wifi τρέχουν 6000mhz με το τελευταίο bios
azazil1190 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nazarene είπε msi 870 tomahawk wifi τρέχουν 6000mhz με το τελευταίο bios Ναι ρε expo θα είσαι οκ δεν θα έχεις θέμα.θα πρέπει να σου κάτσει πολύ μπανάνα imc για να μην μπορεί να παίξει expo. Σε περίπτωση πειραγματος θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο εάν έχεις καλό imc k φυσικά τα ντιμακια. Έχω ένα κιτακι ακόμα 6400 c32 48gb. Αυτά στον δικό μου παίζουν άνετα 6200 c28 με πολύ σφικτά timings. Αλλά μου αρέσουν τα 8αρια που έχω 32γβ και για αυτό άφησα αυτά επάνω. Διαφορες στα παιχνίδια πολύ κοντά, σε μετρημένα παιχνίδια δίνουν τα 8αρια σε lows και σε αναλύσεις 1080π.Απλά οι 8αρες όπως τις έχω σεταρει δίνουν λίγο παραπάνω σε κάποια bench Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από azazil1190 1
nazarene Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Ναι ρε expo θα είσαι οκ δεν θα έχεις θέμα.θα πρέπει να σου κάτσει πολύ μπανάνα imc για να μην μπορεί να παίξει expo. Σε περίπτωση πειραγματος θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο εάν έχεις καλό imc k φυσικά τα ντιμακια. Mακάρι να ήταν expo αλλά είναι xmp, γιατί το project ήταν για intel αλλά μετά το ντεμπούτο του ultra 9 ή am de ήταν μονόδρομος....καλά αν η intel βγάλει κάτι αξιόλογο θα φάει σουτ
Inler Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, JohnTheReaper89 είπε Η δικιά μου (5070 ti Eagle OC) +510 core και +3000 memory είναι σταθεροτατη!! Την δουλεύω στα 975mv με 3200 MHz και πετάει με κατανάλωση γύρω στα 250 Watts 😉 Από afterburner οι ρυθμίσεις? PL 110%?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα