Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 minutes ago, whiteman7 said:

SUPER καλοριζικη

Α δεν την πήρα... αν και ήμουν οριακά να την τσιμπήσω για την αδελφή μου. Θα πάω κατευθείαν σε 5090 αλλά ημι-σκαλπ τιμές, δεν δίνω.

1 hour ago, LLLEFTERIS said:

Το εχει και στο Γερμανικο στα 1218 αλλα δεν δοκιμασα αν προχωραει.

Την εχει*

Γενικώς το αγγλικό φαίνεται να έχει limit στο στοκ που φεύγει εκτός αγγλίας. Πριν λίγο κι εμένα μου έβγαζε το ίδιο έρρορ με εσένα, αλλά το μεσημέρι προχώραγε κανονικά.

1 hour ago, nazarene said:

Amazon ftw....τσίρκο

Τσίρκο ναι, όσον αφορά:

-Το search το οποίο είναι (επίτηδες) άθλιο, τραγικό

-Το ότι επιτρέπει πολύ εύκολα scam sellers

Όμως όσον αφορά τα sold by by amazon, το availability και το γενικό support, είναι πένα.... έχω πάρει δεκάδες πράγματα, φθηνά και ακριβά, από άμαζον 5+ χωρών.

Δημοσ.
15 minutes ago, Westbaum said:

image.png.8c18f421fba4b3706a2c674aab4fe34b.png

Τις προάλλες είπα να σκοτώσω κάνα ζόμπι στο Part 1. 

Το άνοιξα (μετά από κάνα 3μηνο που δεν είχα ασχοληθεί) και πρέπει να έκανε ~10 λεπτά compile τους shaders. Σε 14700K+4080.

Μιλάμε για το πλήρες αντικούκου σύστημα όταν θες να ασχοληθείς κάνα 20λεπτο με το παιχνίδι, να περάσει η ώρα. Πάτησα alt+f4 κάποια στιγμή γιατί το σιχάθηκα. 

Σοβαρά τώρα, τί νόημα έχει να ξεκινάς ένα παιχνίδι και να περιμένεις σα μ*^%$κας μέχρι να πάρει μπρος. Χάνει όλο το νόημα η φάση ή μήπως εγώ έχω γίνει περίεργος πχια;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, this.is.elia said:

Τις προάλλες είπα να σκοτώσω κάνα ζόμπι στο Part 1. 

Το άνοιξα (μετά από κάνα 3μηνο που δεν είχα ασχοληθεί) και πρέπει να έκανε ~10 λεπτά compile τους shaders. Σε 14700K+4080.

Μιλάμε για το πλήρες αντικούκου σύστημα όταν θες να ασχοληθείς κάνα 20λεπτο με το παιχνίδι, να περάσει η ώρα. Πάτησα alt+f4 κάποια στιγμή γιατί το σιχάθηκα. 

Σοβαρά τώρα, τί νόημα έχει να ξεκινάς ένα παιχνίδι και να περιμένεις σα μ*^%$κας μέχρι να πάρει μπρος. Χάνει όλο το νόημα η φάση ή μήπως εγώ έχω γίνει περίεργος πχια;

Κάθε φορά που κάνεις update τους drivers πολλά παιχνίδια κάνουν recompile shaders.It is what it is..

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
33 minutes ago, Westbaum said:

Κάθε φορά που κάνεις update τους drivers πολλά παιχνίδια κάνουν recompile shaders.It is what it is..

Το ξέρω, απλά λέω ότι αυτό το πράμα είναι εντελώς άκυρο σαν επιλογή σχεδίασης παιχνιδιού. Ας δώσει τουλάχιστον την επιλογή να γίνεται in-game το compilation, ας γράφει δίπλα ότι μπορεί να έχει επιπλέον stutters. Χέσθηκα βασικά όταν θέλω να σκοτώσω λίγη ώρα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Πέτυχα ένα χθεσινό video(ψάχνω να το βρω)με την 5070 ti Shadow 3X και όπως το περίμενα είναι αρκετά ζεστή και θορυβώδης.

Αν θυμάμαι καλά με 2100rpm πήγαινε 70-72 βαθμούς θεωρείται ζεστή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, whiteman7 said:

Oc : +375 core, + 2000 mem , auto fans (39db), 100% fans (44db) + 20% more fps

Uv : @975mV - 3050 Mhz, +15-20% fps

Κλειδωμένο Power Limit sto 100%

Nice...

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, τα χαμηλα μαμα ρολογια αδικουν κααααπως τις 5080 στις συγκρισεις.

Σε σχεση με 4080 s, σε φουλ οβερκλοκ και οι 2, η διαφορα τους φαινεται οτι περναει το 20%.

Νταξ, δεν ειναι μια γενια πανω, αλλα ειναι λιγο πιο ευπεπτο...

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inler είπε

Πέτυχα ένα χθεσινό video(ψάχνω να το βρω)με την 5070 ti Shadow 3X και όπως το περίμενα είναι αρκετά ζεστή και θορυβώδης.

Αν θυμάμαι καλά με 2100rpm πήγαινε 70-72 βαθμούς θεωρείται ζεστή.

Ειναι Msrp φθηνό μοντέλο που αν είχαμε κανονικές τιμές οι περισσότεροι δεν θα αγόραζαν, όπως και με την Ventus.

H Msi ανέκαθεν δεν φημιζόταν για τις φθηνές της υλοποιήσεις.

Πάντα για τις ακριβότερες Gaming Trio και πάνω την προτιμούσε ο κόσμος.

Απο εκεί και πέρα, πολλοί χρήστες που είδα και την πήραν, την έφεραν στα μέτρα τους με undervolt και custom fan curve, κάτι

Δημοσ.
On 02/04/2025 at 11:35, cybernouris said:

Όποιος προλάβει πρόλαβε, 1233.84 με μεταφορικά η 5080 MSI Shadow στο amazon.de

https://www.amazon.de/-/en/MSI-GeForce-RTX-5080-Shadow/dp/B0BT9R5XNN

Να ξέρεις μας κατέστρεψες... δεν άντεξα και την τσίμπησα... Τώρα πρέπει να πάρω και ένα 5700X3D για να την απολαύσω. 

• Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειναι Msrp φθηνό μοντέλο που αν είχαμε κανονικές τιμές οι περισσότεροι δεν θα αγόραζαν, όπως και με την Ventus.

Συγνώμη,αλλά υπάρχουν πολλοί,όπως και εγώ,που δε βρίσκουν κανένα νόημα να δώσουν παραπάνω 100+ευρό για το ίδιο τσιπάκι.Δεν είναι binned καν..Εξήγησε μου το νόημα,εκτός αν είναι κάποιος πωρωμένος με benchmarks και για πρώτες θέσεις σε άχρηστα μετροπρογράμματα...Προηγούμενη κάρτα palit,ακόμα λειτουργεί άψογα..Τώρα inno3d,πάλι άψογη σε όλα...Τι θα κερδίσω αν πάω σε μία τοπ υλοποίηση εκτός το coil whine??Θα πληρώσω παραπάνω για 3%??Έχω και γνωστούς που σκέφτονται έτσι και απορώ...

30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο εκεί και πέρα, πολλοί χρήστες που είδα και την πήραν, την έφεραν στα μέτρα τους με undervolt και custom fan curve, κάτι

Πως προκύπτει αυτό?Τα τσιπάκια είναι random στη διάθεσή τους..Αποδεικνύεται ότι ''top'' κάρτες ,ψάχνουν για τα rops..που πήγαν..Κανονικά πρέπει να ωθούμε τα παιδιά στις φθηνότερες υλοποιήσεις μπας και βάλουν μυαλό οι ''μεγάλες'' εταιρίες που το έχουν παραξηλώσει με τις τιμές τους..

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Nice...

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, τα χαμηλα μαμα ρολογια αδικουν κααααπως τις 5080 στις συγκρισεις.

Σε σχεση με 4080 s, σε φουλ οβερκλοκ και οι 2, η διαφορα τους φαινεται οτι περναει το 20%.

Νταξ, δεν ειναι μια γενια πανω, αλλα ειναι λιγο πιο ευπεπτο...

Έχεις απόλυτο δίκιο, η 5080 τραβάει τρελό oc

Όπως και η vram 16gb αν και είναι στα σκαριά έκδοση για 24gb  και εκεί θα έχουμε winner

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, τα χαμηλα μαμα ρολογια αδικουν κααααπως τις 5080 στις συγκρισεις

Και η 4000 σειρά μια χαρά overclock κάνουν σε σχέση με τα default ρολόγια..Τυπικά ,τα δίνει η nvidia

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Oc : +375 core, + 2000 mem , auto fans (39db), 100% fans (44db) + 20% more fps

Uv : @975mV - 3050 Mhz, +15-20% fps

Κλειδωμένο Power Limit sto 100%

SUPER καλοριζικη

Παίζει HL RTX και Alan Wake σε αυτές τις ρυθμίσεις;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spi79 είπε

1)Συγνώμη,αλλά υπάρχουν πολλοί,όπως και εγώ,που δε βρίσκουν κανένα νόημα να δώσουν παραπάνω 100+ευρό για το ίδιο τσιπάκι.Δεν είναι binned καν..Εξήγησε μου το νόημα,εκτός αν είναι κάποιος πωρωμένος με benchmarks και για πρώτες θέσεις σε άχρηστα μετροπρογράμματα...Προηγούμενη κάρτα palit,ακόμα λειτουργεί άψογα..Τώρα inno3d,πάλι άψογη σε όλα...Τι θα κερδίσω αν πάω σε μία τοπ υλοποίηση εκτός το coil whine??Θα πληρώσω παραπάνω για 3%??Έχω και γνωστούς που σκέφτονται έτσι και απορώ...

2)Κανονικά πρέπει να ωθούμε τα παιδιά στις φθηνότερες υλοποιήσεις μπας και βάλουν μυαλό οι ''μεγάλες'' εταιρίες που το έχουν παραξηλώσει με τις τιμές τους..

1)Οι περισσότερες υλοποιήσεις που υπάρχουν εκεί έξω αποδίδουν καλύτερα από Ventus, χωρις να ζητάνε πολλά παραπάνω χρήματα.

2)Επειδή μάλλον δεν το έχεις προσέξει, σχολιάζεις σε ένα θέμα στο οποίο οι περισσότεροι που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες, είναι με Asus Astral 5090... Αρα δεν ξέρω που ακριβώς κολλάει αυτό που γράφεις στο τέλος....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οι περισσότερες υλοποιήσεις που υπάρχουν εκεί έξω αποδίδουν καλύτερα από Ventus, χωρις να ζητάνε πολλά παραπάνω χρήματα

Τι διαφορά έχει αναρωτιέμαι ,για έναν απλό χρήστη,να πάρει ventus ,suprim,από shadow..

15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επειδή μάλλον δεν το έχεις προσέξει, σχολιάζεις σε ένα θέμα στο οποίο οι περισσότεροι που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες, είναι με Asus Astral 5090

Και εγώ γουστάρω που τα παιδιά τις αγοράζουν,γιατί μπορούν και μας ποστάρουν benchmarks και βλέπουμε τι γίνεται..Για το κάτω σχόλιο που παραθέτω,έχω ενδοιασμούς...

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν μου εξηγήσεις,όλα good..Και να μην εξηγήσεις πάλι όλα good..

Επεξ/σία από spi79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...