Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Westbaum είπε

Παίδες this is huge αν ισχύει.Edit ισχύει μετά το App update.Bάζουμε όσο θέλουμε το scaling σε custom.

image.png.bf4f694735062c2897a80a5439363c51.png

Ναι το ειχα αναφερει αυτο πριν 3-4 μερες που ειχε παρει την εκδοση 11.0.3 το nvidia app. Ειναι σαν το dlss tweak βαζεις οσο θελεις εσυ το scaling σε καθε παιχνιδι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, malakudi said:

Στους Γερμανούς πρέπει να στέλνετε τα email στα Γερμανικά. Διαφορετικά σας γειώνουν.

Εγώ τους έκραξα σε ένα γερμανικό forum και επίσης και ένας από bequiet μου είπε τι κανόνες έχουν μαζί τους για DOA οπότε κάτι παπάτζες που μου λέγανε στο forum τις έφαγαν στο κεφάλι. 😅

Αυτοί ήθελαν να περιμένω 2 μήνες χωρίς PSU το οποίο ήταν DOA ούτε καν το έβαλα στο σύστημα. Και ενώ ξέρανε ότι είχε παρουσιαστεί θέμα σε batch να πάρω άλλο από το ίδιο batch και να ρισκάρω 4 μήνες χωρίς PC. Ούτε καν τους ένοιαξε αν αγόρασα ΠΑΛΙ από αυτούς το Seasonic που έχω τώρα. Θέλανε να μου αντικαταστήσουν το ΒQ και μου λέγανε ιστορίες του τύπου ότι η BQ τους δίνει μόνο replacement κλπ. Eνώ άλλα μου είπαν εμένα. Κάτι πιτσιρίκια που έχουν στα returns είναι λίγο για φάπες απλά. Όταν είπα ότι μου είπε η BQ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για refund μου είπαν ο μπολεκ και ο λολεκ "δεν έπρεπε να στο πούνε αυτό η BQ". Μετά λέω αν θες μιλάω και με το μεγάλο αφεντικό του CK για το θέμα, δεν έχω πρόβλημα. Και μου λένε "μας κάνεις απειλές?" αχααχαχαχαχ . Τα ζωάδια ήθελαν να μείνω χωρίς pc 4 μήνες, PSU που κάνει πάνω από 350ευ. Στα διάλα δηλαδή.

Απλά να μη σου τύχει τέτοιο θέμα. Το refund έγινε γρήγορα όμως αφού το συμφωνήσαμε (μέχρι να πάει το δέμα Γερμανία και 2 μέρες να το τσεκάρουν κλπ, + κάπου 10+ μέρες να γυρίσουν τα χρήματα). 

Εμένα μου την έσπασε που αγόρασα το Seasonic από αυτούς και μου το έπαιζαν δύσκολοι.

Η πλάκα έιναι ότι ακόμα έχουν θέμα με το PSU αυτό

Εγώ το πήρα Δεκ 2023 μέχρι και 3 μέρες πριν έχουν το ίδιο 8έμα. Ακόμα αλλαγές θα μου έκανε το CK.

Επεξ/σία από 33Bird33
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Wreckfest μεγάλος παιχνίδαρος… από τα πιο fun games με αυτοκίνητα . Απ ότι είδα και το 2 ακολουθαει την ίδια συνταγή οπότε σίγουρη αγορά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Wreckfest μεγάλος παιχνίδαρος… από τα πιο fun games με αυτοκίνητα . Απ ότι είδα και το 2 ακολουθαει την ίδια συνταγή οπότε σίγουρη αγορά 

Το σηκώνει η "καρτα" σου;

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Οχι απλά το σηκώνει αλλά βγάζει και ωραίο ερωτικό αριθμό 

IMG_3708.jpeg.09e5cf7d3a52d5ff316ada5cadf3c910.jpeg

Την 3080 δε βλεπω πουθενα!!  :D

Επεξ/σία από tommy^
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Την 3080 δε βλεπω πουθενα!!  :D

3080 TE είναι εκτός συναγωνισμού δεν υπάρχει ακόμα στα ποταπά charts σας. Μετά από δύο γενιές ίσως την φτάσετε.

• Haha 3
Δημοσ.
Στις 25/3/2025 στις 3:28 ΜΜ, Westbaum είπε

Παίδες this is huge αν ισχύει.Edit ισχύει μετά το App update.Bάζουμε όσο θέλουμε το scaling σε custom.

image.png.bf4f694735062c2897a80a5439363c51.png

Δε ξέρω πως λειτουργεί αυτό μέσα από το nvidia app αλλά σε παρόμοια περίπτωση για το MSFS 2020 για να κάνει κάποιος forced DLSS 4 όπως εδώ https://forums.flightsimulator.com/t/how-to-use-dlss-4-in-fs2024/703163

διάβασα, το forum είδα τα βίντεο, δεν έβγαλα άκρη και μετά ήρθαν τα καντήλια, αν και το παραπάνω δεν έχει οδηγίες 1,2,3 και πετά ένας κανε ένα προφιλ εδώ ,  πάρε τα dlls από κάπου και πέτα κάπου (που προφανώς προυποθέτει να γνωρίζεις ut of thin air) και αντέγραψε ένα xml με κώδικα απο το github (όπου επίσης πρέπει να γνωρίζεις απο κάπου) για να δουλέψει αντε γεια απλά

Δημοσ.
3 hours ago, nazarene said:

Δε ξέρω πως λειτουργεί αυτό μέσα από το nvidia app αλλά σε παρόμοια περίπτωση για το MSFS 2020 για να κάνει κάποιος forced DLSS 4 όπως εδώ https://forums.flightsimulator.com/t/how-to-use-dlss-4-in-fs2024/703163

διάβασα, το forum είδα τα βίντεο, δεν έβγαλα άκρη και μετά ήρθαν τα καντήλια, αν και το παραπάνω δεν έχει οδηγίες 1,2,3 και πετά ένας κανε ένα προφιλ εδώ ,  πάρε τα dlls από κάπου και πέτα κάπου (που προφανώς προυποθέτει να γνωρίζεις ut of thin air) και αντέγραψε ένα xml με κώδικα απο το github (όπου επίσης πρέπει να γνωρίζεις απο κάπου) για να δουλέψει αντε γεια απλά

Force DLSS σε παιχνίδια που δεν έχουν DLSS να δούμε και τίποτε στο κόσμο! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, seithan said:

Force DLSS σε παιχνίδια που δεν έχουν DLSS να δούμε και τίποτε στο κόσμο! 

Ε όπου δεν υποστηρίζεται τίποτα, Lossless Scaling atm. Με τα τελευταία του updates το αποτέλεσμα είναι decent, είμαι αρκετά ευχαριστημένος πχ στο Helldivers 2 και Τhe Division 2.  Ξεμείναμε με το 2ο system και την 4060ti οπότε με έχει κρατήσει sane από την αναμονή του Πλαίσιο...

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...