Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rioener είπε

Στην 5070 δεν έχει καλύτερο προϊόν. Υστερεί σε όλα της 9070

την 5070 την κάνεις VS 9070XT

Η 9070 προς το παρών αδιάφορη και αναμονή για σκότωμα τιμής όταν πέσει στο msrp η 5070 ...

κάτσε να βγούνε και τιμές της κόκκινης επίσημα

1 λεπτό πριν, nimik είπε

5070 ti έγραψα και το σε όλα δεν ισχύει έστω και για την σκέτη 5070 ,τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι πολύς κόσμος δεν θέλει Amd ας είναι και φθηνότερη και καλύτερη που λέει ο λόγος ..

καλά ισχύει αυτό , απλά τώρα που θα είναι τεράστια η διαφορά , όλο και κάποιον "πράσινο" θα τσιμπήσει

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sensible είπε

Κορακιος 654 ευρω dont even think about it.

Τωρα που βγαινουν οι 9000αρες αν συνεχισουν να παιρνουν τα σαπακια της nvidia οσο οσο , δεν αξιζουν το τιτλο του αμπαλου φαινμποι που υπακοουν το Τζενσεν μπαμπακα;

7XjbzSf.jpeg

Επισης μην ξεχναμε το πιο σημαντικο.

pymmpdG.jpeg

• Haha 3
Δημοσ.

Μετά από όλα αυτά, πιστεύω ότι η AMD θα μπορούσε να είχε βγάλει high end καρτούλα με raster αντίστοιχο της 4090 και θα θέριζε κόσμο σήμερα. Τα βλέπω ως χαμένη ευκαιρία όσα συμβαίνουν τώρα διότι σε 2 χρόνια πάλι δύσκολα θα ανταγωνιστεί τον άλλο στα μικρότερα νανόμετρα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Arkin είπε

Μολις παει η 5070ti 800 και 999 η 5080 ξυπνηστε με. Στα θετικα οτι εχει αρχισει να φευγει η πρωτη φουρνια που ηθελαν να αγορασουν τουλαχιστον καρτες κατω απο 5090 γιατι εκεινη ειναι εξαφανισμενη οποτε και οι τιμες θα παρουν το δρομο τους. Βεβαια αν πρεπει να παμε καλοκαιρι για τετοιες τιμες καλα κρασια μετα περιμενεις τις super με τα 3gb modules gddr7 που θα παιξει λογικα στα 24vram η 5080s και 18 η 5070ti super. 

Γιατί να βγάλει σούπερ; Δεν έχει ανταγωνισμό, δε θα ασχοληθεί καν!

31 λεπτά πριν, harderos είπε

Μετά από όλα αυτά, πιστεύω ότι η AMD θα μπορούσε να είχε βγάλει high end καρτούλα με raster αντίστοιχο της 4090 και θα θέριζε κόσμο σήμερα. Τα βλέπω ως χαμένη ευκαιρία όσα συμβαίνουν τώρα διότι σε 2 χρόνια πάλι δύσκολα θα ανταγωνιστεί τον άλλο στα μικρότερα νανόμετρα.

Χωρίς εξειδικευμένο hardware για RT ούτε στον ύπνο της. Αυτό που έχει δεν κάνει όσα της Nvidia.

Είναι ακόμη πολύ πίσω.

Δημοσ.
1 hour ago, thanosAIAS said:

Γιατί να βγάλει σούπερ; Δεν έχει ανταγωνισμό, δε θα ασχοληθεί καν!

Χωρίς εξειδικευμένο hardware για RT ούτε στον ύπνο της. Αυτό που έχει δεν κάνει όσα της Nvidia.

Είναι ακόμη πολύ πίσω.

Απο οτι καταλαβα απο hardware δεν εχουμε ιδεα ε ;

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Απο οτι καταλαβα απο hardware δεν εχουμε ιδεα ε ;

Αν κρίνω από τα επιχειρήματα που παραθέτεις, μάλλον ναι.

• Confused 1
Δημοσ.
Just now, thanosAIAS said:

Αν κρίνω από τα επιχειρήματα που παραθέτεις, μάλλον ναι.

Είναι ακόμη πολύ πίσω.

H amd εχει εξειδικευμενο hardware απο την προηγουμενη γενια . Στις rdna4 απλα εχει βελτιωθει πολυ περισσοτερο , με αποτελεσμα να ξεπερναει την 5070 ακομα και σε rt

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

H amd εχει εξειδικευμενο hardware απο την προηγουμενη γενια . Στις rdna4 απλα εχει βελτιωθει πολυ περισσοτερο , με αποτελεσμα να ξεπερναει την 5070 ακομα και σε rt

Είχε και έχει εξειδικευμένο hardware σε RT, το έγραψα, αλλά δεν επιτελεί όλες τις λειτουργίες του ray tracing, η AMD εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τους shaders για RT, BVH. Σε αυτή τη γενιά το επιτάχυνε με cache αλλά δεν είναι αρκετό.

Γι' αυτό και ενώ αυξήθηκαν οι επιδόσεις σε RT σε pathtrace, Allan wake 2, Black myth, έχει τις μισές επιδόσεις σε σχέση με τον ανταγωνιστή της την 5070 Ti, αυτός είναι ο ανταγωνιστής της  9070 XT όχι η 5070. Σε μερικα μάλιστα καταρρέει, Indiana.

Δεν είμαι ειδικός προφανώς, αλλά αυτά έχω διαβάσει και μέχρι στιγμής τα βλέπω να ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση να μην είσαι ειρωνικός, γνώμη μου.image.png.72b7dec1f0af237fb0ab69a9eb36cc3a.png

Επεξ/σία από thanosAIAS
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, thanosAIAS said:

Είχε και έχει εξειδικευμένο hardware σε RT, το έγραψα, αλλά δεν επιτελεί όλες τις λειτουργίες του ray tracing, η AMD εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τους shaders για RT, BVH structures κλπ. Σε αυτή τη γενιά το επιτάχυνε με cache αλλά δεν είναι αρκετό.

Γι' αυτό και ενώ αυξήθηκαν οι επιδόσεις σε RT σε pathtrace, Allan wake 2, Black myth, έχει τις μισές επιδόσεις σε σχέση με τον ανταγωνιστή της την 5070 Ti, αυτός είναι ο ανταγωνιστής της  9070 XT όχι η 5070. Σε μερικα μάλιστα καταρρέει, Indiana.

Δεν είμαι ειδικός προφανώς, αλλά αυτά έχω διαβάσει και μέχρι στιγμής τα βλέπω να ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση να μην είσαι ειρωνικός, γνώμη μου.image.png.72b7dec1f0af237fb0ab69a9eb36cc3a.png

Ιδια τιμη με την 5070 δεν εχει ; Αρα πως ειναι ανταγωνιστης την 5070ti ;

Επισης επιδοσεις εδω 

Screenshot 2025-03-06 105825.png

Screenshot 2025-03-06 105915.png

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

αλλά μένει πίσω (η ΧΤ) σε 20% απο την Τι δυστυχώς , μένει να δούμε τιμές που θα πρέπει να είναι αρκετά κάτω απο 20% σε μη σκάλπερ περίοδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Είχε και έχει εξειδικευμένο hardware σε RT, το έγραψα, αλλά δεν επιτελεί όλες τις λειτουργίες του ray tracing, η AMD εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τους shaders για RT, BVH. Σε αυτή τη γενιά το επιτάχυνε με cache αλλά δεν είναι αρκετό.

Oι αμπαλοι αναλώνονται στα demo  αντί χαιρωνται το gaming , λείπει  και το Άλαν Γουέικ να τρέχει στα 40 φραιμ με τα RT εν έτει 2025 στην 4090 για να μας λένε ποσο τεχνολογικά μπροστά είναι η nvidia.  

Επεξ/σία από Sensible

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...