Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να πέσουμε έξω με τους κόκκινους, αλλά εικάζω/στοιχηματίζω πως οι τιμές θα είναι εξίσου σκατένιες ή κοντά στο σκατένιο της nvidia που αν πρέπει να διαλέξεις, πάλι στον πράσινο θα καταλήξεις. 

Αν γίνει κανένα θαύμα βέβαια, εδώ είμαστε να την παραδεχτούμε. Και να πάρουμε πάλι nvidia εφόσον ρίξει και αυτή τιμές.  😆 

• Like 2
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Tι πστς..😂

Αν δεν καταφερουν να αξιοποιησουν ΚΑΙ αυτη την ευκαιρια, που προσφερει απλοχερα ο ηγετης, οσο βαρυ και να ειναι το σχολιο μου,  καλυτερα θα ειναι να ασχοληθουν με τα υπολοιπα επικερδη τμηματα τους.

Θα ειμαστε ακομα πιο εκτεθειμενοι στις ορεξεις του ηγετη βεβαια τοτε, ειναι και πολυ χορνυ το αγορι ως γνωστον, με υπογραφες πανω σε ζαρες κλπ, αλλά ειλικρινα, εχουν 1ης ταξεως ευκαιρια για εκρηκτικη αυξηση του μεριδιου αγορας τους και παλι θα την καψουν πιστευω. Τελειωνουν τα κανονακια..

Φέτος με αυτές τις γελοίες κάρτες του πέτσινου και πάλι βλέπω ότι είναι διστακτικοί… ο ηγέτης με στραβό κλωτσιά έβγαλε τη θειά πάνω στη γραμμή με τη μπάλα στα πόδια και αυτή θα την πετάξει εξέδρα … 

μακάρι να κάνω τόσο λάθος αλλά βλέπω να πληρώνουμε πάλι Κερατιάτικα στον πέτσα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

Φέτος με αυτές τις γελοίες κάρτες του πέτσινου και πάλι βλέπω ότι είναι διστακτικοί… ο ηγέτης με στραβό κλωτσιά έβγαλε τη θειά πάνω στη γραμμή με τη μπάλα στα πόδια και αυτή θα την πετάξει εξέδρα … 

Για εκει παει η δουλεια..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Tambas91 said:

Ήδη τα πληρώσαμε και κάρτα δεν βλέπουμε.  Περιμένω καρτερικά inside info από κανέναν φίλο γνωστό του κυρίου Γεράρδου εδώ αλλά κατάλαβες.. Πήραν κάρτα οι κύριοι (αυτοι οι 5-6 Πανελλαδικά) και αγνοούμε την ύπαρξη τους από τότε. 😆 Ανοίγουν τα Flame...εεε Frame Generation x4 και δεν μας βλέπουν πλέον εμάς τους πληβείους... Απλώς διαβάζουν τα μηνύματα μας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι ακούγοντας Μπαχ διπλα στο τζάκι (οχι κανονικό τζάκι, δεν χρειάζεται αν έχεις 5090), και πατάνε καρδούλες. Δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να απαντήσουν.

Τα είπα και ησύχασα. 😜 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
  • Haha 7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Ήδη τα πληρώσαμε και κάρτα δεν βλέπουμε

Ντααααξ μωρέ ούτε μήνας δεν έχει περάσει από τότε που παραγγείλαμε! 🥲

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Alex21121988 said:

Αν γίνει κανένα θαύμα βέβαια, εδώ είμαστε να την παραδεχτούμε. Και να πάρουμε πάλι nvidia εφόσον ρίξει και αυτή τιμές.  😆 

Για το top tier ισχύει, τουλάχιστον μέχρι να το ξαναδούν σοβαρά στην ΑΜΔ.

Για το mainstream όμως, υπάρχει τόσο πολύ nvidia hate που θα χάσουν τεράστια ευκαιρία αν τα σκατώσουν με την τιμή.

Επίσης φοβάμαι πολύ σοβαρά ότι το όλο χαμηλό στοκ είναι μερικώς bait της Nvidia προς την AMD για να μην δώσουν ανταγωνιστική τιμή... Το hold στην παραγωγή των 4ΧΧΧ ήταν αρκετά νωρίς για να έχουμε μόνο δεκάδες κάρτες διαθέσιμες μετά από τόσους μήνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Nefpitou99 said:

Ντααααξ μωρέ ούτε μήνας δεν έχει περάσει από τότε που παραγγείλαμε! 🥲

Τις εργάσιμες ώρες μετράω, κοιτάω ιστορικό παραγγελίας κάθε 1 ώρα όπως και τα mails μου για το πολυπόθητο της παραλαβής.  Πήρα άδεια από την δουλειά διότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Bλέπω 4 fans στον ύπνο μου, μυρίζω τα καμμένα καλωδια, ξυπνάω ιδρωμένος 4 τα χαράματα φωνάζοντας Jensen *αριόλη.

Ζαλίζω την σύζυγο εξηγώντας της γιατί συμβαίνει όλο αυτό με τις κάρτες του πέτσα και με κοιτάει σαν τον τρελό του χωριού. Μετά ρίχνει και ένα μπινελικι στον @azazil1190διότι τις είπα την ιστορία ότι πούλησε την καρτα του σε αλλον και όχι σε μένα. Τέτοια ζημιά έχει γίνει. 🤣 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Haha 16
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Τις εργάσιμες ώρες μετράω, κοιτάω ιστορικό παραγγελίας κάθε 1 ώρα όπως και τα mails μου για το πολυπόθητο της παραλαβής

Και εγώ κοιτάω τo mail μπας και δω τις 3 λέξεις που θα φέρουν την ευτυχία.... Πλαίσιο : Αποστολή παραγγελίας....αλλά δεν έρχεται.

Sad Angela Bassett GIF by Bounce

• Sad 2
  • Haha 7
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Ήδη τα πληρώσαμε και κάρτα δεν βλέπουμε.  Περιμένω καρτερικά inside info από κανέναν φίλο γνωστό του κυρίου Γεράρδου εδώ αλλά κατάλαβες.. Πήραν κάρτα οι κύριοι (αυτοι οι 5-6 Πανελλαδικά) και αγνοούμε την ύπαρξη τους από τότε. 😆 Ανοίγουν τα Flame...εεε Frame Generation x4 και δεν μας βλέπουν πλέον εμάς τους πληβείους... Απλώς διαβάζουν τα μηνύματα μας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι ακούγοντας Μπαχ διπλα στο τζάκι (οχι κανονικό τζάκι, δεν χρειάζεται αν έχεις 5090), και πατάνε καρδούλες. Δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να απαντήσουν.

Τα είπα και ησύχασα. 😜 

Εγώ έχω βάλει τα 1000 ταβάνι ότι καλύτερο βρω σε αυτά τα λεφτά θα πάρω… παραπάνω λεφτά δε δίνω όπως τα κατάφεραν, αν η 9070xt κοιτάει στα μάτια ή είναι σχετικά κοντά με 5070ti ίσως τσιμπήσω αυτή … προς το παρόν με το σαπάκι τη 4070 :P

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Τις εργάσιμες ώρες μετράω, κοιτάω ιστορικό παραγγελίας κάθε 1 ώρα όπως και τα mails μου για το πολυπόθητο της παραλαβής.  Πήρα άδεια από την δουλειά διότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Bλέπω 4 fans στον ύπνο μου, μυρίζω τα καμμένα καλωδια, ξυπνάω ιδρωμένος 4 τα χαράματα φωνάζοντας Jensen *αριόλη.

Aυτά δεν είναι τίποτα, η αναμονή για την 5090, εχω μέσα στο κουτι Χ870Ε και 9800Χ3D από τον Νοέμβρη και η ΕΚ 4 μήνες μετά αυτό

Your ticket has been received.
Due to the high ticket count at the moment it will take longer for the agent to reply to you.

Please note all outstanding orders are delayed and will be shipped in the next two weeks.

Best regards,
EK

On Mon, Feb 24 2025, at 09:41 AM, ***********wrote:
About order #********* its 4 months almost we re reaching March, is there any possibility to recieve the order in soon timeline, my amd setup i have since November wiil need upgrade before recieve the waterblock, in January you told me about 15, after that two weeks and now its March a whole month since our last contact
  • Sad 2
Δημοσ.
39 minutes ago, Alex21121988 said:

Ζαλίζω την σύζυγο εξηγώντας της γιατί συμβαίνει όλο αυτό με τις κάρτες του πέτσα και με κοιτάει σαν τον τρελό του χωριού. Μετά ρίχνει και ένα μπινελικι στον @azazil1190διότι τις είπα την ιστορία ότι πούλησε την καρτα του σε αλλον και όχι σε μένα. Τέτοια ζημιά έχει γίνει. 🤣 

Άστο Άλεξ.

Έκανα χοντρή μαλακια που την έδωσα. Μετανιώνω άσχημα . Κάρτες δεν υπάρχουν ούτε για αστείο . Τουλάχιστον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή . Καλά για την lc δεν υπάρχει καμία ενημέρωση πότε και αν. Στην χειρότερη θα ξανά πάρω αστραλ αερατη.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Άστο Άλεξ.

Έκανα χοντρή μαλακια που την έδωσα. Μετανιώνω άσχημα . Κάρτες δεν υπάρχουν ούτε για αστείο . Τουλάχιστον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή . Καλά για την lc δεν υπάρχει καμία ενημέρωση πότε και αν. Στην χειρότερη θα ξανά πάρω αστραλ αερατη.

...με λιγότερα ROPs, έτσι, για την ανατίναξη!

• Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

...με λιγότερα ROPs, έτσι, για την ανατίναξη!

Ε τώρα επειδή είμαι γκαντεμης μπορεί αυτή που θα μου έρθει όταν έρθει να έχει βλαμμένο τσιπ και να έχω λιγότερα ροπς και να ξεκινάω τα rma και ξανά μάνα αναμονή 

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...