thanosAIAS Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Sprou είπε Σε άλλα νέα και ως κάτοχος 5090 πια ,για τους φίλους μου τους "ψυχακιδες" και λάτρεων της λεπτομέρειας ,να σας επιβεβαιώσω αυτά που αναφέρουμε τόσο καιρό ως προς το unique feature των 5000. Παίζοντας λοιπόν alan wake σε 4k για να πετύχεις το επιθυμητό 60αρι και άνωθεν αυτού με dlaa, πρέπει να ενεργοποιήσεις το fg x3 και κάποιες φορές το x4 ,ειδικά στο δάσος με τις σκιάσεις ,ομίχλες κτλ.. Υπάρχουν εκεί έξω παιχνίδια ως προς το ανωτέρω ;οχι Έχει διαφορά με το dlss quality οπτικά; απειροελάχιστη Είπαμε αναφέρομαι στους ψυχαναγκαστικους των "όλα δεξιά" και κάπως να δικαιολογήσουμε την αγορά μας.😁 Αυτά,συνεχίστε περί τιμών και ετερων ελευσεων . Μια χαρά παίζεται το 60αρι με το vrr. Στο feel του παιχνιδιού και με 30 δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από thanosAIAS
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 20 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 20 ώρες 11 minutes ago, Cacciatore said: Με μια αποφαση απαξίωσε το σύνολο των games >5ετίας που υποστήριζαν physx, αλλά απαξίωσε και τους καταναλωτές που έχουν αποκτήσει αυτά τα games , όπως επίσης και όσους έχουν προτιμήσει κάρτες της τα προηγούμενα έτη που υποστήριζαν το πρωτόκολλο Μην κοροϊδευόμαστε, η nvidia την κατέστρεψε την ageia 10ετίας κι άνω πλέον, θες να πεις. 11 minutes ago, Arkin said: Αυτή δεν δίνει προφανώς εδώ δεν δίνει για πολύ χειρότερα. Α γεια σου...
icenex Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 38 λεπτά πριν, Karanikolis είπε omg!!! Με το ζόρι να πάω στο Λιζάκι δηλαδή... 🤔 δεν ξέρω δύσκολα τα πράγματα πλέον.. υπερβολικά ποσά για mid-high gpu... αν όντως έχουν φτιάξει τα πράγματα με drivers στην amd πιθανώς να πάω κατά εκεί...7800/7900 θα περιμένω να δω και τι θα βγάλει τώρα Δεν γινεται να σου απαντησουμε εδω μεσα με ενα ξερο ναι ή οχι ή παρε αυτη με 12gb ή 16gb ειναι υποκειμενικο το θεμα και τι ζητας απο την καρτα σου να κανει, επισης τι παιχνιδια σκοπευεις να παιξεις. Αν εισαι σαν εμενα που εχεις ενα καρο backlog που ουσιαστικα παιζεις παιχνιδια 5ετιας ή και μεγαλυτερα δεν σε νοιαζει κ ιδιαιτερα το θεμα vram και δεν χρειαζεται να εισαι τοσο futureproof.Να σου δωσω να καταλαβεις μιας και ειμαστε ιδια αναλυση τωρα παιζω το control και παιζει ανετα το παιχνιδι τωρα αν πω οτι χρειαζομαι rt κτλ ανοιχτα βαζεις dlss και παιζεις ανετα ασε που με το χαμο που γινεται σε αυτο το παιχνιδι αναθεμα κ αν καταλαβεις αν υπαρχει κατι στραβο με αυτο που βλεπεις.Επισης επαιξα ανετα το last of us remake ολα τερμα χωρις καν να ανοιξω dlss με περισσοτερα απο 60fps δεν θυμαμαι ποσα αλλα ητανε smooth. Μολις τελειωσω το συγκεκριμενο παιχνιδι λεω να πιασω τα wolfenstein ή τα bioshock.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 ώρες πριν, icenex είπε Φαντασου να βγαλει καρτα 20-24gb με επιδοσεις εστω σε raster 5080 σε τιμη 700$ αλλα να ειναι οντως τετοια η τιμη στο ραφι και θα σου πω εγω αν θα την προτιμησει ο κοσμος. Γιατι και 1000 αμα βγει στο ραφι παλι δεν θα την προτιμησει ο κοσμος οταν η 5080 παει 50% πανω?
harderos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 27 λεπτά πριν, kyr123 είπε Στο καλάθι τώρα που έβαλα μία MSI και παρόλο που λέει κατόπιν παραγγελίας στο καλάθι λέει άμεση παράδοση. Στο τηλ. μου είπαν δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάω με έναν από ΗΠΑ που λέει ότι θα παραλάβει αυτή την κάρτα επόμενη βδομάδα αν αυτό μας λέει κάτι. 1
icenex Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι και 1000 αμα βγει στο ραφι παλι δεν θα την προτιμησει ο κοσμος οταν η 5080 παει 50% πανω? Προσωπικα οχι οταν ξερω οτι μπορουσα να παρω με κατω απο 1000€ 4080s που ειναι κοντα σε επιδοσεις και με καλυτερο rt dlss. Και ποσο μαλλον οταν ξερω οτι το msrp της 5080 ειναι 999$ δηλαδη ιδιο με την 5080s.. Δεν με νοιαζει τι γινεται στα ραφια με νοιαζει ποσο το κοστολογω βαση msrp.Δηλαδη επειδη σκαλπαρει η nvidia k aibs θα πρεπει να πω ααα να ευκαιρια? Προσωπικη μου αποψη αλλα αν θελει να ταραξει τα νερα θα πρεπει να βαλει μικροτερο msrp απο την 5080 και να το τιμησει χωρις να κοιταει τι κανει η Nvidia.Ετσι χτυπας τον ανταγωνισμο με 50% κατω σε τιμη σε παρομοιο προιον. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από icenex
kyr123 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, harderos είπε Μιλάω με έναν από ΗΠΑ που λέει ότι θα παραλάβει αυτή την κάρτα επόμενη βδομάδα αν αυτό μας λέει κάτι. ΗΠΑ έχω συγγενής και ρώτησα και μου είπαν ότι υπάρχει απόθεμα τουλάχιστον στο newegg στα φυσικά καταστήματα και στις λογικές τιμές. Σκέφτηκα πολύ σοβαρά να την πάρω από εκεί αλλά σκέφτομαι μετά και την ταλαιπωρία για την εγγύηση καθώς εάν πάθει κάτι θα πρέπει να πάει ΗΠΑ καθώς Ε.Ε δεν θα την δέχονται. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από kyr123
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 20 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 20 ώρες NVIDIA GeForce RTX 5090 Spotted with Missing ROPs, Performance Loss Confirmed | TechPowerUp Dafuq... 2 6
therion13 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, icenex είπε H amd για να την προτιμησει ο κοσμος θα πρεπει να κανει μεγαλυτερο ντορο οταν υστερει στο rt dlss κτλ. Κανονικα θελει εκτος απο την παραπανω vram κ επιδοσεις να κανει κ γενναια πτωση τιμων και οχι να παραμεινουν στις περσινες τιμες γιατι κ αυτοι μια χαρα ανεβασαν τα msrp τους εν μεσω covid. Φαντασου να βγαλει καρτα 20-24gb με επιδοσεις εστω σε raster 5080 σε τιμη 700$ αλλα να ειναι οντως τετοια η τιμη στο ραφι και θα σου πω εγω αν θα την προτιμησει ο κοσμος. Το τελευταίο που είπες δεν χρειάζεται να το κάνει καν. Πλέον δεν υπάρχει η Nvidia. Τώρα που μιλάμε. Τις 40 σειρά τις έχει σταματήσει την παραγωγή τις 50 βγάζει 10 κομμάτια την ημέρα. Οπότε τι raster ξε ράστερ και rt μου λες ενώ δεν υπάρχει η Nvidia? Και ξανά επιμένω Με αυτά που είπα ότι ένα 8-10% καλύτερα να έβγαζε σε ίδιες τιμές θα ήταν πρώτη σε πωλήσεις 1
DIM1000 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Οντως τώρα είναι η στιγμη για την AMD, Οκ δεν μπορεί να φτάσει τις επιδόσεις της Nvidia κυριως λόγω dlss κλπ κλπ. Αλλά αν βγάλει αξιοπρεπείς κάρτες σε καλές τιμές και κυρίως με απόθεμα, θα φαει κλωτσια στα απο κατω ο πετσινος. Τώρα πες οτι έχεις τα χρήματα και θέλεις να τα διαθέσεις. Και ας πουμε οτι ήταν και πιο χαμηλά απο το MSRP οι τιμες. Αφου δεν υπάρχουν καρτες? Αν έχεις αμεσα διαθέσιμη μια αξιοπρεπή αντιπρόταση χωρίς προβλήματα με driver, ασυμβατοτητες, κλπ κλπ, μια χαρά κάνεις την κίνηση. Μακάρι να ξυπνήσουνε λίγο, γιατί σιγουρα δεν περιμένουν εμας να τους επισημάνουμε το τεράστιο κενο και πρόβλημα αυτη τη στιγμη. Μηπως και στρώσει λίγο χαρακτήρα η Nvidia.
icenex Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 2 λεπτά πριν, therion13 είπε Το τελευταίο που είπες δεν χρειάζεται να το κάνει καν. Πλέον δεν υπάρχει η Nvidia. Τώρα που μιλάμε. Τις 40 σειρά τις έχει σταματήσει την παραγωγή τις 50 βγάζει 10 κομμάτια την ημέρα. Οπότε τι raster ξε ράστερ και rt μου λες ενώ δεν υπάρχει η Nvidia? Και ξανά επιμένω Με αυτά που είπα ότι ένα 8-10% καλύτερα να έβγαζε σε ίδιες τιμές θα ήταν πρώτη σε πωλήσεις Κανε ενα γκαλοπ εδω μεσα να δεις τι θα σου πουνε οι περισσοτερο για το rt κτλ.Και οχι 8-10% περισσοτερο ραστερ με παρομοιες τιμες δεν θα πιασει αυτο το κολπο, το κανει αυτο το κολπο εδω και ποσες γενιες και το μονο που καταφερε ειναι να χασει περισσοτερο κομματι απο την πιτα. Ειναι απλο οταν δεν εχεις την ιδια τεχνολογια πρεπει να προσελκυσεις το κοινο με την τιμη δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη στρατηγικη.Ξαναλεω φαντασου καρτα με επιδοσεις 5080 να εχει msrp 700$ και να την βρισκεις στα ραφια με το φπα 800+€ ενω για να παρεις 5080 θες τις τιμες που βλεπουμε τωρα.Ακομη και οταν εξομαλυνθουν αυτες οι τιμες τα 999$msrp μεταφραζεται με το φπα γυρω στα 1200€ αρα μιλαμε 400€ κατω για ιδια καρτα απλα με χειροτερο rt dlss..Ο αλλος θα το σκεφτει θα σου πει σιγα δεν εγινε και τιποτα απο το να κερδισω στην τσεπη μου 400 ας μην εχω rt. Τωρα ξερεις τι λεει? Σιγα για 50-100€ να χασω rt dlss κτλ. 5
korakios Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 20/2/2025 στις 1:15 ΠΜ, Cubicolor είπε θελω να κανω μια ερωτηση τα reviews απο τους hardware unboxed για την 5070 Τι ειναι εντελως διαφορετικα απο τα reviews του https://www.techpowerup.com/ το ερωτημα μου ειναι πια reviews `να εμπιστευομαι πιο πολυ? απο τους hardware unboxed η απο το teckpowerup?.. Υπαρχει και αυτος o daniel που εχει τις ιδιες μετρησεις με το teckpowerup σε σχεση με τους hardware unboxed.. πιο εμπιστοι με βαση της μετρησεις δεν ειναι ο daniel και οι teckpower up σε σχεση με τους hardware unboxed? Στις 20/2/2025 στις 1:55 ΠΜ, MikeGR7 είπε Hardware Unboxed ειναι γνωστοι Clowns. Εχει κανει και ο Wizzard λαθη, λογικο στα 25 χρονια, αλλα πηρε feedback και τα διόρθωσε. Οι αλλοι ειναι κυριολεκτικα κωμωδία, μιλαμε για ανθρωπους που δε ξερουν να κανουν install windows και αλλα τετοια. Το μονο χρησιμο απο HUB ειναι στα roundup απο motherboards τα VRM temps. Στις 20/2/2025 στις 3:56 ΠΜ, Cubicolor είπε στα reviews οι hardware unboxed δεν ειναι καλοι? Κατέβασαν τα ρολόγια μιας και τους έστειλαν OC model και δεν ταίριαζε με τα specs του MSRP base model Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από korakios
nazarene Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες https://www.techpowerup.com/332884/nvidia-geforce-rtx-5090-spotted-with-missing-rops-performance-loss-confirmed Μιλάμε για δελφινάριο, αν έρθει έτσι η ventus έφυγε πίσω ως DOA 3 1
d4ydr33m3r Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 19 λεπτά πριν, Thresh είπε NVIDIA GeForce RTX 5090 Spotted with Missing ROPs, Performance Loss Confirmed | TechPowerUp Dafuq... Να πληρωσεις κανα 2700-3k για zotac και να βλεπεις h/w κατω του reference!! 2 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα