Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το  cpu και οι μνημες τι θερμοκρασιες βαρανε σε gaming?

Ο 9700Χ ειναι fix στα 5.5G all core. Δες μονος σου απο κάτω στη φωτο.

Οι μνημες στα [email protected] στο o11 evo που ειχα πηγαιναν γυρω στα 57C (OCCT) αλλα στο A3 πανε μαξ 50C μαλλον επειδη ο πανω ανεμιστήρας κανει Pull σχεδον τις ακουμπαει lol. Σε gaming ουτε 40 δε πανε.

Γενικα το layout είναι εξαιρετικο.

IMG_20250219_221122-min.jpg

• Like 4
  • Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν στήνει ο κόσμος σκηνές για να πάρει τα νέα σκουπίδια, σκουπίδια θα συνεχίσει να σου σερβίρει ο πέτσινος. Είμαι σίγουρος ότι όσοι χειροκροτούσαν στο 5070=4090 ακόμα το πιστεύουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ ομοίως με την tuf μια χαρά ...λίγο wukong που έπαιξα (ξανά) κανα μισάωρο μέχρι 67 έφτασε(έχω μέτριο airflow στο case) και coil whine που φοβόμουν ανεπαίσθητο.

Στα αρνητικά της σε full load χωρίς να μετρήσω fans έχει λίγο θόρυβο παραπάνω από gigabyte 4090.

Watt κλαφτα όπως είπε και ο d4y από πάνω με 550-600 gaming όπως τα ξέρουμε.

Με Χταποδακι στα κάρβουνα έπαιξα μπάλα αλλά με όλο αυτό τον ντόρο προσπαθώ να παίζω και να μην σκέφτομαι τι μπορει να γίνει.

@d4ydr33m3r @MikeGR7 στο gpu tweak μόνο η αστραλ έχει να βλέπουμε τα πινς σωστά;

@akoinonitos cpu τον έχω με αέρα(dark pro 5)  και είμαι ακριβώς στα ίδια με 4090.Αρα πιθανόν κάτι διαγράμματα που βλέπαμε να ήταν για τη FE.

Αυτά στα γρήγορα αύριο πάλι.

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sprou είπε

Και εγώ ομοίως με την tuf μια χαρά ...λίγο wukong που έπαιξα (ξανά) καμία ώρα μέχρι 67 έφτασε(έχω μέτριο airflow στο case) και coil whine που φοβόμουν ανεπαίσθητο.

Στα αρνητικά της σε full load χωρίς να μετρήσω fans έχει λίγο θόρυβο παραπάνω από gigabyte 4090.

Με Χταποδακι στα κάρβουνα έπαιξα μπάλα αλλά με όλο αυτό τον ντόρο προσπαθώ να παίζω και να μην σκέφτομαι τι μπορει να γίνει.

@d4ydr33m3r @MikeGR7 στο gpu tweak μόνο η αστραλ έχει να βλέπουμε τα πινς σωστά;

@akoinonitos cpu τον έχω με αέρα(dark pro 5)  και είμαι ακριβώς στα ίδια με 4090.Αρα πιθανόν κάτι διαγράμματα που βλέπαμε να ήταν για τη FE.

Χρησιμοποιω Afterburner αλλα γραφει η Asus στο site οτι οι sensors ειναι μονο στην Astral.

Αυτη ειναι και η βασικοτερη διαφορά με την Astral, το υπολοιπο pcb ειναι σχεδόν πανομοιότυπο, ασε που εχω υποψιες μην υπερτερει η Tuf και σε θερμοκρασίες...

Με Gsync στα 142 frame δεν ακουω coil whine αλλα στα 300+ που εκανα ξεκλειδωτα πριν synthetic... ειχε αρκετο.

Γενικα καρταρα, δωστε Bios γιατι θελει ρευμα ακομα να δωσει.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sprou είπε

Και εγώ ομοίως με την tuf μια χαρά ...λίγο wukong που έπαιξα (ξανά) κανα μισάωρο μέχρι 67 έφτασε(έχω μέτριο airflow στο case) και coil whine που φοβόμουν ανεπαίσθητο.

σωστα το per pin sensing ειναι μονο astral

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Χρησιμοποιω Afterburner αλλα γραφει η Asus στο site οτι οι sensors ειναι μονο στην Astral.

Αυτη ειναι και η βασικοτερη διαφορά με την Astral, το υπολοιπο pcb ειναι σχεδόν πανομοιότυπο, ασε που εχω υποψιες μην υπερτερει η Tuf και σε θερμοκρασίες...

Με Gsync στα 142 frame δεν ακουω coil whine αλλα στα 300+ που εκανα ξεκλειδωτα πριν synthetic... ειχε αρκετο.

Γενικα καρταρα, δωστε Bios γιατι θελει ρευμα ακομα να δωσει.

Έχει και παραπάνω phases η astral όπως αντίστοιχα στις 4090.

Δεν νομίζω ότι κάνει διάφορα βέβαια σε OC όσο είναι power limited.

• Like 1
Δημοσ.

Καθίστε αναπαυτικά κ έχουμε να ρίξουμε άφθονο γέλιο κ με τo amd launch...

Έλα έφτιαξα ένα meme αφιερωμένο σε όσους τρέφουν αυταπάτες.Εχω σταματήσει να το κάνω εδώ και 2 γενιές.

IMG_20250219_223035.jpg

• Thanks 2
  • Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Jts είπε

Έχει και παραπάνω phases η astral όπως αντίστοιχα στις 4090.

Δεν νομίζω ότι κάνει διάφορα βέβαια σε OC όσο είναι power limited.

Παντα εχει populated κανα δυο φασεις εξτρα η Strix/Astral και smd caps αντι γιαEL capacitors αλλα ειναι τοσο OP τα pcb τους παντα που δεν εχει κανενα πλεονεκτημα σε above 0 θερμοκρασιες.

Επεξ/σία από MikeGR7
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Σε σχεση με την 4090 μου στο Superposition εχει +35% σε 4Κ αλλα οπως περιμενα ειναι CPU limited και το ετρεξα σε 8Κ και ανεβασε στο εντυπωσιακό νούμερο +67% απο την 4090!!

CPU ltd στο Super? Έριξα μέχρι 720p/low, μπας και δω 18-19% cpu (7800X3d). Οκ, είναι πόσες φορές πάνω η κάρτα σου από τη δική μου (7900ΧΤ), αλλά cpu σε 4Κ?

Μήπως στα 8Κ αυξήθηκε τόσο η διαφορά λόγω mem bw? Είχες τόσο μεγάλη διαφορά στον επεξεργαστή? Ένα νήμα όλο κι όλο, κλασσικά, μήπως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

CPU ltd στο Super? Έριξα μέχρι 720p/low, μπας και δω 18-19% cpu (7800X3d). Οκ, είναι πόσες φορές πάνω η κάρτα σου από τη δική μου (7900ΧΤ), αλλά cpu σε 4Κ?

Μήπως στα 8Κ αυξήθηκε τόσο η διαφορά λόγω mem bw? Είχες τόσο μεγάλη διαφορά στον επεξεργαστή? Ένα νήμα όλο κι όλο, κλασσικά, μήπως?

Εννοείται οτι δε χρησιμοποιούνται 16 threads ρε συ. Μακαρι μια μερα να γινοταν.

Στο 4Κ δε παει 100% utilization  ουτε καν. (5090 λεω)

Σε 8Κ ναι (παει100%), αλλα σιγουρα και το memory bandwidth παίζει ρόλο. Η σειρα 4000 γενικα εσκαγε για MB αυτο ειναι γνωστο.

Θα σου στειλω και screen μετα.

Επεξ/σία από MikeGR7
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Και όμως πέτραν.Το 4κ superposition την ακούει από cpu. Ειδικά στα lows φαίνεται η διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Βάλτε stalker ρε με αυτό το mod να γίνει διαστολή -να μυρίσει το μεταλλο

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/580?tab=description

550watt χτυπάει στο δάσος ,άι στο δι@λο πια

Anyway Πραγματικό stress test και αξίζει ρίξτε του μια ματιά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sprou είπε

Βάλτε stalker ρε με αυτό το mod να γίνει διαστολή -να μυρίσει το μεταλλο

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/580?tab=description

550watt χτυπάει στο δάσος ,άι στο δι@λο πια

Anyway Πραγματικό stress test και αξίζει ρίξτε του μια ματιά.

Ρίξε το pl. Στην αστραλ το είχα μέχρι 80%

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ρίξε το pl. Στην αστραλ το είχα μέχρι 80%

Θα το ρίξω Νικ απλά ήθελα για πρώτη μέρα να γίνει πύραυλος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...