Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Sensible είπε

xbox των 60 φραιμ 

Και μιλας και για Xbox?? Που πιο stutter fest πεθαίνεις??

Που επαιζα το AC Valhalla και δεν εκανε απλα stutter...εκανε κυριολεκτικα παυσεις δευτερολεπτων καθε τρεις και λιγο!!χαχααχχα

Μιλαμε προτιμω Gaming με iGPU απο gaming με Xbox! Μιλαμε το ειχα βαλει την επομενη μερα 200 ευρω οσο οσο να φυγει με το που το δοκίμασα!

Ωρα για εναν ΚΑΛΟ οφθαλμίατρο φιλε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Και μιλας και για Xbox?? Που πιο stutter fest πεθαίνεις??

Που επαιζα το AC Valhalla και δεν εκανε απλα stutter...εκανε κυριολεκτικα παυσεις δευτερολεπτων καθε τρεις και λιγο!!χαχααχχα

Μιλαμε προτιμω Gaming με iGPU απο gaming με Xbox! Μιλαμε το ειχα βαλει την επομενη μερα 200 ευρω οσο οσο να φυγει με το που το δοκίμασα!

Ωρα για εναν ΚΑΛΟ οφθαλμίατρο φιλε.

Ένας φίλος έπαιζε το Valhalla στο Xbox και γούσταρε. Μια μέρα ήρθε σπίτι και το είδε στο PC μου. Την επόμενη μέρα παρείγγειλε PC. 😄

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sensible είπε

οταν παιζαμε εμεις με τις χαρτινες των 5,25 στα 8086 αυτοι ηταν αγεννητοι. 

Edit: Τωρα εξηγούνται ολα. Απο καποια ηλικα και μετα τα ματια.... δεν... Τωρα κατάλαβα οτι οντως τα πιστεύεις αυτα που λες και σταματαω να σε πιεζω οκ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sensible είπε

Στο παραπανω video εντυπωση προκαλουν οι διαφορες μεταξυ  7800xt και 5070ti , αξιζουν την εξτρα πεντακοσαρα?

σε raster και κατα περιπτώσεις ελαφρύ RT , όχι φυσικά

σε άλλες περιπτώσεις RT , ανάλογα το παιχνίδι , ίσως , ανάλογα και τα γούστα πάντα (και φυσικά δεν είναι με την καμία vfm) . 

Σε full RT καμία απο τις 2 .

Δημοσ.

Για full RT μέχρι σε 2κ μια χαρά θα παίζει η 5070ti. Σε 4κ ίσως ζορίζεται σε μερικά παιχνίδια αλλά και πάλι θα τραβάει στα περισσότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια χαρα η Tuf μου ευχαριστημενος.. ΔΕΝ εχω coil whine, θερμοκρασιες o/ced δεν ξεπερναει μεσα στο κουτι 63C και rpm 1300-1500.. Δεν εχω ντεσιμπελομετρο καλα ειμαστε και απο θορυβο ομως.. 

Σε wukong και cp2077 σε 4k που επαιξα απο κανα μισαωρο κανω hover γυρω στα 3000ΜHz core (λιγο πανω λιγο κατω) /29000 mem. 

Eνταξει καταναλωση κλαφτα χαραλαμπε αλλα οκ αυτο ειναι γνωστο.. 

Overall δεν εχει το wow factor της astral εμφανισιακα, αλλα τουλαχιστον το κομματι μου does the job more than good.

Γενικως ευχαριστημενος απο οτι βλεπω πλην καταναλωσης φυσικα.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 7
Δημοσ.
8 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Mια χαρα η Tuf μου ευχαριστημενος.. ΔΕΝ εχω coil whine, θερμοκρασιες o/ced δεν ξεπερναει μεσα στο κουτι 63C και rpm 1300-1500.. Δεν εχω ντεσιμπελομετρο καλα ειμαστε και απο θορυβο ομως.. 

Σε wukong και cp2077 σε 4k που επαιξα απο κανα μισαωρο κανω hover γυρω στα 3000ΜHz core (λιγο πανω λιγο κατω) /29000 mem. 

Eνταξει καταναλωση κλαφτα χαραλαμπε αλλα οκ αυτο ειναι γνωστο.. 

Overall δεν εχει το wow factor της astral εμφανισιακα, αλλα τουλαχιστον το κομματι μου does the job more than good.

Γενικως ευχαριστημενος απο οτι βλεπω πλην καταναλωσης φυσικα.. 

Hotspot temp? j/k

• Haha 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rioener είπε

Για full RT μέχρι σε 2κ μια χαρά θα παίζει η 5070ti. Σε 4κ ίσως ζορίζεται σε μερικά παιχνίδια αλλά και πάλι θα τραβάει στα περισσότερα.

σε 1080p με dlss , γιατί σε 1440p με dlss με το ζόρι ξεπερνά τα 60fps στο cyberpunk 😛

Δημοσ.

Και indiana ίσως παραπλήσια, αλλά εντάξει, δυνατή κάρτα είναι. 

Σε καμία περίπτωση όμως 1000+ ευρώ που την πλασάρουν. Δυστυχώς με τέτοιες τιμές δεν έχει αγορά για εμένα για την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rioener είπε

Και indiana ίσως παραπλήσια, αλλά εντάξει, δυνατή κάρτα είναι. 

δυνατή ναι , αλλά όχι για φουλ RT και σίγουρα θα σέρνεται μετά απο χρόνια σε νέους τίτλους (όπως οι προηγούμενες γενιές σε RT)

δλδ αν θες να ευχαριστηθείς RT πήγαινε κατευθείαν σε 5080+

15 λεπτά πριν, rioener είπε

Σε καμία περίπτωση όμως 1000+ ευρώ που την πλασάρουν. Δυστυχώς με τέτοιες τιμές δεν έχει αγορά για εμένα για την ώρα.

ε, ναι ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sensible είπε

Καμμια διαφορα δεν υφισταται μεταξυ 60 φραμε η 120  αν το game ειναι καλοσχεδιασμενο χωρις στατεριγκ η σπαικς. 

Το 60  ποτε δεν εφυγε ως σημειο αναφορας εδω και δεκαετιες , απλα επειδη εχουμε καλα μονιτορ εμεις νομιζουμε οτι το 144 ειναι καλυτερο , γιατι το οπτιμαιζασιον στα Multplatform δεν ειναι καθολου καλο στα πισι και χεριαζεται καποιο μποουστ απο την οθονη.

Παιξε ενα forza , fifa στο x και στο Pc θα καταλαβεις διαφορα στην κινηση?

Μην σου πω οτι στο xbox των 60 φραιμ  η κινηση θα ειναι πιο στρωτη στο ματι σου , απο τα τριψηφια φραιμ του πισι.

Το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια των gamers εχει εξοργιστει με τα τερπιπια των εταιριων , αλλα και τους ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ που επηρεαζουν τις τιμες εις βαρος των υπολοιπων , κοινως μας εχει παρει η μπαλα ολους.

Αυτη η νοσηρη κατασταση ειναι συμπτωμα των τελευταιων 4 ετων και τεινει να γινει πραγματικη επιδημια.

Ρε μην λέτε δημόσια τέτοια πράγματα … πωωω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον η καρτουλα ειναι μια χαρα, ευτυχως χώρεσε στο Lian Li A3!

Σε σχεση με την 4090 μου στο Superposition εχει +35% σε 4Κ αλλα οπως περιμενα ειναι CPU limited και το ετρεξα σε 8Κ και ανεβασε στο εντυπωσιακό νούμερο +67% απο την 4090!!

Κατι αλλο, αυτα με 2800 συχνότητα, η καρτα ειναι FULL power limited!

Προφανως σε παιχνιδια με fps cap στα 142 θα πηγαινει πολυ πιο πανω συχνότητα αλλα στο synthetic πινει wattakia για Milko.

Θερμοκρασιες γελαω max 60c σε 600watt load, λογικο βεβαια με κουτι ουσιαστικά open και 3χ120 ακριβως απο κατω.

Το καλωδιο δε παιζει να ειναι πανω απο 40C, ειναι με το ζορι χλιαρο.

Βεβαια εχω ηδη παραγγείλει θερμομετρο απο Amazon για σιγουρια lol.

Ενα 1000ρακι bios νομιζω θα δωσει χαλαρα ενα 10% ακομα σε επιδόσεις! Αντε με το καλο να βγει!

IMG_20250219_172830-min.jpg

IMG_20250219_172449-min.jpg

IMG_20250219_173929-min.jpg

IMG_20250219_200505-min.jpg

Επεξ/σία από MikeGR7
  • Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Λοιπον η καρτουλα ειναι μια χαρα, ευτυχως χώρεσε στο Lian Li A3!

Σε σχεση με την 4090 μου στο Superposition εχει +35% σε 4Κ αλλα οπως περιμενα ειναι CPU limited και το ετρεξα σε 8Κ και ανεβασε στο εντυπωσιακό νούμερο +67% απο την 4090!!

Κατι αλλο, αυτα με 2800 συχνότητα, η καρτα ειναι FULL power limited!

Προφανως σε παιχνιδια με fps cap στα 142 θα πηγαινει πολυ πιο πανω συχνότητα αλλα στο synthetic πινει wattakia για Milko.

Θερμοκρασιες γελαω max 60c σε 600watt load, λογικο βεβαια με κουτι ουσιαστικά open και 3χ120 ακριβως απο κατω.

Το καλωδιο δε παιζει να ειναι πανω απο 40C, ειναι με το ζορι χλιαρο.

Βεβαια εχω ηδη παραγγείλει θερμομετρο απο Amazon για σιγουρια lol.

Ενα 1000ρακι bios νομιζω θα δωσει χαλαρα ενα 10% ακομα σε επιδόσεις! Αντε με το καλο να βγει!

IMG_20250219_172830-min.jpg

IMG_20250219_172449-min.jpg

IMG_20250219_173929-min.jpg

IMG_20250219_200505-min.jpg

το  cpu και οι μνημες τι θερμοκρασιες βαρανε σε gaming?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Χωρια των εταιριων που κανουν την δουλεια τους ..

Αναρωτηθειτε ποιος εχει καταστρεψει το gaming βλεπωντας το παρακατω video , την επομενη γενια που θα κατσει η διαφορα στο 5% ας σπευσουν  να κανουν ακομα πιο πλουσιο τον Τζενσεν.

The more you pay, the less you get

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...