Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Ισως να μην ισχυει απολυτα αυτο που λες. Γιατί και τωρα οι AMD εχουν καλο VFM αλλά... Δεν... Αρα εγω νομιζω οτι οι Gamers θέλουν το απόλυτο στην καθε κατηγορία και ας το πληρωσουν. Δεν νομιζω οτι η AMD είναι σε θέση να πλησιασει καν την Nvidia που μας τον φοραει και λεμε και ευχαριστώ. Τιμή μας που μας επιτρέψατε να σας πληρώσουμε διπλό MSRP σαν χανοι για να παρουμε καρτα. Και οι Enthusiasts μετα που θελουν το τοπ και οσο κανει πληρωνουν. Υπάρχει και η κατηγορία που λες και ειναι μεγαλη μερίδα, αλλά και αυτή που σου περιγράφω ειναι επίσης μεγαλη μεριδα και δεν εχει προιον γι αυτους η AMD. Μακαρι να βγαλει και να μην συμβει όπως με τους επεξεργαστες της στη συνεχεια που εγινε ιντελ και χειροτερη.

Καλα το απόλυτο δεν το θέλουν, οι περισσότεροι *60 series έχουν.

Απλά η Nvidia έχει το brand recognition με τις high end καρτες+ καλύτερο rt/dlss

• Like 1
  • Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και πιασατε τα psu τελευταια εχει κανεις στη κατοχη του το παρακατω psu;
Σε γενικες γραμμες δεν εχω βρει κατι αρνητικο και στα test τα παει μια χαρα.
Ειναι ATX 3.1 με native 12v 2x6 και σκεφτομαι να το βαλω στο 2ο pc ωστε μελλοντικα να παρει τη 4080.
Στα 100€ ειναι τιμιο.
2η επιλογη ειναι το Corsair RM750x Shift (139€) που ειναι ATX 3.0 και εχει το 12vpwr που εχω και στο RM850x δηλαδη 2x8pin σε 12vpwr.

Screenshot_2.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Μιας και πιασατε τα psu τελευταια εχει κανεις στη κατοχη του το παρακατω psu;
Σε γενικες γραμμες δεν εχω βρει κατι αρνητικο και στα test τα παει μια χαρα.
Ειναι ATX 3.1 με native 12v 2x6 και σκεφτομαι να το βαλω στο 2ο pc ωστε μελλοντικα να παρει τη 4080.
Στα 100€ ειναι τιμιο.
2η επιλογη ειναι το Corsair RM750x Shift (139€) που ειναι ATX 3.0 και εχει το 12vpwr που εχω και στο RM850x δηλαδη 2x8pin σε 12vpwr.

Screenshot_2.jpg

Για το μεγάλο(σε watts) έχω διαβάσει και εγώ τα καλύτερα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Δεν νομιζω οτι η AMD είναι σε θέση να πλησιασει καν την Nvidia που μας τον φοραει και λεμε και ευχαριστώ. .

Μας νοιαζει το Gaming , η ποιος την εχει μεγαλυτερη στα benchmaks  αν ξεκαθαρισει αυτο μπορει να μπει μια βαση στην συζητηση.

Μην ξεχναμε τα στανταρς για το ιδανικο Gaming ειναι 60 Fps χωρις στατεριγκ και σπαικς , δεν εχει αναρωτηθει κανεις τους γιατι οι κονσολες υπερτερουν σε αυτο το τομεα των pc οσων αφορα την κινηση  ασχετα αν εχουν τα υποδιπλασια φραιμς;

Πηγαινε παιξε god of war ragnarock στο ps5  και δοκιμασε να το παιξεις με μια 4060Ti να καταλαβεις που ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ οσον αφορα το ιδιο BUDGET.

Αυτο ονομαζουμε VFM 

Επεξ/σία από Sensible
  • Like 1
Δημοσ.

:(

Υπάλληλος της Nvidia επιβεβαίωσε την έλλειψη υποστήριξης για 32-bit CUDA apps από τη σειρά RTX 50, ενημερώνοντας ότι αυτό θα ισχύει και στο μέλλον. Έτσι λοιπόν, τα Borderlands 2, Mirror’s Edge, Batman: Arkham Asylum και Origins και το Assassin’s Creed IV Black Flag, μεταξύ άλλων, δεν τρέχουν στις νεότερες Blackwell GPUs

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/palaiotera-video-games-den-trexoun-kan-se-nvidia-rtx-50-telos-i-ypostiriksi-gia-32-bit-physx/93313.html

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Υπάλληλος της Nvidia επιβεβαίωσε την έλλειψη υποστήριξης για 32-bit CUDA apps από τη σειρά RTX 50, ενημερώνοντας ότι αυτό θα ισχύει και στο μέλλον. Έτσι λοιπόν, τα Borderlands 2, Mirror’s Edge, Batman: Arkham Asylum και Origins και το Assassin’s Creed IV Black Flag, μεταξύ άλλων, δεν τρέχουν στις νεότερες Blackwell GPUs

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/palaiotera-video-games-den-trexoun-kan-se-nvidia-rtx-50-telos-i-ypostiriksi-gia-32-bit-physx/93313.html

Δλδ πάμε μπροστά με όπισθεν. Λαμπρααααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sensible είπε

Μας νοιαζει το Gaming , η ποιος την εχει μεγαλυτερη στα benchmaks  αν ξεκαθαρισει αυτο μπορει να μπει μια βαση στην συζητηση.

Μην ξεχναμε τα στανταρς για το ιδανικο Gaming ειναι 60 Fps χωρις στατεριγκ και σπαικς , δεν εχει αναρωτηθει κανεις τους γιατι οι κονσολες υπερτερουν σε αυτο το τομεα των pc οσων αφορα την κινηση  ασχετα αν εχουν τα υποδιπλασια φραιμς;

Πηγαινε παιξε god of war ragnarock στο ps5  και δοκιμασε να το παιξεις με μια 4060Ti να καταλαβεις που ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ οσον αφορα το ιδιο BUDGET.

Αυτο ονομαζουμε VFM 

Το οτι υπαρχουν οι enthusiasts που μπορει να εχουν 8κ? Η 4κ με πολλα hz? Το 60 λοιπον ειναι το δικο σου προσωπικο οριο και οντως ειναι μια χαρα. Δεν διαφωνω. Ο καθενας ομως μπορει να προσαρμοζει διαφορετικα την εμπειρια του. Δεν τις παιρνουν ολοι για benchmarks. Φυσικα ομως υπαρχουν και αυτοι.

Επισης εχω ps5. Αν το πας μονο σε gaming ναι ειναι πολυ καλο μηχανημα. Προσωπικα θελω το pc γιατι κανω και αλλα πραγματα και επισης μπιρω να εχω πολυ καλυτερα γραφικα κλπ. Με το ps5 ασχοληθηκα πολυ λιγο και οτι παιζει πια η κορη μου.

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Δλδ πάμε μπροστά με όπισθεν. Λαμπρααααα

Δεν καταλαβαίνω και εγώ τι γίνεται.. Ας ελπίσουμε οτι θα βγάλει αργότερα driver να το υποστηρίζει

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Sensible είπε

Aυτο αρκει να καταλαβουμε την παπατζα που παιζει η Nvidia οσον αφορα το στοκ. 

Δεν ειναι δυσκολο να εξαφανιστουν 100 η 1000 κομματια , το θεμα θα ηταν αν φευγανε 50.000 κομματα σε μια μερα .

Προφανως μιλαμε για φιασκο μεχρι τωρα και δεν εχουμε δει ακομα τις νεες καρτες ΑΤΙ ,

Kατα την γνωμη μου Η AMD  με τα νεα μοντελα εχει την χρυση ευκαιρια να  παραγκωνισει την nvidia αν μπορεσει να επιβαλλει ελεγχο στις τιμες και εχει αρκετο στοκ στην αγορα , ειδαλλως θα χτυπαει το κεφαλι της στο τοιχο.

Οι Gamers θελουν καλη τιμη με επιδοσεις τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο  , ηδη τωρα που μιλαμε  η 7800xt ειναι VFM .

Η AMD είναι μανουλα στο να χανει ευκαιρίες...

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, firepc είπε

Απλα τραγικο. Και ειναι παρα πολλα τα παιχνιδια με physx σε 32bit. Μεχρι τις 4000 υπαρχει κανονικα το acceleration για physx οι 5000 θα σερνονται σε αυτα τα σημεια και θελει τρελο cpu για να γινουν accelerate αυτα τα physx. Η nvidia εχει κανει τα παντα για να δωσει το χειροτερο release καρτων στην ιστορια μεχρι σημερα. Μπραβο της. 

Eδω ολα τα παιχνιδια με physx σε 32bit που θα σερνονται οι 5000. 

Spoiler
  • Monster Madness: Battle for Suburbia

• Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2

• Crazy Machines 2

• Unreal Tournament 3

• Warmonger: Operation Downtown Destruction

• Hot Dance Party

• QQ Dance

• Hot Dance Party II

• Sacred 2: Fallen Angel

• Cryostasis: Sleep of Reason

• Mirror's Edge

• Armageddon Riders

• Darkest of Days

• Batman: Arkham Asylum

• Sacred 2: Ice & Blood

• Shattered Horizon

• Star Trek DAC

• Metro 2033

• Dark Void

• Blur

• Mafia II

• Hydrophobia: Prophecy

• Jianxia 3

• Alice: Madness Returns

• MStar

• Batman: Arkham City

• 7554

• Depth Hunter

• Deep Black

• Gas Guzzlers: Combat Carnage

• The Secret World

• Continent of the Ninth (C9)

• Borderlands 2

• Passion Leads Army

• QQ Dance 2

• Star Trek

• Mars: War Logs

• Metro: Last Light

• Rise of the Triad

• The Bureau: XCOM Declassified

• Batman: Arkham Origins

• Assassin's Creed IV: Black Flag

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Το οτι υπαρχουν οι enthusiasts που μπορει να εχουν 8κ? Η 4κ με πολλα hz? Το 60 λοιπον ειναι το δικο σου προσωπικο οριο και οντως ειναι μια χαρα. Δεν διαφωνω. Ο καθενας ομως μπορει να προσαρμοζει διαφορετικα την εμπειρια του. Δεν τις παιρνουν ολοι για benchmarks. Φυσικα ομως υπαρχουν και αυτοι.

Επισης εχω ps5. Αν το πας μονο σε gaming ναι ειναι πολυ καλο μηχανημα. Προσωπικα θελω το pc γιατι κανω και αλλα πραγματα και επισης μπιρω να εχω πολυ καλυτερα γραφικα κλπ. Με το ps5 ασχοληθηκα πολυ λιγο και οτι παιζει πια η κορη μου.

Θα σου δωσω ενα  απλο παραδειγμα και θα συμφωνησουν ολοι για να καταλαβεις τι εννοω.

Παιξε το τελευταιο Fifa στα 60 φραμες χωρις σπαικς και στατεριγκ , δεν θα καταλαβεις καμμια διαφορα στην κινηση ειτε σε κονσολα , ειτε σε πισι ασχετα αν θα σου γραφε 200 φραμς.

Στην δικια μου μπακατελα με την 1080 το χαιρομαι μια χαρα στα φουλ του με 60 φραιμς , αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι προτιμω την κονσολα του φιλου μου για λογους πρακτικοτητας  (Μεγαλη οθονη και ηχοσυστημα).

Με λιγα λογια , οτι μια καλη συνθεση που θα συνδιαζει επιδοσεις και τιμη ειναι αυτο που θελει ο gamer.

Δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι εν ετει 2025 υπαρχουν κακα CPU η GPU οπως μας λενε οι ινφλουενσερς , συμφωνουμε ομως οτι καποιες εταιρειες ειναι οπως η AMD  ειναι (ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ) απο την Intel λογω χαριν ,  γιατι προσφερουν μεγαλη αξιοπιστια και καλυτερες επιδοσεις βασει των χρηματων που δινεις. 

Oσο για τους ενθουσιαστς Gamers τους θεωρω (ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ) γιατι δεν χαιρωνται το gaming , ολη  η εννοια πως θα κανουν επιδειξη το σουπερ συστημα τους στο νετ , σαν τις γκομενες που περνανε το μισο τους χρονο ποσταρωντας σελφι στα σοσιαλ.

Επεξ/σία από Sensible
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...