Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sprou είπε

Τι λες Μαρή που δε σ' αρέσει;απλά παίζει να σκούζει 😅

IMG_20250219_112515.jpg.c33fb33ad626b37d8e4582b9c873cc7b.jpg

θα σας ενημερώσω σε λίγο τι είπαν στην εταιρεία που την παρήγγειλα που εχει business to business partner στο πλαίσιο.

Με επιφύλαξη φυσικά δεν μίλησα εγώ.

Ω μωρη αρρώστια, μεγιες! 

Θα έρθω σπίτι σου να της κάνουμε κανά σοβαρό oc 😋. Βάλε την κάρτα ,βάζω τον καφέ 

Θέλω να παραδεχτώ πως το κουτί της tuf μου αρέσει πιο πολύ από το πλεμποκουτο της αστραλ😆

Δημοσ.

Με 300 ευρω παραπανω η astral, πινω για κανα μηνα και την βλεπω 10 φορες πιο ομορφη.. Αυτα πηγαν στο εισιτηριο μου για Μεχικο 🤠

Περαν της πλακας ειναι σαφεστατα πιο ομορφη η Αστραλ αλλα δεν βλεπω πλεον το νοημα για ακριβοτερα μοντελα ευκολα οπως παλια και επιπροσθετα αν θες να κανεις σοβαρη δουλεια οντως πετας μπλοκ επανω..

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι ρε την έχω στο pc του μικρου. Πάλι καλά που δεν την έδωσα και αυτή.

Χωρις παρεξηγηση δεν μου χρωστας εξηγησεις απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο ενω ειχες 4090 γιατι σε επιασε τετοια ανυπομονησια για αναβαθμιση?Υπαρχει δηλαδη παιχνιδι που δεν μπορουσες να το παιξεις με την 4090?

Βολεψου μωρε με την 4090 στο συστημα του μικρου μην σε πιασει κωλοπιλαλα και τι εγινε ας ερθει κ μετα απο 1 μηνα.Πραγματικα απορω που βρισκετε χρονο για παιχνιδια, σας ζηλευω εκτος αν χαιρεστε μονο που τις βλεπετε μεσα στο κουτι.Μια 4070s εχω στο κουτι και παροτι χαζοπαιζω 3-4 ωρες την βδομαδα θεωρω οτι τσαμπα την πηρα που λεει ο λογος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Χωρις παρεξηγηση δεν μου χρωστας εξηγησεις απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο ενω ειχες 4090 γιατι σε επιασε τετοια ανυπομονησια για αναβαθμιση?Υπαρχει δηλαδη παιχνιδι που δεν μπορουσες να το παιξεις με την 4090?

Βολεψου μωρε με την 4090 στο συστημα του μικρου μην σε πιασει κωλοπιλαλα και τι εγινε ας ερθει κ μετα απο 1 μηνα.Πραγματικα απορω που βρισκετε χρονο για παιχνιδια, σας ζηλευω εκτος αν χαιρεστε μονο που τις βλεπετε μεσα στο κουτι.Μια 4070s εχω στο κουτι και παροτι χαζοπαιζω 3-4 ωρες την βδομαδα θεωρω οτι τσαμπα την πηρα που λεει ο λογος.

Eξαρτάται την χρήση, παίζει και η 5090 να είναι αργή 

https://pimax.com/pages/crystal?srsltid=AfmBOoo2RHqC5oE7-zj9aKHvvzXiwz-M3Ds-RKzbTq1Mc_4kJCZzWCBe

H 4090 πάντως δεν τραβάει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, icenex είπε

Την 5090 την πήρα για το δικό μου σύστημα. Είχα και εκει 4090 αλλά την έδωσα πήρα μια νίτρο 7900χτχ μέχρι να βρω 5090 . 

Παίζω ? Όχι δεν παίζω σχεδόν καθόλου . Με την 5090 έβαλα το spiderman2 για καμιά ώρα και έπαιξα. Γενικά είμαι ψυχακιας και θέλω το latest και ας μην το χρησιμοποιώ αρκεί να το έχω.Ψυχολογικο είναι.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, icenex είπε

χαζοπαιζω 3-4 ωρες την βδομαδα θεωρω οτι τσαμπα την πηρα

ένας

4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Την 5090 την πήρα για το δικό μου σύστημα. 

Παίζω ? Όχι δεν παίζω σχεδόν καθόλου

και ένας δύο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν αρχίζουν και απαντάνε πια οι προμηθευτές για τα shipments.Σε αυτό ήρθαν καμιά δεκαριά tuf και 3-4 trio.Εγω ήμουν από τους τελευταίους που παρέλαβε διότι είχα παραγγείλει μια μέρα μετά το day one.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι έχουν μείνει ένα -δυο ακόμα tuf.

Αναμένουν πολύ σύντομα να παραλάβουν gigabyte και έπειτα τις υπόλοιπες.Μετά τις 15 Μαρτιου θεωρούν ότι δε θα εχουν θέμα με τις παραγγελίες ή θα μειωθεί αισθητά το πρόβλημα.

Αυτά χτες στο τηλέφωνο της εταιρείας που έκανα την παραγγελία με partner του πλαισίου.Μου τα μετέφεραν ,πάντα με κάθε επιφύλαξη.Αισιοδοξα πάντως..

@azazil1190 κάτσε να βάλω ένα pl για αρχή και άσε τα oc😅..Βασικά το βράδυ θα κουμπωσω ή αύριο γτ έχει kids sitting σημερα.Εχω αγωνία για το γουρούνι που σκούζει και για τα Temps αν και τα δεύτερα θα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα πιστεύω.

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 6
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Την 5090 την πήρα για το δικό μου σύστημα. Είχα και εκει 4090 αλλά την έδωσα πήρα μια νίτρο 7900χτχ μέχρι να βρω 5090 . 

Παίζω ? Όχι δεν παίζω σχεδόν καθόλου . Με την 5090 έβαλα το spiderman2 για καμιά ώρα και έπαιξα. Γενικά είμαι ψυχακιας και θέλω το latest και ας μην το χρησιμοποιώ αρκεί να το έχω.Ψυχολογικο είναι.

Ποσο εγω μου ακουγεται αυτο.... 🤣🤣🤣

Τρεις λοιπον. 

@Sprou μεγεια το εργαλειο αγορι μου! Καλο λιωσιμο. 

Θα παρω κι εγω απο βδομαδα γιατι εχω ανοιχτη παραγγελια για suprim η Astral αερα η νερο, οτι κατσει. Ειχα ξενερωσει λιγακι οταν μου ειπαν για την trio αλλα τελικα με εξεπληξε ευχαριστα. Παρ ολα αυτα... ο καλλος ειναι καλλος. Αν ερθει κι αλλο μωρο θα χωρισω με το πρωτο. Η σχεση μας ειναι σε αδιεξοδο, δεν φταις εσυ εγω φταιω και τετοια.... θα βρει αλλη αγκαλια. Εκυος αν φαω την πετρια να στησω και ενα με 9850x3d μολις βγει... αν και δεν ξαναβαζω τοσα ανεμιστηρια σε obsidian

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...