Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι παραλάβετε εν τελει από Πλαίσιο πείτε καμιά κουβέντα να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Έπεσα σε μια φωτογραφία πριν 10 ώρες περίπου, σε ομάδα στο fb που έδειχναν gpus' σε κατάστημα του Πλαισίου. Μην φανταστείτε 2-3 είχε η φωτό, 2x5080 και 1x5090. Αυτή πρέπει να ήταν η so called παραλαβή μέσα του μήνα. xD 

YΓ. Μην παραλείψω reel του Πλαισίου που κάνει διαφήμιση λες και έχει stock τις κάρτες.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε

Όσοι παραλάβετε εν τελει από Πλαίσιο πείτε καμιά κουβέντα να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Έπεσα σε μια φωτογραφία πριν 10 ώρες περίπου, σε ομάδα στο fb που έδειχναν gpus' σε κατάστημα του Πλαισίου. Μην φανταστείτε 2-3 είχε η φωτό, 2x5080 και 1x5090. Αυτή πρέπει να ήταν η so called παραλαβή μέσα του μήνα. xD 

Επίσης αν έχει κανείς insider info ας πει τίποτα γιατί αν περιμένουμε από τους - κατα τα άλλα ευγενικούς - υπαλλήλους του Πλαισίου σωθήκαμε.

Δημοσ.

^Το inside info βέβαια βοηθάει όταν έχουν ήδη παραλάβει όχι πότε θα παραλάβουν. Εδώ βγήκε ο Steve του GN χθες και δεν είχε καμία ενημέρωση πότε θα υπάρξει γενικώς stock ειδικά για τις 5090. 
Το Πλαίσιο παρέλαβε μια φορά στο paper launch της κάρτας, βαριά 10 κομμάτια πανελλαδικά, το οποίο το λες και υπέρβαση συγκριτικά στο τι γίνεται στο Αμούρικα και Ευρώπη, Πρέπει να έχει φέρει 3-4 ακόμα που εξυπηρετεί σιγά σιγά τα preorders αλλά μέχρι εκεί. Οριακά γνωρίζουμε και ποιοι τις έχουν, (πέρα από τα παιδιά μας εδώ) αφού και σε γνωστή ομάδα στο fb δεν παρέλειψαν να τις φλεξάρουν. xD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία με αυτά που βλέπω όλο και πιο πολύ μετανιώνω που την έδωσα.

Spoiler

Οι μαλακίες πληρώνονται 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, azazil1190 said:

Reveal hidden contents

Οι μαλακίες πληρώνονται 

Δεν σε ρώτησα ποτέ πως και θέλεις LC και δεν σου έφτανε η ''αέρινη'' Astral. Έχουν τόση διαφορά στις θερμοκρασίες ή απλώς θέλεις κάτι πιο μαζεμένο; Όσο μαζεμένο μπορεί να είναι κάτι με 3fan radiator xD

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Εμ, είχες το κορίτσι και το άφησες! 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Δεν σε ρώτησα ποτέ πως και θέλεις LC και δεν σου έφτανε η ''αέρινη'' Astral. Έχουν τόση διαφορά στις θερμοκρασίες ή απλώς θέλεις κάτι πιο μαζεμένο; Όσο μαζεμένο μπορεί να είναι κάτι με 3fan radiator xD

Άστο έκανα χοντρή μαλακια και απο χτες εχει αρχίσει να με τρώει πάρα πολύ. Lc ήθελα εξαρχής αλλά δεν υπήρχε,οπότε και πήρα την αερατη. Ε μετά διάβασα και τα τέλος του μήνα θα υπάρξουν κομμάτια αρκετά κτλ.και λέω θα βρω ,οπότε ευκαιρία να την δώσω τώρα να πάω σε lc. Αλλά από ότι δείχνει μάλλον απέχει από την πραγματικότητα. Παίζει να μπορώ να έχω στα χέρια μου tuf αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. 

Θα κάνω λίγο υπομονή για την lc και αν δω ότι δεν παίζει τότε αναγκαστικά θα ξαναδώ για αστραλ αέρα η για καμιά σουπριμ.

4 λεπτά πριν, Sarandis είπε

image.png.fa8b66ac55f76556fe41770b1cfda1d2.png

Αυτό ,μόνο που τελικά έμεινα με το πουλί στο χέρι 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Άστο έκανα χοντρή μαλακια και απο χτες εχει αρχίσει να με τρώει πάρα πολύ. Lc ήθελα εξαρχής αλλά δεν υπήρχε,οπότε και πήρα την αερατη. Ε μετά διάβασα και τα τέλος του μήνα θα υπάρξουν κομμάτια αρκετά κτλ.και λέω θα βρω ,οπότε ευκαιρία να την δώσω τώρα να πάω σε lc. Αλλά από ότι δείχνει μάλλον απέχει από την πραγματικότητα. Παίζει να μπορώ να έχω στα χέρια μου tuf αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. 

Θα κάνω λίγο υπομονή για την lc και αν δω ότι δεν παίζει τότε αναγκαστικά θα ξαναδώ για αστραλ αέρα η για καμιά σουπριμ.

Αυτό μόνο που τελικά έμεινα με το πουλί στο χέρι 

Tη 4090 την έχεις καβάτζα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nazarene είπε

Tη 4090 την έχεις καβάτζα?

Ναι ρε την έχω στο pc του μικρου. Πάλι καλά που δεν την έδωσα και αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

Η πιο σωστή κίνηση, και εγώ την έχω ακόμη στο rig, θα φύγει μόλις έρθει η 5090, αλλά εμένα το μικρότερο πρόβλημα είναι η 5090 πότε θα έρθει δυστυχώς έχω μπλέξει με την ΕΚ που ο μαλάκας είπα να στήσω rig με 9800Χ3D, τα έχω όλα και λείπει το waterblock με παραγγελία 29/11 και αλλάζουμε ανα μήνα μαιλ έρχεται την άλλη εβδομάδα και μπούρδες....δεν ξέρω αν έρθει αλλά αν έρθει νωρίτερα η 5090 θα πάει όλη η υδρόψυξη στα σκουπιδια μια darkrock pro 4 kκαι τέρμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Παίζει να μπορώ να έχω στα χέρια μου tuf αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά.

Τι λες Μαρή που δε σ' αρέσει;απλά παίζει να σκούζει 😅

IMG_20250219_112515.jpg.c33fb33ad626b37d8e4582b9c873cc7b.jpg

θα σας ενημερώσω σε λίγο τι είπαν στην εταιρεία που την παρήγγειλα που εχει business to business partner στο πλαίσιο.

Με επιφύλαξη φυσικά δεν μίλησα εγώ.

• Like 28

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...