Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, Babis_allos said:
  • Γερμανία φοβάμαι πολύ μεταχειρισμένα. Το FB marketplace είναι ΓΕΜΑΤΟ scams. 

Για Γερμανία και όσο γίνεται ασφαλείς συναλλαγές μεταχειρισμένων κοιτάς μόνο μικρές αγγελίες και το rating του πωλητή (έχει και προστασία αγοράς με κάποιο έξτρα ποσό για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια)

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

image.png.cd1ad2752c7ba31611b177be519c0491.png

Στα 900 είναι η ΧΤΧ Γερμανία και από mindfactory. Πότε θα στρώσουν οι τιμές το ξέρει μόνο ο τζενσεν

Ναι, γι' αυτό λεω την κρατάω καβάτζα γιατί ακόμη η τιμή είναι πάνω κάτω όπου ήταν και πριν. Πλέον είναι ίδια τιμή με 4070 ti super. Απ την αλλη δεν ήθελα να παρω κάρτα τώρα και να μην έχει DLSS. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Ναι, γι' αυτό λεω την κρατάω καβάτζα γιατί ακόμη η τιμή είναι πάνω κάτω όπου ήταν και πριν. Πλέον είναι ίδια τιμή με 4070 ti super. Απ την αλλη δεν ήθελα να παρω κάρτα τώρα και να μην έχει DLSS. 

rt δε θα έχεις της προκοπής (βέβαια μην περιμένεις full rt & path tracing κτλ με 4070ti) , αλλιώς FSR σε υψηλές αναλύσεις παλεύεται (ίίίίίίσως πάρει και το FSR4 η 7xxx σειρά ) .

Στην τελική ο λόγος που σου πρότεινα για AMD είναι για προσωρινή κάρτα και μετά να την πουλήσεις . Nvidia κάρτες αυτό το διάστημα τις ξεχνάς. Εξωτερικό ,κοιτώντας το pcpartpicker , οι άνω των 7800ΧΤ εξαφανίζονται , πχ

Spoiler

image.png.8baf50b2ba0a61990452e73fe5c0dd03.png

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, korakios είπε

rt δε θα έχεις της προκοπής (βέβαια μην περιμένεις full rt & path tracing κτλ με 4070ti) , αλλιώς FSR σε υψηλές αναλύσεις παλεύεται (ίίίίίίσως πάρει και το FSR4 η 7xxx σειρά ) .

Στην τελική ο λόγος που σου πρότεινα για AMD είναι για προσωρινή κάρτα και μετά να την πουλήσεις . Nvidia κάρτες αυτό το διάστημα τις ξεχνάς. Εξωτερικό ,κοιτώντας το pcpartpicker , οι άνω των 7800ΧΤ εξαφανίζονται , πχ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.8baf50b2ba0a61990452e73fe5c0dd03.png

Να πω την αληθεια το ΡΤ χεσμένο το έχω. Πρέπει να μου δώσουν φωτογραφίες δίπλα δίπλα για να καταλάβω τις διαφορές και ακόμη και τότε μου είναι παντελώς αδιάφορες. Το DLSS όμως θέλω να το έχω γιατί θέλω να πάω σε 4κ οθόνη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Babis_allos είπε

Να πω την αληθεια το ΡΤ χεσμένο το έχω. Πρέπει να μου δώσουν φωτογραφίες δίπλα δίπλα για να καταλάβω τις διαφορές και ακόμη και τότε μου είναι παντελώς αδιάφορες. Το DLSS όμως θέλω να το έχω γιατί θέλω να πάω σε 4κ οθόνη. 

Αδιαφορες δεν ειναι οι διαφορες με PT. Αντιθετως θα ελεγα τις καταλαβαινεις απο χιλιομετρα. Με RT ναι υπαρχουν παιχνιδια που λες που ειναι οι διαφορες ειδικα με κατι shadows RT σε amd sponsored παιχνιδια λες οκ πλακα με κανουν. Φωτισμος με PT απλα δεν συγκρινετε με RT ποσο μαλλον με raster. Το DLSS επισης εχει ξεφυγει οπως λες παιζεις ανετα και με balanced σε 1440p και σε 4Κ και με ultra performance με το DLSS 4. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αδιαφορες δεν ειναι οι διαφορες με PT. Αντιθετως θα ελεγα τις καταλαβαινεις απο χιλιομετρα. Με RT ναι υπαρχουν παιχνιδια που λες που ειναι οι διαφορες ειδικα με κατι shadows RT σε amd sponsored παιχνιδια λες οκ πλακα με κανουν. Φωτισμος με PT απλα δεν συγκρινετε με RT ποσο μαλλον με raster. Το DLSS επισης εχει ξεφυγει οπως λες παιζεις ανετα και με balanced σε 1440p και σε 4Κ και με ultra performance με το DLSS 4. 

Αδιάφορες για εμένα στα παιχνίδια που έχω δει. Όχι γενικά αδιάφορες, αλλά ο δικός μου εγκέφαλος δεν κάθεται να επεξεργαστεί τον ρεαλιστικό φωτισμό ειδικά ενώ είμαι immersed σε gameplay.  Σαφώς και θα το ενεργοποιούσα αν μπορούσα να τρέχω στη σωστή ανάλυση και fps αλλά δεν θα θυσίαζα 90-120+ fps/4k resolution για να έχω ΡΤ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

δε νομίζω να καταλάβεις μεγάλη διαφορά σε 4Κ αν κάνεις upscale απο 1440p αλλά ξαναλέω σου το προτείνω σαν προσωρινό . (αν δε σε ενδιαφέρει και το RT , δεν έχει τρελό νόημα η 4070ti , πάντα με τις τρέχουσες τιμές ). Παίζουν ωραιότατες 7900xt/xtx , μτχ με εγγύηση 😛

Δημοσ.
3 hours ago, firepc said:

αυτό ρε παιδιά τι σημαίνει? Οτι δεν θα μπορούμε να παίξουμε τα games 15 ετών και πάνω?

https://www.dsogaming.com/news/nvidia-rtx50-series-doesnt-support-gpu-physx-for-32-bit-games/

Oτι εχει physx θα παιζει αλλα θα σερνεται .Εξαιρουνται καποια που εχουν 64bit

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

Παιδες μια ερωτηση.

Ξερουμε καταστηματα Ευρωπη για αγορα καρτας χωρις ΦΠΑ σε εταιρικο ΑΦΜ?

Υπαρχουν καποια που να αξιζει να κοιταξω?

Amazon σίγουρα και είναι εύκολη διαδικασία.Το κακό είναι πως με εταιρικό προφίλ, χάνεις τα δωρεάν μεταφορικά.

Caseking επίσης,άλλα πρέπει να προσκομίσεις κάποια δικαιολογητικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...