Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, iazriel είπε

Μωρή απόστημα της Λίζας που θα πιάσεις την Giga στο πληκτρολόγιο σου, η Chiquita σε έχει κάνει επίτιμο μέλος και ακόμα μιλάς!

Λίγα με τον ταπερ - man... εδώ ολόκληρη Σαπφώ σήκωσε τα χέρια του ψηλά!

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, iazriel είπε

Μωρή @azazil1190 αρρώστια παγκόσμια φίρμα έγινες στο top10!

Screenshot_2025-02-17-18-31-59-451_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2025-02-17-18-32-09-961_com.google.android.youtube.jpg

Όταν σας έλεγα ότι είναι στο top10 παγκοσμίως (και ας είχε την "ατυχία" να γεννηθεί Έλλην, λόγω temps) γιατί νομίζετε ότι τα έλεγα, για να μου δώσει και εμένα καμία κάρτα; Καλά ναι και για αυτό...:P

Ωραίος ρε μαν. Αυτά είναι...

12 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Και που να βγούν τα Radeon να δεις τι έχει να γίνει :P 

Επεξ/σία από chrisde
  • Haha 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, jimskeet2002 είπε

Παιδια σορρυ για τη συνεχεια του οφτοπικ αλλα δε μπορω να διαβαζω πραγματα που με ποναν τα ματια....

12v δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. 

Τα αμπερ που δινει το τροφοδοτικο καθοριζονται απ την αντισταση του κυκλωματος. Το τροφοδοτικο δινει 12v  δεν αυξανει τα βολτ για να ανεβασει τα αμπερ οταν χρειαζεται περισσοτερη ισχυς. Το κυκλωμα της gpu χαμηλωνει την αντισταση για να τραβηξει περισσοτερα αμπερ.

Μα μα το 1volt που είναι η τάση λειτουργίας της gpu είναι δολοφονικό, έτσι και αλλιώς με nvidia gpu εκτελεσαν τον ted bandy, δεν τα έμαθες.....τελοσπάντων, μην το κουράζεις προσπαθώντας με γνώση να εξηγήσεις κάτι αν έχεις μαλλιά εγγυημένα θα τα χάσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sprou είπε

Review της gaming oc.

https://www.techpowerup.com/review/gigabyte-geforce-rtx-5090-gaming-oc/

Στα γρήγορα που διάβασα δε γράφονται καλά πραματακια για temps και noise.

Η προκάτοχος της (4090) που ήμουν και κάτοχος ήταν άψογη.

Supreme & astral μόνο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....οι άλλες ψιλοκαίγονται για open test bench και φουλ ελεύθερες ....μετά κοιτάς και τις 3 liquid (msi,asus,gigabyte)....ειδάλλως cap στα fps ή locked από powerlimit

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Supreme & astral μόνο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....οι άλλες ψιλοκαίγονται για open test bench και φουλ ελεύθερες ....μετά κοιτάς και τις 3 liquid (msi,asus,gigabyte)....ειδάλλως cap στα fps ή locked από powerlimit

Για αυτό υπάρχει η εγγύηση, σε κύκλο ζωής δυο ετών πραγματικά δεν βρίσκω νόημα να αγχώνεται κάποιος

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Συμφωνώ απόλυτα ,αυτές φαίνονται να είναι οι top αερατες για αυτήν τη γενιά (supreme και astral).

Αν και η trio είναι έκπληξη για φέτος.

Δυστυχώς πριν τον μεγάλο ντόρο χτύπησα την tuf.διαβαζω θετικά για temps αλλά βλέπω επιβεβαιώνουν χρήστες το coil whine ,το οποίο φαίνεται να είναι υπαρκτό.

Ας έρθει πρωτα και βλέπουμε 😁

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nazarene είπε

Για αυτό υπάρχει η εγγύηση, σε κύκλο ζωής δυο ετών πραγματικά δεν βρίσκω νόημα να αγχώνεται κάποιος

Καλά την κάρτα άλλοι δεν την κρατάνε 2 χρόνια....αλλά οκ είναι μια οπτική...η δική μου οπτική διαφέρει όμως σε τέτοια budjet που παίζουν οι κάρτες.

8 λεπτά πριν, Sprou είπε

Συμφωνώ απόλυτα ,αυτές φαίνονται να είναι οι top αερατες για αυτήν τη γενιά (supreme και astral).

Αν και η trio είναι έκπληξη για φέτος.

Δυστυχώς πριν τον μεγάλο ντόρο χτύπησα την tuf.διαβαζω θετικά για temps αλλά βλέπω επιβεβαιώνουν χρήστες το coil whine ,το οποίο φαίνεται να είναι υπαρκτό.

Ας έρθει πρωτα και βλέπουμε 😁

μιλάνε με καλά λόγια όντως για τα temps της....με το καλό να σου έρθει bro!

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Στις 40 series σχεδόν όλες οι custom ήταν κομπλέ, τώρα πάλι θες top υλοποίηση.

windforce 4090 v1 όπου την έχω είναι άψογη σε θερμοκρασίες και μηδενικο coil whine

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στις 40 series σχεδόν όλες οι custom ήταν κομπλέ, τώρα πάλι θες top υλοποίηση.

απλά ο μάγκας ο πέτσινος το τερμάτισε και έδωσε καρφί 600ρι bios στην fe....τώρα ξεχώρισαν οι τοπ υλοποιησεις μιας και δεν μπορούσαν να παίξουν με λιγότερα watt γενικα όλες οι custom από τις founders διότι θα έπαιζαν χαμηλότερα σε fps

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

απλά ο μάγκας ο πέτσινος το τερμάτισε και έδωσε καρφί 600ρι bios στην fe....τώρα ξεχώρισαν οι τοπ υλοποιησεις μιας και δεν μπορούσαν να παίξουν με λιγότερα watt γενικα όλες οι custom από τις founders

Eχω περιέργεια να δω το pcb της ventus 5090 που έχω παραγγείλει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι στο ιντερνετ

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, chrisde είπε

Όταν σας έλεγα ότι είναι στο top10 παγκοσμίως (και ας είχε την "ατυχία" να γεννηθεί Έλλην, λόγω temps) γιατί νομίζετε ότι τα έλεγα, για να μου δώσει και εμένα καμία κάρτα; Καλά ναι και για αυτό...:P

Ωραίος ρε μαν. Αυτά είναι...

"Είναι ευχή και κατάρα να είσαι Έλληνας"

😆

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...