Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σορρυ για τη συνεχεια του οφτοπικ αλλα δε μπορω να διαβαζω πραγματα που με ποναν τα ματια....

12v δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. 

Τα αμπερ που δινει το τροφοδοτικο καθοριζονται απ την αντισταση του κυκλωματος. Το τροφοδοτικο δινει 12v  δεν αυξανει τα βολτ για να ανεβασει τα αμπερ οταν χρειαζεται περισσοτερη ισχυς. Το κυκλωμα της gpu χαμηλωνει την αντισταση για να τραβηξει περισσοτερα αμπερ.

Το σωμα στα 12v δεν θα παθει τιποτα γιατι η αντισταση του σωματος ειναι τετοια που περιοριζει τα αμπερ. 

Απο ~50v και πανω αρχιζουν κ ειναι επικινδυνα τα πραγματα αναλογως κ των συνθηκων. 

Στο θεμα μας τωρα, περιμενω για αγορα 5070 ti. 

Εχω ενα thermaltake tough power 850w αλλα ειναι αρκετα παλιο. Το ειχα βαλει με 9800gx2 για να καταλαβετε...

Ειναι σκυλι μαυρο τοσα χρονια.

Αυτη τη στιγμη εχω gtx1080

Λετε θα κε καλυψει με την 5070ti? 

Απ' ότι θυμαμαι εχει 2 παροχες για gpu οποτε λογικα μπορω να βαλω τις 2 πανω σε ανταπτορα π θα εχει η καρτα?

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

Παιδια σορρυ για τη συνεχεια του οφτοπικ αλλα δε μπορω να διαβαζω πραγματα που με ποναν τα ματια....

Τα αμπερ που δινει το τροφοδοτικο καθοριζονται απ την αντισταση του κυκλωματος. Το τροφοδοτικο δινει 12v  δεν αυξανει τα βολτ για να ανεβασει τα αμπερ οταν χρειαζεται περισσοτερη ισχυς. Το κυκλωμα της gpu χαμηλωνει την αντισταση για να τραβηξει περισσοτερα αμπερ.

Το σωμα στα 12v δεν θα παθει τιποτα γιατι η αντισταση του σωματος ειναι τετοια που περιοριζει τα αμπερ. 

Απο ~50v και πανω αρχιζουν κ ειναι επικινδυνα τα πραγματα αναλογως κ των συνθηκων. 

Εχω ενα thermaltake tough power 850w αλλα ειναι αρκετα παλιο. Το ειχα βαλει με 9800gx2 για να καταλαβετε...

Απ' ότι θυμαμαι εχει 2 παροχες για gpu οποτε λογικα μπορω να βαλω τις 2 πανω σε ανταπτορα π θα εχει η καρτα?

Εάν έχεις το psu αυτό από το 2008/2009 (κάπου τότε δε βγήκε η 9800?) είναι καιρός να το αλλάξεις νομίζω. Σίγουρα δεν είναι atx 3.0. H 4070Ti νομίζω δεν είχε πρόβλημα με μη atx 3.x psu αλλά έτσι που έχουνε γίνει τα πράγματα με τις κάρτες και τα ρεύματα γιατί να έχεις και ένα εξτρα άγχος;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

σαν psu σε καλυπτει απο αποψη ισχυος ο μονος λογος να το αλλαξεις ειναι τα γηρατεια. καμια εμπιστοσυνη πλεον στους τοσο κουρασμενους πυκνωτες

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε

σαν psu σε καλυπτει απο αποψη ισχυος ο μονος λογος να το αλλαξεις ειναι τα γηρατεια. καμια εμπιστοσυνη πλεον στους τοσο κουρασμενους πυκνωτες

Αυτό, 10 χρόνια καλά είναι για τροφοδοτικά. Και παραπάνω δηλαδή αν θες για χρήση γραφείου.

Αλλά αν θες να πας σε 5070ti, ευκαιρία για αναβάθμιση σε πιο νέο, ακόμα και στα ίδια watt αφού δεν χρειάζεται παραπάνω αυτή η κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρόμοια φάση είμαι και εγώ

Έχω 8 χρόνια ένα seasonic platinum 850W με την 1080ti πάνω

Θέλω μέσα στη χρονιά να κάνω νέο PC με την 5070ti. Να το κρατήσω?

Δημοσ.

Οπότε μάλλον πάλι για αυτό με κόβω...

Thermaltake Toughpower GT 850W

Απ ότι καταλαβαίνω είναι το καινούριο μοντέλο? Βλέπω είναι ATX 3.1. Επίσης βλέπω έχει 2 versions αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες αν έχουν κάποιες διαφορές πέρα απ την εμφάνιση που φαίνεται στις φώτο.

Γνωρίζει κανείς κάτι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε

Οπότε μάλλον πάλι για αυτό με κόβω...

Thermaltake Toughpower GT 850W

Απ ότι καταλαβαίνω είναι το καινούριο μοντέλο? Βλέπω είναι ATX 3.1. Επίσης βλέπω έχει 2 versions αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες αν έχουν κάποιες διαφορές πέρα απ την εμφάνιση που φαίνεται στις φώτο.

Γνωρίζει κανείς κάτι?

με τοσα καλα psu προσωπικα σε ΤΤ δεν θα πηγαινα οχι οτι εχουν κατι αλλα εχει καλυτερες επιλογες

Δημοσ.

Ήμουν στην 2-4 θέση αλλά τα μαλακισμένα οι βόρειο Ευρωπαίοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια με πέρασαν .

Θα τα ξαναπούμε μόλις μου έρθει η lc.αρκει να μην είναι καμία μπανανα

• Haha 20
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ήμουν στην 2-4 θέση αλλά τα μαλακισμένα οι βόρειο Ευρωπαίοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια με πέρασαν .

Αρχισες τα δικα σου ε? Πρεπει να σε επαναφερω στον ισιο δρομο παλι !

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έλα Πτολεμαΐδα έχουμε βόρειο κλίμα. Από αύριο πάλι στους -2 με -8, θα βαρέσεις πρώτη θέση. Βέβαια, η πρωτιά θέλει μια πολύ μικρή θυσία.......... να αφήσεις εδώ την κάρτα όταν φύγεις:D

• Like 3
  • Haha 9
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Έλα Πτολεμαΐδα έχουμε βόρειο κλίμα. Από αύριο πάλι στους -2 με -8, θα βαρέσεις πρώτη θέση. Βέβαια, η πρωτιά θέλει μια πολύ μικρή θυσία.......... να αφήσεις εδώ την κάρτα όταν φύγεις:D

Αυτές είναι θερμοκρασίες γαμάτες. Να σου παγώνουν τα @@ να νιώθεις αντρας

• Haha 12
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αυτές είναι θερμοκρασίες γαμάτες. Να σου παγώνουν τα @@ να νιώθεις αντρας

Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά δε παγώνει τίποτε ! Με τη βερμούδα έξω να τσιτώνει το δερματάκι 😁

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...