jimskeet2002 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:57 μμ Παιδια σορρυ για τη συνεχεια του οφτοπικ αλλα δε μπορω να διαβαζω πραγματα που με ποναν τα ματια.... 12v δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Τα αμπερ που δινει το τροφοδοτικο καθοριζονται απ την αντισταση του κυκλωματος. Το τροφοδοτικο δινει 12v δεν αυξανει τα βολτ για να ανεβασει τα αμπερ οταν χρειαζεται περισσοτερη ισχυς. Το κυκλωμα της gpu χαμηλωνει την αντισταση για να τραβηξει περισσοτερα αμπερ. Το σωμα στα 12v δεν θα παθει τιποτα γιατι η αντισταση του σωματος ειναι τετοια που περιοριζει τα αμπερ. Απο ~50v και πανω αρχιζουν κ ειναι επικινδυνα τα πραγματα αναλογως κ των συνθηκων. Στο θεμα μας τωρα, περιμενω για αγορα 5070 ti. Εχω ενα thermaltake tough power 850w αλλα ειναι αρκετα παλιο. Το ειχα βαλει με 9800gx2 για να καταλαβετε... Ειναι σκυλι μαυρο τοσα χρονια. Αυτη τη στιγμη εχω gtx1080 Λετε θα κε καλυψει με την 5070ti? Απ' ότι θυμαμαι εχει 2 παροχες για gpu οποτε λογικα μπορω να βαλω τις 2 πανω σε ανταπτορα π θα εχει η καρτα? 2 1
33Bird33 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ 27 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε Παιδια σορρυ για τη συνεχεια του οφτοπικ αλλα δε μπορω να διαβαζω πραγματα που με ποναν τα ματια.... 12v δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Τα αμπερ που δινει το τροφοδοτικο καθοριζονται απ την αντισταση του κυκλωματος. Το τροφοδοτικο δινει 12v δεν αυξανει τα βολτ για να ανεβασει τα αμπερ οταν χρειαζεται περισσοτερη ισχυς. Το κυκλωμα της gpu χαμηλωνει την αντισταση για να τραβηξει περισσοτερα αμπερ. Το σωμα στα 12v δεν θα παθει τιποτα γιατι η αντισταση του σωματος ειναι τετοια που περιοριζει τα αμπερ. Απο ~50v και πανω αρχιζουν κ ειναι επικινδυνα τα πραγματα αναλογως κ των συνθηκων. Στο θεμα μας τωρα, περιμενω για αγορα 5070 ti. Εχω ενα thermaltake tough power 850w αλλα ειναι αρκετα παλιο. Το ειχα βαλει με 9800gx2 για να καταλαβετε... Ειναι σκυλι μαυρο τοσα χρονια. Αυτη τη στιγμη εχω gtx1080 Λετε θα κε καλυψει με την 5070ti? Απ' ότι θυμαμαι εχει 2 παροχες για gpu οποτε λογικα μπορω να βαλω τις 2 πανω σε ανταπτορα π θα εχει η καρτα? Εάν έχεις το psu αυτό από το 2008/2009 (κάπου τότε δε βγήκε η 9800?) είναι καιρός να το αλλάξεις νομίζω. Σίγουρα δεν είναι atx 3.0. H 4070Ti νομίζω δεν είχε πρόβλημα με μη atx 3.x psu αλλά έτσι που έχουνε γίνει τα πράγματα με τις κάρτες και τα ρεύματα γιατί να έχεις και ένα εξτρα άγχος;
mandragoraSCR Δημοσ. Δευτέρα στις 07:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:43 μμ 45 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε Παιδια σορρυ για τη συνεχεια του οφτοπικ αλλα δε μπορω να διαβαζω πραγματα που με ποναν τα ματια.... 12v δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Τα αμπερ που δινει το τροφοδοτικο καθοριζονται απ την αντισταση του κυκλωματος. Το τροφοδοτικο δινει 12v δεν αυξανει τα βολτ για να ανεβασει τα αμπερ οταν χρειαζεται περισσοτερη ισχυς. Το κυκλωμα της gpu χαμηλωνει την αντισταση για να τραβηξει περισσοτερα αμπερ. Το σωμα στα 12v δεν θα παθει τιποτα γιατι η αντισταση του σωματος ειναι τετοια που περιοριζει τα αμπερ. Απο ~50v και πανω αρχιζουν κ ειναι επικινδυνα τα πραγματα αναλογως κ των συνθηκων. Στο θεμα μας τωρα, περιμενω για αγορα 5070 ti. Εχω ενα thermaltake tough power 850w αλλα ειναι αρκετα παλιο. Το ειχα βαλει με 9800gx2 για να καταλαβετε... Ειναι σκυλι μαυρο τοσα χρονια. Αυτη τη στιγμη εχω gtx1080 Λετε θα κε καλυψει με την 5070ti? Απ' ότι θυμαμαι εχει 2 παροχες για gpu οποτε λογικα μπορω να βαλω τις 2 πανω σε ανταπτορα π θα εχει η καρτα? σαν psu σε καλυπτει απο αποψη ισχυος ο μονος λογος να το αλλαξεις ειναι τα γηρατεια. καμια εμπιστοσυνη πλεον στους τοσο κουρασμενους πυκνωτες 2
Jts Δημοσ. Δευτέρα στις 07:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:46 μμ 1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε σαν psu σε καλυπτει απο αποψη ισχυος ο μονος λογος να το αλλαξεις ειναι τα γηρατεια. καμια εμπιστοσυνη πλεον στους τοσο κουρασμενους πυκνωτες Αυτό, 10 χρόνια καλά είναι για τροφοδοτικά. Και παραπάνω δηλαδή αν θες για χρήση γραφείου. Αλλά αν θες να πας σε 5070ti, ευκαιρία για αναβάθμιση σε πιο νέο, ακόμα και στα ίδια watt αφού δεν χρειάζεται παραπάνω αυτή η κάρτα. 1
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Σε παρόμοια φάση είμαι και εγώ Έχω 8 χρόνια ένα seasonic platinum 850W με την 1080ti πάνω Θέλω μέσα στη χρονιά να κάνω νέο PC με την 5070ti. Να το κρατήσω?
Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Τσκ, τσκ, τσκ...τελευταίος ο νουμπας. Και που να βγούν τα Radeon να δεις τι έχει να γίνει 1
jimskeet2002 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:39 μμ Οπότε μάλλον πάλι για αυτό με κόβω... Thermaltake Toughpower GT 850W Απ ότι καταλαβαίνω είναι το καινούριο μοντέλο? Βλέπω είναι ATX 3.1. Επίσης βλέπω έχει 2 versions αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες αν έχουν κάποιες διαφορές πέρα απ την εμφάνιση που φαίνεται στις φώτο. Γνωρίζει κανείς κάτι?
mandragoraSCR Δημοσ. Δευτέρα στις 08:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:42 μμ 2 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε Οπότε μάλλον πάλι για αυτό με κόβω... Thermaltake Toughpower GT 850W Απ ότι καταλαβαίνω είναι το καινούριο μοντέλο? Βλέπω είναι ATX 3.1. Επίσης βλέπω έχει 2 versions αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες αν έχουν κάποιες διαφορές πέρα απ την εμφάνιση που φαίνεται στις φώτο. Γνωρίζει κανείς κάτι? με τοσα καλα psu προσωπικα σε ΤΤ δεν θα πηγαινα οχι οτι εχουν κατι αλλα εχει καλυτερες επιλογες
jimskeet2002 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Ναι απλα το συγκεκριμενο που εχω το thermaltake toughpower γυρω στα 17 χρονια ειναι σκυλι μαυρο.... Τι αλλες επιλογες αξιζει να δω?
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ Ήμουν στην 2-4 θέση αλλά τα μαλακισμένα οι βόρειο Ευρωπαίοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια με πέρασαν . Θα τα ξαναπούμε μόλις μου έρθει η lc.αρκει να μην είναι καμία μπανανα 20
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Ήμουν στην 2-4 θέση αλλά τα μαλακισμένα οι βόρειο Ευρωπαίοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια με πέρασαν . Θα τα ξαναπούμε μόλις μου έρθει η lc.αρκει να μην είναι καμία μπανανα Αρχισες τα δικα σου ε? Πρεπει να σε επαναφερω στον ισιο δρομο παλι ! 1
Aris-leme Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ήμουν στην 2-4 θέση αλλά τα μαλακισμένα οι βόρειο Ευρωπαίοι με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια με πέρασαν . Θα τα ξαναπούμε μόλις μου έρθει η lc.αρκει να μην είναι καμία μπανανα Έλα Πτολεμαΐδα έχουμε βόρειο κλίμα. Από αύριο πάλι στους -2 με -8, θα βαρέσεις πρώτη θέση. Βέβαια, η πρωτιά θέλει μια πολύ μικρή θυσία.......... να αφήσεις εδώ την κάρτα όταν φύγεις 3 9
azazil1190 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ 5 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Έλα Πτολεμαΐδα έχουμε βόρειο κλίμα. Από αύριο πάλι στους -2 με -8, θα βαρέσεις πρώτη θέση. Βέβαια, η πρωτιά θέλει μια πολύ μικρή θυσία.......... να αφήσεις εδώ την κάρτα όταν φύγεις Αυτές είναι θερμοκρασίες γαμάτες. Να σου παγώνουν τα @@ να νιώθεις αντρας 12
33Bird33 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 μμ 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αυτές είναι θερμοκρασίες γαμάτες. Να σου παγώνουν τα @@ να νιώθεις αντρας Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά δε παγώνει τίποτε ! Με τη βερμούδα έξω να τσιτώνει το δερματάκι 😁 1
ASFE Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ 39 minutes ago, azazil1190 said: Αυτές είναι θερμοκρασίες γαμάτες. Να σου παγώνουν τα @@ να νιώθεις αντρας 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα