mandragoraSCR Δημοσ. Κυριακή στις 08:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:16 μμ 3 ώρες πριν, thn είπε να κοιταει απο το παραθυρο μην παρουν λαθος στροφη και πανε τον Αρη στον αρη. Τόσο κατσαπλιας που είναι χαμπάρι δεν θα πάρει
thn Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ 2 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Τόσο κατσαπλιας που είναι χαμπάρι δεν θα πάρει Δεν θα το έλεγα με τόσο βαρύ χαρακτηρισμό αλλά θα έλεγα ότι είναι απαράδεκτος. Έχει το τουπε του εγώ και κανένας άλλος και αυτό μόνο σε απομόνωση και λήθη θα καταλήξει. Μπορεί να λέτε ότι είναι ο τοπ σε τροφοδοτικά αλλά με τέτοια συμπεριφορά ακόμα και αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια. 4
Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 11:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:13 μμ Η συνεχόμενη έπαρση στον άνθρωπο, είναι μεγάλο κουσούρι. Ο Άρης ενώ είναι σχετικός όσο αφορά τροφοδοτικά, ρεύματα κτλ, έχει έπαρση και βιάζεται να εκφράσει άποψη επειδή ακριβώς θεωρεί πως τα γνωρίζει όλα. Έχει πει αρκετές ανακρίβειες, δημιούργησε δίχως λόγο beef με άλλο κανάλι με συκοφαντίες, κατέβασε τα 2 βίντεο για να γλιτώσει το backslash, ξεκάθαρο σημάδι ενοχής. Αφού τα είπες, κάτσε να λουστείς κριτική. Εφόσον εκτίθεσαι δημοσίως (είναι επιλογή σου) θα τα ακούς/διαβάζεις όταν σφάλεις. Δεν θέλω να το πάω στο αν είναι μικρό ή μεγάλο το κανάλι του Άρη ή όχι. Το ηθικό βάρος δεν μετριέται με views και subs άλλωστε. Όσο αφορά το θέμα μας, τα leaks περί stock (και γενικώς θα προσθέσω) δεν θα έπρεπε καν να τα λαμβάνουμε υπόψιν. Να τα δούμε με τα ματάκια μας και έπειτα κρίνουμε. Δεν νομίζω πως θα λυθεί σύντομα το θέμα με το stock. Εικασία κάνω προφανώς, εδώ δεν γνωρίζουν αυτοί που είναι και πιο κοντινοί στους ανθρώπους του πέτσα, ο Αλέξανδρος από τον Πειραιά θα γνωρίζει; Όλα αυτά τα λέω διότι δεν έχει γίνει σαφές αν υπάρχει stock καρτών το οποίο για συγκεκριμένους λόγους δεν παραδίδεται στους distributors/retailers ή όντως περιμένουν από την TSMC να τις παράξει. Δηλαδή πάμε στην πηγή και αν είναι αυτή η περίπτωση καλό Πάσχα θα μας πω από τώρα. 8
mandragoraSCR Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 μμ 58 λεπτά πριν, thn είπε Δεν θα το έλεγα με τόσο βαρύ χαρακτηρισμό αλλά θα έλεγα ότι είναι απαράδεκτος. Έχει το τουπε του εγώ και κανένας άλλος και αυτό μόνο σε απομόνωση και λήθη θα καταλήξει. Μπορεί να λέτε ότι είναι ο τοπ σε τροφοδοτικά αλλά με τέτοια συμπεριφορά ακόμα και αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια. ετσι ακριβως ειναι φιλε μου Spoiler Κατσαπλιάς»: (μειωτικό) αντάρτης του εμφυλίου '46-'49. σιγα τον βαρυ χαρακτηρισμο 😅
33Bird33 Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Στις 15/2/2025 στις 12:19 ΜΜ, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Οταν τον αποκαλεσε ασχετο και πολλα αλλα ωραια πως να μην θιχτει τοτε ,και του απεδειξε κιολας μετα οτι ειπε μπαρουφες οτι θα καει αμεσως το καλωδιο αν περασουν πανω απο 20Α. Τελος παντων δεν δινω αλλη συνεχεια στο θεμα αυτο γιατι ειναι και λιγο Off ,οποιος ειδε ολα τα βιντεο εχει καταλαβει τι εχει παιχτει Δεν έπρεπε ποτέ να κατεβάσει τα βίντεο, και ίσως και να μη τα ανεβάσει όπως τα ανέβασε. Παρόλα αυτά ο ένας παίζει με pc και πάστες και ο Άρης με fighter jets, η διαφορά είναι τεράστια σε ευθύνη και πιστεύω ότι από εκέι έχει αυτό το mentality και αυτό είπε και στα video, ότι δε πρέπει να παίζουν με αυτά. Τώρα αν το καλώδιο λιώσει ή όχι σε 10/20/30/40/120 δευτερόλεπτα δεν έχει σημασία, θα λιώσει. Επίσης το καλώδιο δεν είναι ακριβώς μόνο του σαν υλικό στους κονεκτορες αυτούς, ο ηλεκτρισμός είναι βουντού πολλές φορές. Κακώς πήρε τόσο έκταση αυτό που είπε, αφού και το κανάλι του δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να γίνει αυτό. Σας ξεγελάει ο άλλος ο κόπανος με την πονηράδα που έχουν. Από τη στιγμή που άφησε σχόλιο κάτω από το δεύτερο βιντεό "but you promised me you would not say anything".... δείχνει κάτι άλλο και μετά έκανε και δεύτερο βίντεο ενώ ούτε εκείνος χρειαζότανε να κάνει δεύτερο. Δε το κάνει και συχνά να ποστάρει σε μια βδομάδα 2 φορές. 1
mandragoraSCR Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ εδω προτεινε τον Ρομαν να του στειλει την 5090FE του για να την μετρησει ο ιδιος λες και ο Ρομαν δεν ξερει να μετραει εγω πιστευω πιο πολυ γιαυτο τα πηρε επειδη δεν του εστειλε την 5090 χχαχαχαχαχ 3 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Δεν έπρεπε ποτέ να κατεβάσει τα βίντεο, και ίσως και να μη τα ανεβάσει όπως τα ανέβασε. Παρόλα αυτά ο ένας παίζει με pc και πάστες και ο Άρης με fighter jets, η διαφορά είναι τεράστια σε ευθύνη και πιστεύω ότι από εκέι έχει αυτό το mentality και αυτό είπε και στα video, ότι δε πρέπει να παίζουν με αυτά. Τώρα αν το καλώδιο λιώσει ή όχι σε 10/20/30/40/120 δευτερόλεπτα δεν έχει σημασία, θα λιώσει. Επίσης το καλώδιο δεν είναι ακριβώς μόνο του σαν υλικό στους κονεκτορες αυτούς, ο ηλεκτρισμός είναι βουντού πολλές φορές. Κακώς πήρε τόσο έκταση αυτό που είπε, αφού και το κανάλι του δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να γίνει αυτό. Σας ξεγελάει ο άλλος ο κόπανος με την πονηράδα που έχουν. Από τη στιγμή που άφησε σχόλιο κάτω από το δεύτερο βιντεό "but you promised me you would not say anything".... δείχνει κάτι άλλο και μετά έκανε και δεύτερο βίντεο ενώ ούτε εκείνος χρειαζότανε να κάνει δεύτερο. Δε το κάνει και συχνά να ποστάρει σε μια βδομάδα 2 φορές. εισαι στειος ο μονος λογος που ανεβασε 2ο βιντεο ο Ρομαν ειναι για να δειξει οτι "ξερει να μετραει" αφου ο Αρης τον εβγαλε αχρηστο και λογω αμπεροτσιμπιδας και λογω θερμικης καμερας επισης μακαρι ολοι οι κοπανοι να ηταν σαν αυτον ο κοσμος μας θα ηταν 1000 φορες καλυτερος κατι τελευταιο, το οτι εχει αρχισει να κανει μαθηματα για να γινει πιλοτος αυτο δεν μου λεει τιποτα, το πιλοταρισμα ενος αεροπλανου δεν σε κανει καλυτερο ανθρωπο καπου το εχεις χασει λιγο
33Bird33 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:32 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:32 πμ (επεξεργασμένο) Αστεία είναι η συμπεριφορά αυτή. Για να μη τσακωθούμε.... Δεν έχει να κάνει με μαθήματα πτήσης αεροπλάνων. Ήταν μηχανικός στην HAF. Πρέπει να σαι μικρός σε ηλικία από τα λεγόμενά σου. Ο Ρομαν δεν είχε κανένα λόγο να αποδείξει σε κανέναν τίποτε. Ούτε ο άλλος έπρεπε να σβήσει αυτά που ανέβασε. Έχεις περίεργα πρότυπα πάντως.... θα ήταν λέει ο κόσμος καλύτερος αχαχαχαχ Προς το παρόν τα PSU που έχουν certfication από τον Άρη κάνουν σίγουρα τον μικρό κόσμο μας καλύτερο. πλοκ από δω και πέρα γιατί έχουμε και δουλείες. Αλλά επειδή σε ψυχολόγησα απάντησε να έχεις την τελευταία λέξη να νιώσεις καλύτερα. Δε θα απαντήσω παρόλα που σηκώνει σεντόνι το post σου, δε σε ξέρω οπότε και δε με νοιάζεις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:37 πμ από 33Bird33 1
thn Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 πμ Ξέρω πολύ κόσμο με πτυχία, διδακτορικά Που είναι άχρηστοι. Δεν μου λένε κάτι αυτά. Στο συγκεκριμένο ο πτυχιος είναι απαράδεκτος σε συμπεριφορά και συμπεράσματα του αέρα που δεν ταιριάζουν με τις όποιες γνώσεις λένε τα χαρτιά του. Ο ένας σου λέει να το το προβλημα, αυτό γίνεται, ορίστε, δες το, στο μετράω, στο δείχνω. Ο άλλος σκίζει τα πτυχία του. Ξαναλέω απαράδεκτος. Και σε συμπεριφορά και σε γνώσεις από ότι δείχνει. Γιατί αδερφέ αν είχε τις γνώσεις, θα τσεκαριζε πριν μιλήσει. Κάποιος με γνώσεις δεν μιλάει έτσι. Εκπαιδεύει. Για τις πιστοποιήσεις που λες μαν, μπράβο του. Το αν είναι σωστές ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. 20 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Αστεία είναι η συμπεριφορά αυτή. Για να μη τσακωθούμε.... Δεν έχει να κάνει με μαθήματα πτήσης αεροπλάνων. Ήταν μηχανικός στην HAF. Πρέπει να σαι μικρός σε ηλικία από τα λεγόμενά σου. Ο Ρομαν δεν είχε κανένα λόγο να αποδείξει σε κανέναν τίποτε. Ούτε ο άλλος έπρεπε να σβήσει αυτά που ανέβασε. Έχεις περίεργα πρότυπα πάντως.... θα ήταν λέει ο κόσμος καλύτερος αχαχαχαχ Προς το παρόν τα PSU που έχουν certfication από τον Άρη κάνουν σίγουρα τον μικρό κόσμο μας καλύτερο. πλοκ από δω και πέρα γιατί έχουμε και δουλείες. Αλλά επειδή σε ψυχολόγησα απάντησε να έχεις την τελευταία λέξη να νιώσεις καλύτερα. Δε θα απαντήσω παρόλα που σηκώνει σεντόνι το post σου, δε σε ξέρω οπότε και δε με νοιάζεις. Όπως απαράδεκτη είναι και η απάντηση σου με αναφορές σε ψυχολογησα, πρέπει να είσαι μικρός και άλλα τέτοια. Οπότε θα σου εκφράσω τον ίδιο χαρακτηρισμό μανιους. Απαράδεκτος εισαι 7 1
33Bird33 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thn είπε Ξέρω πολύ κόσμο με πτυχία, διδακτορικά Που είναι άχρηστοι. Δεν μου λένε κάτι αυτά. Στο συγκεκριμένο ο πτυχιος είναι απαράδεκτος σε συμπεριφορά και συμπεράσματα του αέρα που δεν ταιριάζουν με τις όποιες γνώσεις λένε τα χαρτιά του. Ο ένας σου λέει να το το προβλημα, αυτό γίνεται, ορίστε, δες το, στο μετράω, στο δείχνω. Ο άλλος σκίζει τα πτυχία του. Ξαναλέω απαράδεκτος. Και σε συμπεριφορά και σε γνώσεις από ότι δείχνει. Γιατί αδερφέ αν είχε τις γνώσεις, θα τσεκαριζε πριν μιλήσει. Κάποιος με γνώσεις δεν μιλάει έτσι. Εκπαιδεύει. Για τις πιστοποιήσεις που λες μαν, μπράβο του. Το αν είναι σωστές ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Όπως απαράδεκτη είναι και η απάντηση σου με αναφορές σε ψυχολογησα, πρέπει να είσαι μικρός και άλλα τέτοια. Οπότε θα σου εκφράσω τον ίδιο χαρακτηρισμό μανιους. Απαράδεκτος εισαι Καθόλου απαράδεκτος κουμπελ μου. Ο Άρης του είπε στείλε μου την κάρτα, το καλώδιο, κλπ κλπ με δικά του έξοδα. Ο άλλος έκανε την κότα. Τα έστειλε? Οχι! Πήγε και έγραψε κατεβατό και του πε μου υποσχέθηκες ότι δε θα ποστάρεις (γιατί να το κάνει αυτό), και ανέβασε private messages in public? Ναι (αυτό είναι whiny little bitch attitude και είναι one and done το να κάνεις share κάτι τέτοιο). Eξ ου και το πρέπει να ναι μικρός και αμάθητος σε ηλικία να μη το καταλαβαίνει κάποιος, αυτό πιο πάνω. Ενώ από την άλλη του λέει δε θέλει να το κάνει roman vs aris, δε θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά ενώ γράφει κατεβατό με προσωπικά τους, μπλαμπλαμπλα και την επόμενη ανεβάζει και άλλο βιντεο. Και στέλνει ρουφιάνικα youtube accounts να την πέσουν στον Άρη (τα οποία έιναι σχεδον ΟΛΑ φτιαγμένα τον ίδιο περίπου καιρό). Επειδή δεν έχετε μάλλον εμπειρία με τέτοια άτομα/και εταιρίες από την περιοχή και την ανασφάλεια που έχουν (διαγραφή comments, burner accounts για σχόλια, κλπ κλπ) δεν ξέρετε με τι έχετε να κάνετε. Η επίθεση στον Άρη είχε και πάρα πολλά ρατσιστικά σχόλια για τα οποία στεναχωριέμαι που δε τα κάνουμε θέμα. Δε ξέρω γιατί είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος κανόνες συμπεριφοράς και να κρίνει αν είναι ανασφαλής κόπανος ο άλλος άσχετα αν είναι συμπαθής. Ο Άρης είπε αυτό που είπε. Αν έβαζε καλώδιο να τρέχει στα 25Α με specs στα 9.5Α σε ένα F16 στην προηγούμενη δουλειά του για μισό δευτερόλεπτο θα έκανε σκουπινγκ σε αεροδιαδρόμους μέχρι να πάρει σύνταξη. Αν ήμουν ο Άρης θα πήγαινα ακάλεστος στο Βερολίνο με όποια μηχανήματα χρειάζονται και θα του χτυπούσα την πόρτα να τα μετρήσουμε μαζί σε live stream και να τον κράξω ακόμα παραπάνω. #TheBalkanWay Δυστυχώς κιότεψε ο Άρης. Το αν καεί το καλώδιο σε 5 ή 100 δευτερόλεπτα δεν έχει καμία σημασία. Εκεί έφαγε το κράξιμο ο Άρης. Στην υπερβολή του που σα λαός εκφραστικά την κάνουμε. Οι ξένοι δεν το έχουν με την υπερβολή σαν έκφραση και ιδίως οι γερμανοι. Μη μου πεις μα μου, το ζω καθημερινά. Εκεί είναι το "language/culture" barrier και δε κατάλαβα γιατί πρέπει το ένα από τα δύο να είναι χειρότερο, απλά είναι διαφορετικό. Επίσης κανένας που είναι φίλος σου, σε συμπαθεί κλπ δε θα το κάνει θέμα αν τον κράξεις και ας έχεις άδικο/υπερβάλεις για τέτοια θέματα, αλλά θα κάνει χαβαλέ και πλάκα, και ίσως να στο θυμίζει που και που να ρίχνετε κανα γέλιο, όπως γίνεται και εδώ μέσα πολλές φορές και ας μη γνωρίζονται καθόλου κάποιοι. Ο πιτσιρίκος έδειξε πολύ χειρότερα στοιχεία συμπεριφοράς από τον Άρη που απλά έκραξε για να κράξει, καφενειακά (ναι δεν έπρεπε να το κάνει) αλλά αυτά που έκανε ο άλλος είναι χειρότερα αν θέλετε τόσο πολύ να μετρήσουμε πόντους. Το cause and effect στην περίπτωση του Άρη είναι δυσανάλογο. Και να πω την αλήθεια μοιάζει με καρτέρι στη γωνία. """ Για τις πιστοποιήσεις που λες μαν, μπράβο του. Το αν είναι σωστές ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. """ ^^^GTFO 🤡 Την έφαγες την προπαγάνδα ψηφοφόρε. Είναι λάθος οι πιστοποιήσεις δηλάδη? Έχεις κάποια γνώση στο θέμα? 20ευ από το κτ? Τί ακριβώς παίζει και αρχίσαν τα σχόλια δεξιά και αριστερά περί reputation? Για ποιο λόγο οι πιστοποιήσεις να είναι λάθος? Στα μηχανήματά σου βγάζεις άλλα συμπεράσματα? Τα μόνα PSU που δεν στέλνουν για πιστοποίηση από μεγάλο όνομα στα PSU είναι και αυτά που έχουν τα περισσότερα προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Τυχαίο? " Κάποιος με γνώσεις δεν μιλάει έτσι. Εκπαιδεύει. " Chinese, Korean, Indian, Taiwanese, Japanese teachers want to have a word with you. Tα αποτελέσματα στα STEM άλλο δείχνουν. " Ξέρω πολύ κόσμο με πτυχία, διδακτορικά Που είναι άχρηστοι. Δεν μου λένε κάτι αυτά. " Ίσως απλά δεν είναι στο επίπεδό σου οι γνώσεις τους και δε τους καταλαβαίνεις. Επίσης το να έχει γνώσεις κάποιος δε σημαίνει ότι κάνει για καθηγητής αν αυτή είναι η επαφή σου μαζί τους, και όσοι καθηγητές είναι καλοί στα απαράδεκτο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα που υπάρχει είναι πραγματικά ήρωες. Διδακτορικό και άσχετος? Τι τραβάει κανείς... Μου θυμίζεις κάτι παλικάρια σε σχολή πληροφορικής που είναι τρελαμένα με apps και web dev στο πρώτο έτος και λένε άσχετο έναν καθηγητή με απίστευτη έρευνα και συμμετοχές αλλά επειδή δε ξέρει (δεν ασχολείται βασικά, γιατί αν ασχολούνταν θα έκανε πάρτυ) τα νέα trends σε web dev που άκουσαν στο youtube τον κράζουν και τον λένε άσχετο. Κανείς δε μπορεί να τα ξέρει όλα. stahp ->back to 5000 series. Μιας και αναφέρθηκαν τα αυστηρότατα σχολεία της Κορέας το φαγητό που έχουν στο μενου τους, γιατί για να δουλέψει σε πολλές στροφές το μυαλό θέλει και κατάλληλη βενζίνη. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:31 πμ από 33Bird33 2
33Bird33 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 πμ 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Tune in hardcore πράγματα, ρίχνουν LN πάνω τους! Ωραίο chilled stream!
33Bird33 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 πμ Πήρε κανένας από εσάς 5090 Ventus στα χέρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα